48

Анонимен

преди 14 години

abe toq tapanar se misi za golqma rabota,a ne si spomnq kav mazen *** e

47

Анонимен

преди 14 години

пак добре че не е българин, а е ***. няма друг такъв *** на света. отврат.

46

Зарибителния

преди 14 години

44 каза цялата истина

45

jolo

преди 14 години

Тоз гнусен *** си мисли, че неговата простотия е оригинална. Лейди Гага и Мадона, дори и да използват сексуалност го правят за да презентират някаква идея. Каква е идеята на Г азис!?

44

morskiq56

преди 14 години

Да си сложиш полилей на главата не е нито ексцентрично,нито оригинално-тъпо е.......

43

уффффф

преди 14 години

Тоя се поизтърка вече, и за да привлече внимание към себе си пак ръси простотии! Не разбра ли,че чалгата вече не се слуша и хората си имат други занимания освен него. Голямата"звезда" ми да ходи в чужбина да видим кой ще го търпи там

42

Анонимен

преди 14 години

***, непедераст след Лили Иванова той е най-известният певец, като кажеш Азис и всеки се сеща. Човека има талант има и откачена визия и приумици и наистина може да е потенциален изпълнител на международно ниво

41

antigay

преди 14 години

Разбира се че са много гейовете музиканти в шоубизнеса,азисчо има глас и естравагантност-да,ама си е *** и глупав(неинтилигентен) певец с долни маниери, светът трябва съвсем да се разруши за да признае такъв тип за световен певец- *** която само в Бг. може да вирее-заради ниската ни култура.

40

Анонимен

преди 14 години

Ако беше американец, нямаше да е толкова кичозен, защото там наистина само таланта има значение (а той го има). Тука, за да пробиеш тр да се правиш на кичозен гей или на силиконова ***. В САЩ с толкова кич и да искаш не можеш пробиеш и ще се принудиш да си по-нормален. А на българина докато му се гледа кич, ще има и кой да му го предложи. Нали знаете кой е лудия в случая, не този, който яде зелника, а самите ние...

39

c0ldblooded

преди 14 години

не - щеше да си е Васко педерaса

38

Деведжиев

преди 14 години

Абе Васко, ти съвсем се самозабрави бе, момче... Ами нали Лейди Гага може да те купи и подари само със стойността на часовника, който носи, бе... Да си чувал случайно, приказката за жабата и вола?! А? И знаеш ли защо? Защото с просташката ти "музика" и ***.далската ти визия в световните музикални програми няма и да те погледнат. Колкото и да се напъваш, моето момче, колкото и пари да печелиш, примири се с един *** факт - ти си един най-обикнавен малограмотен ***!

37

:)

преди 14 години

Роме-падераст. И тоалетна чиния да сложиш на главата си пак никой свестен няма да те извика. Простотията която лъха от творчрството ти идва в повече на запад. Ако искаш да имаш шанса да пропееш на световно ниво, ще трабва да скъсаш с *** дето ти е в кръвта :) и да започнеш на чисто :)

36

Анонимен

преди 14 години

Азис най-велият и известен българин.Това е, по *** от българският народ НЯМА.

35

някой

преди 14 години

Прочее, след като тъй и тъй стана дума за световни звезди, сещам се какво гледах навремето по сръбската телевизия.Много по-известната от Азис Лепа Брена, която между другото пее в много по-интелектуалния от нашата чалга "кафански" стил поп-фолк който произхожда от Сърбия, като се беше върнала от едно турне от САЩ, я питаха колко американци са отишли на нейния концерт, който беше грандиозен и колко са били сърби.И доколкото разбрах, май повечето са били сърби. Какво да кажем за Азисчо?

34

хехе

преди 14 години

Тя току-виж се проебе в *** за да пунтира азисчо :-)

33

Анонимен

преди 14 години

Уточнение за N34. До СТАНА БЕЛЯ И N18, а не 28. Грешката е моя, извинете ме, за което!

32

някой

преди 14 години

P.S.: Та, като стана на въпрос - наистина хиляди пъти предпочитам да слушам Лейди Гага пред Азис, въпреки че не съм и фен и не ми е интересна.Нещо повече - бих предпочел да ме измъчват като ми забиват клечки под ноктите, като ме давят в кофа вода, да ми извадят половината зъби без упойка, отколкото да ме накарат насила да слушам непризнатата "световна" звезда Азис!!!

31

:)

преди 14 години

Много са *** по света и затова се губиш ***. :)

30

до: СТАНА БЕЛЯ и N28

преди 14 години

След справка в правописния речник установих, че и двамата сте прави. Думата ПОЛИЛЕЙ има и друг възможен правопис, а именно ПОЛИЕЛЕЙ. Така че двете форми думата са правилни. В бълг. език има думи, които могат да бъдат изписани по два правилни начина. Пример: защитавам/защищавам. За съжаление понякога ме изумява неграмотността на някои българи. Виждал например да се пише "сигОрно" и това далеч не е най-фрапиращото. Българи, ако не към родината и народа, имайте уважение поне към бълг. език.

29

някой

преди 14 години

Аз всъщност гледах един клип - пародия на "Bad romance" на Лейди Гага.Изпълнява се от друг един гей - Sherry Vine, който между другото пееше даже според мен по-добре и от самата Лейди Гага а текста е направо върха!Въпреки че беше много гадно де (тоалетен хумор), но ми хареса.Азис и с него не може да се сравни. Никога няма да изпее песен на Лейди Гага по този начин. Друг е въпросът че и на Лейди Гага не съм и фен. Но я предпочитам пред Азис!!!