277

Писна ми

преди 14 години

Мисля, че ако върнат всички или голяма част от откраднатите пари - направо ще си платим голяма част от външния дълг. То бива наглост и безочие, но тяхното на нищо не прилича. Лошото е, че до момента няма никакъв резултат от всичко. Не вярвам в съда. Мисля, че нищо няма да направят. Колкото Доган, Костов и Сергей ще влязат в затвора, толкова и тя. Публично си крал толкова пари - и резултат - нищо и половина. Не знам - политиците ли са сбъркани или ние?!

276

Антикомунист

преди 14 години

Комунистите в затвора. Да попаднат на хора и да станат човеци.

275

стефчо

преди 14 години

тази хубавица още през 1996-98 година като министър беше на заплата в мултигруп.но доиде и неиният час краино време беше.дано да лежи ама невярвам

274

jj

преди 14 години

Ако това е вярно, трябва публичен линч, когато повечето от народа живее на ръба на мизерията, тия са крали С МИЛИОНИ. И ако не могат да ги върнат в каменоломната докато си ги израборят! ***!

273

Писна ми

преди 14 години

А дали ще влезе в затвора?! Това е големия въпрос. При нашето перфектно правосъдие - да не и се извинят за главоболията или някоя условна присъда и обещание повече да не прави така....А някой знае ли какво става с Мургина? Чакаме резултати. И по-важното - как ще се въстановят тези пари.

272

ПРОСТ ЧОВЕК

преди 14 години

ОТ КАДЕ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ НАЛИ ТЯ БЕШЕ СОЦИОНАЛЕН СЛАБ МИНИСТЕР

271

Зорница

преди 14 години

50 бона за човек, откраднал милиони, не са нищо. Много нагло е да крадеш от хората, които са най-бедни и които би трябвало да защитаваш. Социоален министър с антисоциална политика.

270

7

преди 14 години

Трябва да се започне чистката от сметната палата!!!Те са оставили всички партии да крадат.Навън всички от корyмпираната сметна палата

269

хейко

преди 14 години

доживотна присъда за тая ***!!! СПЕШНО!!! Да гние и да изпита болката на хилядите инвалиди в бг.

268

хихи

преди 14 години

алоу къде са сега анонимните червени.що не защитавате социалната си министърка.къде е ония съсел сега.тя не може да краде без той да знае. цялата ви крадлива партия е за анадола предвождана от гейчо/то пък на него шъ му е гот при ония *** анадолски кардани

267

ЗЛОБЕН

преди 14 години

ИДВА ДЕНЯТ НА СТРАШНИЯТ СЪД.ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ КРАДЦИ КАТО МАСЛАРАВА ,ДА ИЗГНИЯТ В ЗАТВОРА. БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДЯТ И ТЕЗИ КОИТО СА СЕ ОБЛАЖИЛИ ОТ ПАРИТЕ НА ОТРУДЕНИЯТ НАРОД.

266

Анонимен

преди 14 години

Къде са сега платените комсомолци тука да я защитят - изпокриха се , или чакат инструкции от другаря сергей какво да пишат

265

Анонимен

преди 14 години

А сега да я разследват откъде има тия 50 хил за гаранцията

264

Наглост и безсрамие

преди 14 години

От какво се гордееш, Масларова, че си вдигнала така високо главата? Има слаба вероятност обвинението да не е точно, но ако си извършила тези злоупотреби, да се чуди човек как може още да гледаш хората в очите. На колко нещастни деца хляба и здравето си взела? Ако е истина, а е просто чудовищно да крадеш от бедните и немощните, трябва в краката на сираците да лазиш и да искаш прошка. Но има един горе, той вижда всичко!Ти вече се страхуваш, и без затвор!

263

Анонимен

преди 14 години

къде са спали корyмпираните от сметна палата!!!!Трябва да се започне от тях.Те са я оставили да краде

262

БСП крадците

преди 14 години

Румен Петков,Румен Овчаров,Петър Димитров,Сергей Станишев,Мургина,Масларова...всички тея от БСП са за затвора!!!

261

Къде е БСП сега?!?

преди 14 години

Защо не си защитят депутатката?СергоГЕЯ що мълчи?к*р в устата ли държи?

260

Miko

преди 14 години

Нека и вземат 11 милиона за гаранция бе!!!Това е най-логично....

259

ABC

преди 14 години

Атака 50 000 лв. гарания и Маслаорва ги вади ей така - незнам министрите да взимат заплати от сорта на 5000 лв месечно, от къде е взела толкова пари ??? Прокуратурата трябва да провери и това, от къде са й доходите, то е ясно, че е крала докато е била министърка.Ако най-накрая я осъдят, ще започна да вярвам в провъсдната система в България и че нещата в БГ може и да се оправят някои ден.Присъда !!!!!

258

sexa

преди 14 години

Искам да я нае*а тая.