38

Анонимен

преди 14 години

Много съм *** ,но от написаното съдя ,че добрите са предупредили Трактора ,той на свой ред -родата .От всичко това следва ,че Трактора е от добрите ,но на електората му е необходима доза зрелища и добрият трябва отново да влезе е ролята на лош :))))

37

лео

преди 14 години

Че никой няма да пипне големите риби е ясно, че няма да се върне назад откраднатото последните 20 години също, случаят със заменките е достатъчно показателен. Но да посритат публично аграрни типове като този *** нямам нищо против. Всяка жаба да си знае гьола, твърде много си повярваха.

36

Анонимен

преди 14 години

Трактора се е погрижил навреме да си откачи ремаркето. А такива акции сами си ги поръчват, изкарат една седмица в ареста и след това вече се води чист като сълза - проверен е и няма никакви доказателства срещу него и почва начисто.

35

Цецо

преди 14 години

Не знам вашето разбиране, но моето е, че журналистите трябва да са безпристрастни. Тази статия не е написана от безпристрастен човек, а от човек, който винаги търси лошото във всичко. Има една дума, която много подхожда - "Hater". Каквото и да се направи ще се намери някое журналистче, което ще се опита да ни върне в "правилния" път на отчаянието. Не може да се случи нещо хубаво, което да не се оплюе от журналистчетата. Много се дразня. Не е това начина. Хейтари!

34

Тялото

преди 14 години

Много добър материал на днес.бгКато разбереш дори малка част от връзките на всеки с всеки ти става ясно, че няма чисти хора с власт. Нито предните, нито по-педните, нито сегашните, колкото и да се правят.

33

ДТ-75

преди 14 години

ее , еееееееее ?!

32

Анонимен

преди 14 години

мислите ли ,че А. Петров ще търка наровете? Аз не ! Ще стане доброто старо ний ги хващаме те ги пускат - сигурно ще излезе след 2 дни срещу 1000 лв гаранция

31

brigante

преди 14 години

да ходи да оре в затвора тоз' грозник!

30

СмЕх

преди 14 години

В стилът на есето,трябва да се спомене,че навремето Американците оряха във Виетнам с плугове,които обръщаха земята на дълбочина от два метра и после там с десетилетия нищо не можело да расте,ставало пустиня.Сега е интересно този трактор "нашио" колко дълбоко е изорал ДАНС.Абе смЕх!

29

pankho

преди 14 години

Вярвате ли в целия този театър.Всички наши измислени политици и бизнесмени си бъркат един на друг по дупките и отвреме на време вдигнат малко пушилка та си направят реклама.Вярвате ли на съда,на МВР,на политиците,на работодателите.Всички са ментета.Това тук - в България е някакъв псевдобизнес,псевдополитика.Който може да се маха от тая измислена държава.Аз лично отдавна съм загубил вяра във държавата и органите и .Не я мразя.Мразя лъжливите ни политици,корумпираните ни съдий.

28

съвсем случаен

преди 14 години

А, защо не се обелва и дума за адвокатите и особено за съдиите, които ще направят всичко възможно да не остане никой задрешетките.Не от 9, а от 900 реки ще докарат вода, за да докажат, че са кристално чисти всичките, а ние ща лаем след кервана:)))))

27

Eти

преди 14 години

ми то може да се окаже че само това обвинение в крайна сметка да остане валидно а всичко друго да си е поредната пушилка и театър)))))

26

555

преди 14 години

трактора се е подсигорил сигорно няма да намерят доказателства срещу него

25

BBBB

преди 14 години

NYAMA POLITIK V BG KOITO DA NE E SVIRZAN S BKP ZASTO SE DRAZNITE EDIN DRUG BE HORA VSICKI SA EDIN DOL DRENKI NQMA KAPASITET NITO EDIN OT TQH I BAT BOYKO STE PORICVA MUZIKATA NAI MNOGO OSTE TRI TEJKI ZA NARODA GODINI

24

Анонимен

преди 14 години

Няма вече червени, сини, жълти... всичко е пари без политически цвят! Трактора ще продължи да си оре, както е казано тука и нищо, ама нищичко няма да се промени в България независимо какви театри играят добрите момчета с помпите и маските и техния Багер и Пожарникаря! Ето и на Маргините им се разминало днес!

23

Карина

преди 14 години

агент на 6-то управление на ДС, участник във възродителния процес, активиран през 2000 г. и вкаран отново в стуктурите на държавните органи за сигурност, получил най-високият си пост по времето на Станишев - да върти в сянка цяла новосъздадена агенция за сигурност и да я ползва в предстоящия изборен процес, кой ли е обслужвал, в чий ниви е орал и пръскал семена на плевели, а

22

Анонимен

преди 14 години

Евстати ти си супер шемет...

21

ГЕРБавия

преди 14 години

Вижда се ясно, че Алексей Петров е червен 100%. Кадър на ДС, нищо че е *** и доцент едновременно. Велчев пък е човек на бракониера ГОЦЕ Първанов. Затова - ще ни баламосват, но ще се разберат много бързо. Всички ТЕ, вкл. и Бойко Борисов, са от една порода - червена мафиотска !!!

20

н1

преди 14 години

Всичко в дьржавата е много гнило

19

тарикат

преди 14 години

А бе те го внедрили в мафията а пък тои им станал шеф и станала тя каквато станала тракториска му работа...