74

Гордост

преди 14 години

И отново стигаме до извода - С КОГО ДА ИГРАЕ ? КАК ДА СИ ПОКАЖЕ КАЧЕСТВАТА ?Те един пас не могат да му дадат, и после Бербатов бил виновен.Точно заради такива *** като Вас (критикуващите) , които подражавате на сензацийките на журналистчетата, ще продължаваме да тъпчем талантите си... като останат само *** от селската ни групичка, ще ви видя кой ще вините тогава.

73

фенка

преди 14 години

Ами страстта на играчите се хфърля в съвсев друга посока - по дансингите в чалготеките!

72

d

преди 14 години

Брейй не сме обичали клоуните. Ами като *** на името България как да ги обича човек. Къде са отишли и не са ни изложили, целия свят ни се смее вече. Да се отказват и без това не стават за нищо.

71

ld

преди 14 години

moite uvajeniq kym berbatov no toi e edin izmislen geroi-ne go kazvam sys zloba prosto tova e fakt- na ostrova postoqnno se sipqt kritiki kym nego , za razlika ot nashite medii koito mu lyskat imidja :) za razlika ot stenli i marto -te igraqt s hys i anglichanite ocenqvat tova :) spored mene tvyrde mnogo se razchita na berbo v nacionalniq a toi nqma syrce da byde lider kakto edin stoichkov beshe navremeto naprimer :)

70

Анонимен

преди 14 години

Аве кои сте Вие, че да кометирате и изказвате мнение, за 23-тия класен футболист в Англия на момента.Я си коментирайте протежетата в националния и вашите хора във футбола в България.Вън Бербо от това блато.

69

Просветителя

преди 14 години

Все още има шанс за тези момчета да останат в сърцата ни, както това направиха героите от САЩ 94 ! Трябва само да се класират за Евро 2012 в трудната си група и да се представят достойно на самото първенство ...Тогава всички ще ги обичаме и ще ги помним вечно !

68

Анонимен

преди 14 години

Обичаме Бербатов и Стилиян, но играчите ни като цяло в националния отбор не играят с ентусиазъм и страст. Очакваме по- добра селекция другия път.

67

Анонимен

преди 14 години

И Стойчков говореше същите истории. Май ще имаме нови стоичковчета (т.е. лайновци).

66

гого

преди 14 години

всички играят за пари те нямат сърца

65

Гордост

преди 14 години

ДОБРЕ БЕ, как очакваш да си покажат възможностите с тези дървета от "а" група, които чакат да свърши мача и да седнат в син сити ?Мислете малко и престанете да плюете малкото останали таланти на България !

64

БЪЛГАРИН 1

преди 14 години

Прави са момчетата и аз не харесвам играта им в НАЦИОНАЛА . Просто в тях няма оня дух оня хъс дори злоба към противника спрямо онези момчета от 1994 г.Лошото е че след тях е още по лошо .ПРОСТО СРАМ .ПАЛЯЧОВЦИ .

63

Machiavelli

преди 14 години

Как искаш да вършат няква работа, като те са свикнали да играят футбол заедно с останалите 10 човека на терена. Според теб що играят добре в английското първенство, а в националния нищо не правят? Не може да се очаква да сме номер 1 само от 2ма футболисти. Иска се цял отбор и Пеле да дойде пак ще сме с усрани ***. Неможе 2ма футболисти да правят играта, при положение че играят с коне ритащи терена и ако се объркат топката.

62

футболер

преди 14 години

Ами ако започнат да ни радват с футболните си възможности и ние ще започнем да ги обичаме. За сега любовта ни е на изпитание....

61

sofeto

преди 14 години

Ne gi obicham stoto sa mi bezrazlichni kato nikakva rabota ne varshat!!!

60

Анонимен

преди 14 години

Не искам да гледам Бербо и Стенли да играят с некадърни дървета в националния отбор.Да се махат на секундата.Другото решение е Бербо Стенли, Мартин и осем момчета под 20 години.

59

Чао

преди 14 години

Милите...ги обичахме ,през четирите провала с националната фанелка, обичахме ги, когато предаваха ,цяла БЪЛГАРИЯ, с некъдърноста си....,но стига ,вече да се МАХАТ...и да си взеват ПЕРУКАТА...

58

КОКИ

преди 14 години

Аз мисля, че грешат и че са най-обичаните футболисти в България, но очакванията към тях са твърде големи. Критикуваме си ги, но пак си ги обичаме.

57

Анонимен

преди 14 години

Ми защо ли?

56

до 54

преди 14 години

Сигурно си професионален футболист, заради когото си тровим нервите гледайки ви селския футбол в националния и родния футбол.

55

локомотивец

преди 14 години

Всичко ще се оправи ако Коко Динев води националния отборТой ще извика Азис и Китаеца и няма да имаме проблеми отзад