15

Пропуск

преди 14 години

Носете: плакати, ***, тъпани, мегафони, артистично облекло......пистолети, автимати, гранати.

14

Анонимен

преди 14 години

Според мен ГМО прави храните много вкусни и хранителни!

13

haha

преди 14 години

Е щото си... тъпо

12

академик

преди 14 години

именно на ГМО се дължи бумът на мултипленна склероза сред младите хора - аспартамът или нутрасуит е също генномодифицирано вещество и се използва масово в газираните напитки. Сам по себе си той не е толкова опасен - но отваря вратите на множествената склероза и ред други заболявания...Досега България е била свободна от ГМО /ГМО се забраняват почти навсякъде!/, имаме си и други проблеми - защо да си създаваме още - чиста природа, здрави децаБЪЛГАРИЯ СВОБОДНА ОТ ГМО!!!

11

Анонимен

преди 14 години

КАКВО Е ТОВА "ГМО"?

10

Гошо Тъпото

преди 14 години

всеки има право на мнение И моето е такова ЗА

9

yann@mail.bg

преди 14 години

На 1 и Гошо *** ще кажа следното:Генно-модифицираните организми имат доминантни гени, т.е. постепенно надделяват над другите култури и унищожават разнообразието. За това западняци като дойдат у нас се кефят на нашите зеленчуци, ама през лятото, когато са наистина наши, а не внос.Допълнително някои корпорации, като Монсанто, притежават патент над такива култури, т.е. нямаш право да засаждаш такава култура, ако не си им платил. А когато тя се опраши с твоя култура и надделее? Ти си виновен..

8

академик

преди 14 години

малко инфо:ГМО са тези организми, чиито ДНК е променена чрез ретровируси /преносители на генна информация/ - такива са например доматите с прибавен ген от риба/рак за да са студоустойчиви и т.н. Нопроцеса е НЕПРЕЦИЗЕН - ретро вирусите пренасят не само нужния ген но и няколко други с неопределими характеристики. Резултатът - добавените гени променят съществено структурата на храната която поемаме - човешкото тяло разпознава внесените частици като враг и атакува - автоимунни заболявания, алергии

7

Антидепресант

преди 14 години

Имам чувството, че на някои хора им се плаща, за да пишат простотии и *** коментари за важни теми, само за да се четат статиите и да се вдига рейтинга на сайта. Очевадна е вредата от ГМО, лошото е, че колкото и оптимистично да гледам на света, нашата малка България няма как да се пребори с гиганти като Монсанто...Така че, яжте сурово кашу за успокоение гледайте (Food Matters) и медитирайте. Няма по-голям лечител от фината настройка на мисълта :)

6

зъбатия

преди 14 години

Трябва да питам бабата какво мисли по въпроса

5

Гошо Тъпото

преди 14 години

Аз не съм против Аз съм ЗА

4

Анонимен

преди 14 години

По тази тема препоръчвам филма "Food Inc."

3

до анонимен

преди 14 години

1.глобалното затопляне е факт!2.няма начин да не ги ядеш, защото след време няма да има друга суровина за ХВП, освен ГМО. Както ако сега си мислиш, че ядеш сирене и салам- жестоко се лъжеш-може да са безвредни, но не са полезни.

2

Смех Смех Смех

преди 14 години

Като се сетя за кубичните домати, които човешкия гений създаде, само за да се оптимизират транспортно-складовите разходи и ме хваща разстройство...

1

Анонимен

преди 14 години

защо не си гледате живота ами търсите за какво да протестирате.Като се разби мита за глобалното затопляне сега се хванаха с измислицата за гмо.Който не иска не ги яде.За какво ще протестирате.