25

XAXAXXXAXA

преди 14 години

TOZI TIRADJIYA SEGA AKO ZNAE KAKIV UY GO 4AKA 25 GODINI!BIRZO ISKA DA ZABOGATEE A?NA TI SEGA PANDELA AL4NO KO..LE!

24

ТАНКИСТ

преди 14 години

Хайде бе, американците окупираха Хаити още на следващия ден след земетресението а вие тук се пенявите за някакви махленски истории. Наркотика в камиона няма нищо общо с помощите за Хаити. Шофьора си прекарва наркотика, а какъв ще е официалния товаар не зависи от него. Можеше да е натоварен с дрехи примерно.

23

Срам

преди 14 години

ами то от ганчовски булгаристанец какво друго да очаква човек. Най-бедната, най-проста и най-злощастна нация, но за сметка на това пък с неоправдано високо самочувствие

22

Контрола

преди 14 години

Не си наясно какво е положението с Алексей Петров, митниците, контабандата и в държавата изобщо. Естествено твое право е да правиш предположения и да си вадиш изводите. дуг въпрос е, че поради липса на инфорамция, предположенията ти са изцяло погрешни.

21

Анонимен

преди 14 години

не затвор а куршум за него гадния комунист.Сега комунистите в България ще скочат в защита на престъпника.Те винаги защитават убийците рекетьорите измамниците а обвиняват ББ а преди това костов.

20

На дали

преди 14 години

Това Българите ,сме голяма работа!!!Има ли организация в която сме членуваме , и тя да не се е разпаднала??? (СИВ;Варшавски договор; и т.н.)Ами че,ние сме си търгаши от сой!И сега ако не се оправдаят че,има парична криза и не са знаели за наркотика,заплюйте ме!!!

19

ninjata

преди 14 години

ami ti kav si we paliak....*** li si kav si.....

18

Анонимен

преди 14 години

Браво на полицията Браво Цветанов

17

...

преди 14 години

Rezila idva ot tam,4e Shofiora e bulgarin a tovara e bil s humanitarna cel za Haity...

16

ba6gad

преди 14 години

Браво на нашите и румънските полицаи.Това още веднъж доказва ,че след ареста на Алексей Петров стопанисваните от него канали за трафик на всичко,остават без закрилата на КОРУМПИРАНИТЕ ЧЕНГЕТА,МИТНИЧАРИ И ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ.Тези помагачи на Петров са работили за него години наред и системата им е повече от надеждна.Това ме кара да мисля,че след ареста му някой от неговите роби-Станишев,Янев и други ***,правят проби-дали ще се върти колелото след като *** са в ареста.Оказва се ,че не

15

ohoo

преди 14 години

започнаха да си вършат работата, май май.

14

Анонимен

преди 14 години

куките ся че се надрусат в поделението

13

Анонимен

преди 14 години

Вие луди ли сте, хора? Граничарите са хванали стотина кила дрога, а вие се мислите, че е излагация.. Излагация щеше да е, ако беше минала. Аз пък ще кажа едно голямо "БРАВО!" за успешната операция! А че трафиканти и наркомани имаме - така си е, навсякъде е така. Но не сме ние основния пазар, а "цивилизованите" ни братовчеди на запад.. кой е за резил в крайна сметка?

12

tctctc

преди 14 години

пълно е с доносници.... пазете се:Д

11

Просветителя

преди 14 години

Световен резил е това, което преди малко дадоха по новините на Нова тв. :Дядо Христо на 82 години от Хасково е осъден на 10 месеца условно, защото приютявал в дома си една жрица на любовта с клиентите и. По думите на 82-годишния дядо момичето му казвало, че идва с приятеля си и му давало по 5 лв. Идвало било само няколко пъти.Този дядо взима пенсия 170 лева ! Ето това е резил за българското правосъдие ! Види се най-после са осъдили най-големия престъпник в държавата ! Даже и по тв. го дадоха !

10

Анонимен

преди 14 години

ei chenge

9

Анонимен

преди 14 години

Трябвало е да се види докъде ще стигне, но някой умишлено е издънил работата. Това не е успех, а провал. Ревизоро го обясни тези дни.

8

гольо

преди 14 години

Пак излагация! Да се разследва цялата мрежа и на-после да чуем, че някой е опандизен за трафик на дрога, време е! Стига независимата еди кояси власт да не прецени, че не е имало зла умисъл(ха-ха). Ха да видим сега!

7

Гошо Тъпото

преди 14 години

Чак пък ....резил;те някои в гащите си го ....пренасят ,а човекът в ....камион.

6

sksksk

преди 14 години

osven bulgarin koi 6tego naprae da mre v pandiza e takiva ste si4ki bulgari aide 4e mise povr6ta ot vas *** dolna