133

***

преди 14 години

Човек, който обича животните не се изказва по този начин!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

132

Кате

преди 14 години

Мнението на ОБЩИНАР е типично общинарско.Хаха хайде пак пари за кастриране (те 90% отиват по джобовете на хората свързани с фондациите). А мненията на кучезащитниците много ме забавляват. Те не говорят по даден проблем. Те не дават предложения. Те нападат ,обиждат ,държат се агресивно ,изкарват хората виновни и безчовечни... Странно дали се поглеждат в огледалото ?? Дали виждат насреща си човешко същество или мутант с кучешко мислене :D

131

Анонимен

преди 14 години

До 128 А не ти ли омръзна да слушаш по новините за изнасилени деца ,малтретирани деца ,убити деца от ХОРА,а не от кучета!Защото аз се ужасявам от такива новини !

130

до #123

преди 14 години

До болка познавам ненормалния ти мисловен процес...

129

---

преди 14 години

dnes.bg, blagodaria vi za statiqta. radvam se che nqkoi se seti da pishe za tova. i te si imat jivot i chuvstva, no horata se zamislqt za tqh prekaleno rqdko.

128

Blake

преди 14 години

Елементарно, Уотсън, но не и за тебе - мразя УЛИЧНИ/БЕЗСТОПАНСТВЕНИ кучета.

127

Анонимен

преди 14 години

заради твоето животно(прибери си го вкъщи като толкова си привързана) та заради него немога да си вхърля *** щото като се доближа а то ми рови в кофата и вади оттам *** да го яде явно го приема навътре и се пуска еми ако ме питате не кастрация ше ги оправи

126

Blake

преди 14 години

Интересно е твърдението "вземат 5-6 кучета за строеж" - откъде ги взимат, някой си купува ротвайлери или овчарки ли? Не, "взимат" ги от улицата, просто ги затварят зад оградата и ги хранят, след което ги "връщат" обратно. Ако няма откъде да ги вземат, няма и да ги пуснат после. Тези кучета никой не ги купува.

125

!

преди 14 години

Е ти каква слабоумщина каза? Мразиш кучета, ама обичаш еноти, мравояди и кенгура ли?

124

кучкарката

преди 14 години

предлагам ти като тръгнеш на лов за кучета, да вземеш да постреляш и по котките..че от бълхи не мога да си влезна в мазето.......и кучето ми постоянно го водя на обезпаразитяване..айде успешен лов!

123

Анонимен

преди 14 години

АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН С КУЧЕФОБ.Омръзна ми да гледам по новините деца нахапани до смърт от улични кучета....В моя квартал се опитвам да ги газя всеки път когато минавам а те се пускат и ми лаят колата ПРЕДСОБСТВЕНИЯ МИ ВХОДА и то още преди да започна да се опитвам да ги прегазя (това е и причината да го правя) Яд ме е че не съм с джип с ролбари.....***.И най мразя бабите от блока да ми излязат и да ми кажат "*** момче кво ти е виновно животното" - еми бабо заради твоето животно.......

122

Гергана

преди 14 години

Ти не си нормален

121

Blake

преди 14 години

А всички, които твърдят, че противниците на *** мразят животните, а елементарни нещастници. Това, че някой мрази да яде спанак значи ли, че мрази да яде по принцип???

120

Анонимен

преди 14 години

Хайде всички дето мразите кучетата хващайте пушките и тръгвайте на лов,по улиците има кучета,......но и наркомани,***, бездомници, погвайте ги всички защото хапят, разнасят болести,крадат и.т.н Избийте ги всички,защото на вас целият свят ви пречи!

119

ЦИТИРАМ ОБЩИНАРА

преди 14 години

ПРОБЛЕМА МОЖЕ ДА СЕ РЕШИ ЕЛЕМЕНТАРНО С ОКОЛО ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА -ЗИМАТ СЕ 5-6 БУСА ПРАВИ СЕ ЛАБОРАТОРИЯ ЗА КАСТРАЦИЯ С ПРИУТ НА ОБЩИНСКА ЗЕМЯ ХВАЩАТ СЕ 20 ЧОВЕКА ПЕРСОНАЛ И ЗА ПО МАЛКО ОТ 3 МЕСЕЦА ВЪПРОСА Е РЕШЕН ! ОБАЧЕ В ОБЩИНАТА ТОЛКОВА МНОГО КРАДАТ ЧЕ НЯМА КАК ДА СТАНЕ

118

!

преди 14 години

Всички мразещи животни са скапани хора. Това е доказано. И тук обясняват, че хората са виновни за бездомните кучета, не самите кучета. За един средно интелигентен човек това е ясно. Избивайки беззащитни кучета няма да постигнеме нищо. А всичко се връща - казвам го на отрепките от долните коментари, който пледират за избиване. Вие сте скапаняци и варвари, заради такива като вас ще бъдеме на дъното винаги.

117

боян

преди 14 години

а конкретно пенделчето яворчо не бих го мъчил никак, само малко бих го побил, ей така - за спорта. вземи пенделчо яворчо да си направиш дечица, милите ти *** да им изядат крачетата на някоя площадчица в пенделското кварталче, в което живееш, и пак излез на всеослушание да демострираш колко си влюбен в ***... а всъщност ти може би наистина си влюбен в кученцата, м? обичаш ли тесните им дупенца, а? а? така като ти гледам снимката, хич нема да се изненадам

116

Нина

преди 14 години

Добре, има и такива случаи, но масова практика е също да се вземат 5-6 кучета за строеж, да се хранят, за да пазят и в един момент, когато строежът се спре, никой не се грижи за тях. Друг вариант е когато строежът се свърши и ги пускат на улицата. А такива кучета вече са обучени убийци, защото са насъсквани да пазят. В София масово бездомните кучета са такива и затова нападат.

115

Чичо Живко

преди 14 години

Не обичам кучетата и си го признавам. Стоя на страна от тях. Не съм убил или наранил нито едно от тях. Обаче вярвам че всички вие по-долу дето джавкате срещу мен сте изритали от къщи поне по едно от тях.

114

Анонимен

преди 14 години

Последната част от статията е актуална и за ***,да се приложи и то спешно.