261

Владо

преди 14 години

Ванко, пич съгласен съм с много от нещата които казваш, ама обясни ми защо така ревностно защитаваш тая милитаристична американска политика, която явно защитава собствените си интереси и хич не я е еня всъщност дали в Ирак ще има демокрация, диктатура или феодален строй. Най-им е удобна анархията, която създадоха и поддържат - ем си харчат оръжията и наливат във военната промишленост, ем крадат петрол като за световното.

260

abc

преди 14 години

до:Ian Smith Имам един приятел който е професионален бандит- и един му разправям еее братле преди си беше по хубаво имаше работа, хората имаха пари -по добре да беше останал комунизъма.А той ми отговаря, ако беше останал комунизъма щяхме да сме по затворите. това му бяха думите!

259

Ванко

преди 14 години

Тц, тц америка е мислила само злото на света а? Като гледам как са загробили Япония например, която е била окупирана 5 години след войната. Толкова са я загробили "мръсните" американци, че видите ли станала 2-а икономическа сила в света. Само да не се прехвърлим на Западна Европа - направо американците са ги 'загробили" с тоя план Маршал. Замислете се малко преди да повтаряте кухи пропаганди.

258

Ванко

преди 14 години

Тая неизбухнала заблудена ракета в Горна Баня я изкарахте като ядрено нападение! На китайците им удариха цяло посолство не се оплакват толкова.

257

Анонимен

преди 14 години

Темата е за северна Корея уважаеми форумци ! Що се отнася до Ирак, никога няма да бъде американски, само да сме живи и здрави , ще видим. Америка за мен лично не е мислила доброто на света, просто си преследва интересите и ползите. Това е страната на парите , Федерелния резерв , Световната банка и световната криза. Винаги ще иска да е доминираща сила и световен жандарм.

256

Владо

преди 14 години

До АзЧе преди единствената разлика е, че нямаше безработица. мога да те перефразирам така: нямаше производство, нямаше безработица , за сметка на натрупване на външен дълг - забогатяването на една много малка част от народа - те тия са си същите и преди и сега.

255

Ванко

преди 14 години

Точно така избирателно беше. Кажи ми коя друга арабска държава е водила толкова агресивни войни с толкова много жертви през последните 50 години - няма. И тук трябва да се впише и войната срещу собствения народ, която касапина Саддам води няколко десетилетия.

254

Roni

преди 14 години

Прехвърли се ти . За теб може да е ад - за мен не е

253

Владо

преди 14 години

До Ян СмитВалят я, една даже преваля в Горна Баня навремето. Чат пат преваляват и в детски градини и в болници. Наистина ли мислиш, че тая война беше необходима за благопто на иракския народ или обслужва нечий други интереси?Ванко, не защитавам никакви фундаменталисти, ама тогава войната за демократизация трябваше да се води срещу всички арабски държави и да се свалят режимите навсякъде. Малко избирателно става

252

Ian Smith

преди 14 години

Аз съм набор 62 . Ако искаш вярвай , ако искаш не . България в момента не е това което искам , но е хиляди пъти по - добре от преди 1989 . Бачкам , изкарвам пари и ЗНАМ че ще вървим напред .Няма смисъл да спорим за социализма - никога няма да се върне .Но си отговори защо рухна

251

Ванко

преди 14 години

Ами бягай в Северна Корея. Може и в Куба. Ще гледаш телевизия по 2 часа дневно, все речи на Вожда заедно с целия квартал.

250

Аз

преди 14 години

Сега е по-голям ад - няма производство, и има огромна безработица която непрекъснато се увеличава, за сметка на забогатяването на една много малка част от народа.

249

Ванко

преди 14 години

Не смяташ ли че огромната част от убийствата в Ирак са извършени от откачените фундаменталисти, които избиват мирно население? Ти явно тях защитаваш.

248

Ian Smith

преди 14 години

От бомбардировачите валят високоточни бомби и ракети . Поразените цели са са предимно военни . Има и грешни попадения в цивилни обекти , за които всички скърбим , но при война за съжаление са неизбежни . По никакъв начин не може да се говри за изравняване със земята . Покажи ми смнимка на изравнен град в ИракНямаше смисъл Саддам да бъде пречукан защото моментално щеше да го замести Саддам N 2

247

зъбатия

преди 14 години

Да живее КНДР!Те са истински!

246

Анонимен

преди 14 години

Abe niama li koi da gi izchisti tia komuniagi!

245

Владо

преди 14 години

Ей, почитателите на "Божествена комедия" Roni и abc, а се прехвърлете в някоя друга статия. Или си стиснете ръцете, че и преди и сега все е ад,ад,ад

244

Ванко

преди 14 години

Трябва да различаваш пропагандата от истината. Може да ти помогне.

243

abc

преди 14 години

до:Roni Аз пък си мисля, че си бил на 8г.Мога да ти опиша ада това е българия в момента.

242

Димитър

преди 14 години

Ванко - ти да не си някой от служилите в контингентите в Ирак или Афганистан, че разсъждаваш като типичен - промит от американската пропаганда мозък?