140

...

преди 14 години

Браво! Браво на Варненския съд. Мазните плазмодии, адвокатите на убиеца сигурно ще вдигат аларма до небеста, но не трябва да им се обръща внимание и присъдата да влезе в действие максимално бързо!!! УБИЕЦО и 1000 години да лежиш ще ти е малко... Дано да ти скъсат *** от *** в затвора! Но и това ще ти е малко!!!

139

съгледвач

преди 14 години

Колкото и да гледаш, снимката на момичето. жалко наистина за нея, но проблема няма да се реши с кълнене на убиеца... Проблема не е в това колко доживотни, ще му лепнат, а защо се стига до там, да има такива ситуации... този убиец , е едно 21 годишно момче, с образование и контакти..., До сега хулихме *** и еди кви си, че правят зулуми защото са прости...а сега кой ще ХУЛИМ ??

138

vetrilo

преди 14 години

e... pone v universiteta 6te mu se zaradvat kolegite studenti s dojivoten stok na obu4enie...

137

Caleb

преди 14 години

Гледам, че има неандерталци, които предлагат смъртно наказание - пичове, айде събудете се и осъзнайте, че вече не живеем в средновековието. Нима бихте паднали на нивото на убиеца?Държавата не дава живот и следователно няма правото да го отнема.

136

зъбатия

преди 14 години

Стига сте се карали тука,ами нека разведрим обстановката с това парче:Кацнал бръмбър на трънка па захванал да дрънка дочула го мушица със примрела душица Слуша, слуша, пролете буйно хоро завърте видели ги комари все ергени все стари Погледаха играта харесах им мухата пусти стари ергени всекиму се прижени Кога слънце залезе кавга страшна излезе затрещеха колове зазвънтеха ножове Уплаши се мухата па избега в гората а комари вилнеят бой се бият, кръв леят и никой се не сети как паякът се вести тънка мрежа долови до един ги излови.

135

do 130

преди 14 години

Не съм съгласен парите,които плащам на държаната под формата на данъци да отиват за издръжка на жестоки и безкруполни типове в затворите.Една инжекция може да реши въпроса.......Криза е и трябва да се намаляват разходите!

134

do 134

преди 14 години

ti si dolen i izvraten ***. Za takiva kato teb min dojivot ili na el.stol!

133

зъбатия

преди 14 години

Сетих се за една убаа пясна...ing soon

132

Анонимен

преди 14 години

"Просто не трябва да махаме с ръка и да забравяме за случая преди да е разбрано защо всъщност се е случило това "Айде сега! Ще се ровиме в болния мозък на някакъв извратеняк! Ходи да му направиш интервю щом толкова те интересува. Мене ме интересува да влезе в затвора и да не излиза от там.

131

Анонимен

преди 14 години

ГЛЕДАМ СНИМКАТА НА ТОВА КРАСИВО МОМИЧЕ..... И АКЪЛ НЕ МОЖЕ ДА МИ ГО ПОБЕРЕ: ЩО ЗА *** ТРЯБВА ДА СИ, ЗА ДА ПОСЕГНЕШ НА ТАКАВА КРАСОТА!?!?!?!?!?!? 10 ДОЖИВОТНИ СА МАЛКО.... ДАНО Е ЖИВ И ЗДРАВ ДА ГНИЕ 100ГОДИНИ ПО ЗАНДАНИТЕ И ГА РАЗПАРАТ *** ТАМ!!!

130

Байчо

преди 14 години

aaaa,невероятно но факт,ако и след обжалването е така браво на съдиите !А красавците накълцали Борилски 19 и 17 г като преди това оправдани ???Защо ли ?

129

Анонимен

преди 14 години

МОЖЕ И ДА СЪДЯТ !МОЖЕ И ДА СЕ НАМЕРЯТ ДОКАЗАТЕЛСТВА!сКЪРЦАТЕ СЪС ЗЪБИ ,АМА ИМА ЕФЕКТ !СКЪРЦАЙТЕ И СЪДЕТЕ И ОСЪЖДАЙТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!! ДО СЕГА СЕ ПОДИГРАВАХТЕ И ГАВРЕХТЕ С МЪКАТА НА ПОЧЕРНЕНИТЕ РОДИТЕЛИ!!!!!!!!!!!!!СЕГА СЪС СКЪРЦАНИ СИГУРНО ЩЕШЕ СЪДА ДА ПРИЗНАЕ ПИЯНИЦАТА МАКСИМ ЗА ВИНОВЕН !!!!!!!!!!!!!!НЯМАЛО СМИСЪЛ ДА СКЪРЦАТЕ СЪС ЗЪБИ !!!!!!!!!!!!!!ИМА ИМА СМИСЪЛ ДА ВИ СЕ КАЖЕ ДА СИ ГЛЕДАТЕ РАБОТАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

128

ПРАВО

преди 14 години

Не мога да повярвам, че съда действително си е свършил работата. Но не трябваше да има срок за обжалване, направо да го пращат в затвора, иначе става поредния цирк

127

Анонимен

преди 14 години

Не че толкова прилича ,ама има излъчването на станишев,нещо мазно и нечистоплътно

126

чергар

преди 14 години

А бе,човек,за какво висше ми говориш,след като ти казват в прав текст, защо е извършено убийството!Какво търсиш изобщо!?И още нещо:В моята фирма един от охраната ми е с висше!Това-за сведение!Бъди жив и здрав и чао,че си имам работа!:)

125

до Zovulov

преди 14 години

Чесно казано, съгласна съм данъците ми да отиват в държавата, за да го държи тоя *** далеч от мен, защото, когато стана убийството и аз бях на 21 и съм студентка и участвах в митинзите и съм доволна от развръзката. Колкото и да струва изхранването му... не е повече от 1 стотинка на българин. Чувството е хубаво, защото знаеш, че *** навън са с един по - малко :)... или опасностите за живота ти са станали с 1 по - малко. Така го приемам аз.

124

койчев

преди 14 години

лошо че не те интерсуват мотивите..утре да не ти дойде само такъв съсед да живее до тебе че ще си скубеш косите.а майката на радостина също ще знае какво точно се е случило и защо а и знаеш ли може душата на момичето да намери покой ако всичко се разбере

123

Fullrange

преди 14 години

Сега тати и мама ще носят меденки в панделата на глезеното си отроче. Този път тате не можа да го отърве. Нека изгние там ***. ЕДИН СТРАХЛИВЕЦ В ЗАТВОРА. Дано съдебната ни система заработи в синхрон с МВР, тогава ще има ред и дисциплина в БГ.

122

axaxaxaa

преди 14 години

Я си сложи твоя профил да видим колко е "несемитски" бе, ***!

121

Анонимен

преди 14 години

ахам.никва световна конспирация, запиши едно висше за криминалист или по-лесно прочети малко учебници как се разследват убийства,че има раздели за убиства които се разпознават по разни черти и начин на извършване на престъплението и ще се учудиш какви хора има и че нищо не е толкова ясно както изглежда при такива случаи.наскоро ни караха да четем за една жена която ражда и си убива децата 4 пъти и че има психопати които имат маска на нормален човек както случая със сашко От сандански в който самото дете е привързано към баща си въпреки че го насилва и съседите го защитават вскупом. Просто не трябва да махаме с ръка и да забравяме за случая преди да е разбрано защо всъщност се е случило това