36

Калин

преди 14 години

ББ прави и други богати, това му е ролята. Като я изпълни може и да хване пътя за САЩ и той. Ще се нагледаме на Алексей 2, кой знае. Страната може и да прокопса..някой ден в необозримото бъдеще.

35

:)

преди 14 години

Костов ... добър играч е! ... как се казваше - ***-ЛА ... риба се лови в - МЪТНА ВОДА /безвластие/ каквото е налице в момента ... само че Костов е част от пионките на НАСЛЕДНИЦИТЕ ... и е равнопоставен на другите пионки в ИГРАТА ... а ще спечели онзи зад когото застане ПО_ГОЛЕМИЯ БРАТ /РУСИЯ/

34

Калин

преди 14 години

Те *** са си такива, винаги са гледали да приберат чуждото и са се ревнували един друг.. а ко някой отмъкне повечко. При тях всичко е лъжа и измама факт е. А уж се имат за пацифисти.. мира, бога и човека обичали. Дрън дрън..:)

33

ОЧЕВИДНО

преди 14 години

Американския посланик го вкара в ареста логично е че той може и да го изкара от там.Въпроса е каква ше е сделката и дали тракторчето наистина е заорало толкова дълбоко,че да може да се пазари.

32

Анонимен

преди 14 години

Да те питам, щом вече са я разделелили, това означава ,че ББ е доста богат. В такъв случай, защо не си харчи парите нейде на малки острови, ами се занимава с тази неблагодарна работа - министър председател на България ?

31

георги

преди 14 години

А ми КОСТОВ,Наистина разрови нещата и донякъде тръгнаха ,и ще излезе прав...15 год.всички го плюеха,най много от медиите и опонентите му,и убеждаваха всички да им вярват,но нещата са коренно противоположни...рано или късно всичко излиза на яве...

30

:)

преди 14 години

ми така си е, то руснаците от Руско-Турската война насам все гледат на нас като на тяхна СОБСТВЕНОСТ, и който крадне от нея - УТИВА СИ ... всички очистени ЧЕНГЕТА /премиер и други/ са се пробвали да краднат от ПО_ГОЛЕМИЯ БРАТ :):):)

29

Калин

преди 14 години

Алексей и сега го играе под приритие, че защо иначе ще иска да ходи в САЩ с важна информация. Ще завалят едни статии едни .. разработки в Таймс. Милицията се е усетила и е прибрала "предателя":)

28

ddt

преди 14 години

Tozi puk Aleksei , za kuv se misli xaxa, dobre ,che ne go e molil napravo da go osvobodi :))) xaxa sigurno i amerikancite dolni sa zameseni v opitite za destabilizacia na stranata predi godini

27

Калин

преди 14 години

хахах

26

:)

преди 14 години

Умен е ВСЕКИ който намери начин и възможност да ЗАГРАБИ ресурсите и благата на "БЛИЖНИЯ" си ... а средството за това е ВОЙНАТА или ХИТРОСТТА :)

25

чичо

преди 14 години

До Племеник:Прав си ама тез амсалаци във властта досега не го ли виждаха Алексейчо какво прави?Че чак сега се сетиха да го приберат да не вземе да се разприказва на свобода.В крайна сметка той е бил техен доверен човек -под прикритие под зад параван и т.н.В гащите са си бъркали заедно, а изведнъж край ти си виновен .Ние сме на власт ,а сега де?

24

:)

преди 14 години

Ми щото всички са краднали от т.н Съветски рай, и се скатават да не бъдат наказани от НЕГО :)

23

Селянин

преди 14 години

И кво сега да закола агне ли , или мисир

22

:)

преди 14 години

Петър Стоянов Ви го КАЗА: Кумунистите разпределиха държавната собственост помежду си!!! с помоща на хора като Илия Павлов, Братята Васил и Жоро Илиеви, и разни други БИЗНЕСМЕНИ ... в това число и ББ, както и Иван Костов, Луканов, Беров, Виденов и т.н. политици и ченгета, както и ПРОКУРОРИ и СЪДИИ, ВЕРНИ на ПАРТИЯТА и ... уж на родината ... НЯМА КОЙ И КАК ДА ИМ ОТНЕМЕ ТАЗИ СОБСТВЕНОСТ ... НИЕ /гражданите/ сме само ЗРИТЕЛИ на това как си Я разпределят помежду си ... и трябва да сме щастливи :)

21

Цеца Меца

преди 14 години

Много слушаш какво казват тия американци бе, човек. До сега аз нищо умно не чух от тях. Те ако бяха много умни нямаше да предизвикат тая криза и да правят война след война, окупирайки половината свят. Но, то за това не се иска ум, а нахалство и дебелоочие. Имат го в изобилие...

20

Анонимен

преди 14 години

Най добре на трактора да му занесат едно важенце в ареста да се обеси и да спре да ни занимава с глупости

19

Мирчо

преди 14 години

Ами има ,след като почесваш макар и отдалеч ташаците на някой ,после няма как да нямаш претенции и да не се имаш за някой!

18

Анонимен

преди 14 години

xa,xa-nali samite yankee mu podskazaha na maloumnia BB da go poso4i s prast ,xa-xa

17

Калин

преди 14 години

Интересно, що никой не иска убежище в Съветският рай...