58

Ivan

преди 14 години

ЩЕ СРИНЕМЕ СТАДИОНА !!! :)

57

д-р Гигълс

преди 14 години

Как с какво е повече? ами с това, че довечера ще отиде в местната чалга-кръчма и ще се напие от мъка колко е скапан живота. После може да излезнат пред заведението и да се поколят малко с ножове. Какво по-вълнуващо за един *** стрител-чалгар от това? И чалгарите костюми не носят. Виж, дънки "Д & G", са им любимите, както и фанелките с камъчета "Versace"

56

Анонимен

преди 14 години

казах ти бая те удари хероиновата дозичка. много взе да фантсазираш. а колкото до другия хероинов ***, завършвам магистратура банково дело. работя в ОББ. взимам си стабилна заплата и на фона на финансовата криза, не се оплаквам от липса на пари.

55

до анонимен 49

преди 14 години

ей ***, не ти прави чест да обиждаш, това само показва ТИ колко си деградирал ;) още повече наистина си кон с капаци,пич. Още повече съм жена - и да знам какво ще кажеш - *** металка и т.н. Дреме ми - само да спомена че дори цигара не съм палила през живота си, какво остава за другото. Жалки са отрепките като теб, пич, наистина. Страхувам се накъде вървим. Хайде сега да те видим - давай, излей си селянията и агресията ;)

54

Анонимен

преди 14 години

Писането на латиница е израз на твоята висока култура и образованост, така ли? И не се оправдавай, че на компютъра ти нямало кирилица.

53

Анонимен

преди 14 години

Уаааааааааа, ще ми се махне главата 2 дни... После трябва да си взимам седмица болнични да изтрезнявам:))))))

52

Анонимен

преди 14 години

А бе чалгарче колко пари колко пари струва костюма с който си в момента? Щото мое е за 700 лв... Колко са ти джобните пари, без да броим кредитни и дебитни карти, апропо колко (брой) такива карти имаш? В колко банки имаш сметки (лично аз в 4). Половината ми колеги слушат метал и всички сме със 4-цифрени заплати! Колко апартамента имаш (аз 2 лични +1.. "неличен")? Като не ме познаваш, как реши, че съм "пропаднал наркоман", ти с какво си повече??

51

:)

преди 14 години

Ама какво питаш чалгар какво работи. Естествено с *** на строежа, а той е "майстор". Готов съм да се обзаложа на 100 лева, че е майстор-плочкаджия. Какъв искаш да е един ***-чалгар.

50

121212

преди 14 години

Яко готино.Това ще бъдат едни добре похарчени 120 лева :)))

49

Анонимен

преди 14 години

Много хубава новина, само дето искам да гледам само Металика, а ще трябва да прекарам там часове в слушане на групи, които не са ми чак любими.

48

123

преди 14 години

az go pitah vaprosnia anonimnik kakvo obrazovanie ima i s kakvo se zanimava ,glas v pustinia sigurno e v 4istotata mete

47

Хард Рок

преди 14 години

До малоумният чалгар. Слушай сега, селски. Точно в чалготеките ходят всички мутри и борци, а те се славят в БГ като най-големите почитатели на коката. Тъй че седи мирен, селяндурче нещастно. Метъл слушат вече хора с костюми, защото това е музиката на нашата младост. А отрепките като теб още тогава си слушаха сръбско и бяха най-големите ***. Ай чиба...

46

Анонимен

преди 14 години

е ти яката се опитваш да лъжеш ама не ти се получава. били успели ала-бала. и синко мисля че казах нещо. аз не взимам, никога не съм взимал и няма да взема. нито пък някой от моята компания. така че за какво шмъркане ми говориш ве. май яката те удари поредната хероинова дозичка, а *** жалък ? и не мятам салфетки защото това е мега селско и го прят само некви пубери и придошли от село студент4ета.

45

borokaro

преди 14 години

Супер якоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

44

123

преди 14 години

taka samo po sebe si posestenieto ti v orienta ,az daze neznam kade e ne ziveia v bg ,no tova niama znacenie govori za tvoita moralna degradacia ,lipsa na cenostna sistema i lubov kam kicoznoto , *** mozes da se naema ot videotekite datikaza ako neznaes ,kazanoto ot teb samo za sebe si govori kakav 4ovek si ,obizdas i tnt ,a tova ot svoia strana govori za niska kultura i vazpitanie ,umstven bagaz 0

43

ръца-пръца до 33

преди 14 години

Тихо, тихо чалгарче. Бягай при пеещите ***, поръай си една ракийка със салатка, заметни кечетата назад и се отдай на насладата на *** певачки с тарифа. След това се прибери, виж 13 годишната ти дъщеря дали вече не е бременна от приятеля си чалгар и преброй парите, които жена ти е изкарала на околовръстното от ТИР-аджиите, докато си е слушала някоя колежка певица на уокмена

42

ZZZ

преди 14 години

ХОХОХОХО Ich Will (rock) ceeeeeeeeeeeeeeeeeeepi

41

до анонимен 26

преди 14 години

ми ходи си, като че там не шмъркате яко, правиш ми се на девица, пък и като предпочиташ да си ходиш в син сити и да меташ салфетки и да свинееш, ми ходи си, кво си чешеш езика и избиваш комплекси. И искам да ти кажа, мърляв чалгаджия, че в хората слушащи тая музика са много по-възпитани от вас ;) Познавам много големи и преуспели хора, които са точно такива привърженици, ама ти си прекалено затъпял от чалгарията, че да го осъзнаеш!

40

Анонимен

преди 14 години

аз не се заяждам, а казвам истината. казвам това което мисли 90 % от нацията. няма спор групи като Металика и Рамщайн за фактор в световния музикален бизнес. но просто самата им публика е.... срам срам срам. или пияни до припадък или мега надрусани, или и най-често и двете. хайде на който не му харесва истината и който постоянно избива комплекс от малоценност да си вземе поредната хероинова дозичка и да млъква. и дано този път *** от свръхдоза. един наркоман по-малко - един хляб повече.

39

Onzi

преди 14 години

Дами и господа вече имам билет...(Party)