152

Анонимен

преди 14 години

ами те данъците ги направиха задължителни,пич!здравна,социална осигуровка ли няма да плащаш - глобата е 5-15 бона.единствено не плащаш ако си ***,защото за тях няма закони.

151

зъл

преди 14 години

Абе Боко, абе Тикво, толкова ли няма кой да ти обясни, че сделка сключена в противоречие със закона е нищожна. Европийските закони имат приоритет. След като се установи, че тия сделки са нищожни, къде дрема ти и твойте съветници 9 месеца, че не неправихте нищо? И сега като ощипана невеста цвърчиш. Ами размърдайте се, анулирайте ги, кво чакате още?

150

XXX

преди 14 години

Тоя пъдар защо се прави че е паднал от Луната.Десет години го държат на първите страници,преди това е живял по всички резиденции и стопанства заедно с Правешкото и семейството на Правешкото в имоти,крадени от Царя и родителите му,бил е шеф в милицията,шеф в полицията,направиха го от Позитано кмет на София,изработиха му мероприятието,с което българските избиратели трябваше да избират меьду Доган и някой друг,естествено и камила да беше щеше да бъде избрана,притежава само едни скъсани чорапи...

149

!

преди 14 години

Аз няма да плащам данъци, нека партиите от тройната коалиция да възстановят парите и всички земи, тогава ще плащам данъци.Иначе излиза че финансирам близки до бившите управляващи фирми и лица.Е, не, мерси.

148

Анонимен

преди 14 години

ОТСЕГА ВИ КАЗВАМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ:БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПЛАТИ ГЛОБАТА И КОМУНИСТИТЕ ЩЕ СА ДОВОЛНИ.ЗАЩОТО НА БОЙКО НЕ МУ СТИСКА ДА ГИ СЪДИ,ЗАЩОТО УТРЕ НЯКОЙ ДРУГ ЩЕ ОСЪДИ НЕГО.ПРАВИЛО НОМЕР 1 В ПОЛИТИКАТА: НЕ ЧОПЛИ ИЗСЪХНАЛО ***!

147

Жозеф Гилотен

преди 14 години

Според мен Станишев като влезе в затвора заради заменките който е менкал, там в затвора ще направи фурор. Симпатяга е.

146

Електорална единица

преди 14 години

Мамоооо, по принцип тежка е царската корона, но да не си му на мястото на Борисов в този момент! Сега ще стане ясно колко чинят премиер, президент, главен прокурор и ДАНС. Защото аз отказвам да плащам, вероятно и вдсички други некрали българи. Не че някой ни пита, де! Но като редовен гласоподавател и дисциплиниран гражданин, настоявам щетите да се платят от виновните лица и който трябва, да постои на топло, където му е мястото.

145

139

преди 14 години

ами има да се умува,защото тези заменки станаха факт с много рушвети,много връзки и сега много народ трябва да връща парите и рушветите,а тея пари са изхарчени за Джи класи,за яхти,хотели,к*рви и те така...това да взимаш S класата на някой *** е все едно да стане военно положение - по вероятно е ББ да го гръмнат.съмняваме да върне имотите,България не е такава държава,в която да има справедливост.

144

наказание

преди 14 години

Бойко да ги вкарва в панделата тримата от тройната коалиция и да се решава проблема. Няма да им цепим басма на тия крадци, Станишевци, Догановци, царе

143

анонимен

преди 14 години

Не му завиждам на Бойко Борисов. Трябва да се бори не само с л-ната, забъркани от тримата мерзавци, ами и с ***, които не знам поради какви причини продължават да си крият главите забодени някъде си ( да не използвам нецензурни думи, но си знаят къде) и да не виждат, че вече наистина се прави нещо добро. Изумен съм от свещенната тъпота на българина и от безкрайната му неблагодарност...

142

справедивост?

преди 14 години

Не стига, че заменките са форма на ограбване да държавата, т.е. на нас, ами и ЕС ЩЕ НИ ГЛОБИ ЗА ТОВА, ЧЕ СМЕ ОГРАБЕНИ.... Ама че логика...:))

141

петров

преди 14 години

Естествено че закона ще бъде спазен! Законите в България си ги правиха шепа хора за собствено ползване и забогатяване. Ти колко декара гора имаш край курортите? И всеки ли в България можеше да направи подобна "заменка"? Хайде да не се правим на паднали от Марс, може ли!

140

Анонимен

преди 14 години

Ако аз съм долен престъпник и започна да те подкрепям понеже имаш повече власт от мене ти виновен ли си? Я помисли...

139

грабеж

преди 14 години

заменките са грабеж-това никой не може да го отрече. Следователно заменките трябва да бъдат обявени за незаконни и проблема се решава.Какво има да се умува тук?

138

Гого

преди 14 години

Ама тоя Бойко Бърбарко нали щеше да ги дава на съд тези заменки . Нали щеше да ги вкарва в пандиза .Как ще вземе заменките на Батков , на Драшков и тн...Аман от лъжци, ама тоя ги изпревари всичките. И понеже министрите му са тричави като него сега ще плащаме милиони. Какво стана с писмата . Пак ще му натрият сурата Доган и царя, дето щеше да им взема това онова. Лъжец е.

137

до 134

преди 14 години

Ами дай наистина да погледнем честно на нещата. Това което ти изреждаш тук като пример за нарушаване на законите от Борисов е в теорията на вероятностите и непотвърдени слухове. А за "свършеното" от тройната крадлива коалиция може България да бъде наказана и аз, ти и всички българи да плащаме за незаконното обогатяване на шепа лапачи. Т.е. ще го отнесем двойно. Та, хайде пак да говорим честно, а!

136

Анонимен

преди 14 години

А много ми е интересно кое ще да е това чудодейно управление на България, което ще е правилно? Последните 20 години са ни проба-грешка, не виждам какво различно е в управлението на ГЕРБ. ВСИЧКИ СА МАСКАРИ - казал го е Константинов още навремето, какво да говорим и за сега...

135

Анонимен

преди 14 години

Ами,ако съдът докаже,че е спазен закона?Логично ще възникне въпроса,кой инсинуира пред Европейския съюз,само и само да защити позицията на ГЕРБ???Щото най-скандалната заменка е на Явор Хайтов,а той е от хората на Мозер!!!Тя от кои е и кого подкрепя,щото не се сещам???

134

Анонимен

преди 14 години

а законно ли е да има бизнес с пашата,маджо,жена му да притежава пампорово и винетките,да се събуди един ден с банка подарена от костов,не оправдавам тройната коалиция ама айде да гледаме честно на нещата

133

Анонимен

преди 14 години

а нещо за винетките,за трайчо че е от чез,че на цецо полицая е в данс,за боя над стенли,за пампорово,за ипон или пак имате къса памет