149

пнвмюап

преди 14 години

Избери си: Бойко БоклукаБойко БандитаБойко БръщолевенетоБойко БеснияБойко БрадатияБойко Безсилния....и т.н.

148

Чао

преди 14 години

Ще е хилнат, естествено.......щом "недорузомението"........нема да му казвам името , то си го знае, е некъдърно да прибере близо половин милион данъци .........за какво говорим........!!!!!!!!!!!!!И бил компетентен аааааааааа:))))))))))), кълве го некъде петела.........

147

Анонимен

преди 14 години

Да е нещо друго, ще се избием да коментираме! Сега обаче не. Може и да е апатия.

146

Анонимен

преди 14 години

Ako si spomnqte minalata godina v USA bqha hvanati balgari zanimava6ti se s dokumentni izmami(25 godini na 4ovek i globa ot okolo 200 000$),drugo nqmam kakvo da kaja

145

запознат

преди 14 години

В момента си мислиш за българския минисър председател, независимо каква глупаст ще изтърсиш!

144

шфуи

преди 14 години

ББ знае ли някой какво значи?

143

песдЗТ

преди 14 години

кАКВО ЗНАЧИ бб?

142

запознат

преди 14 години

Напоследък стана модерно за дела,които са се проточвали с години срещу такива като горния,местните съдилища да издават присъди 3 години условно с 5 години изпитателен срок за да ги прехвърлят на по-горна инстанция и да се оттърват от гадовете....нали трябва да оправдаят тлъстите премии,а и агнето остава цяло....Бойкоооо, бойко......това е пепел в очите на хората!

141

Гошо Тъпото

преди 14 години

Това момче на снимката,много...весело;да не е спечелило джакпот от... тотото.

140

ВМРО

преди 14 години

Бойко, колко ти плати Доган, за да го оставиш на мира ?

139

nvjisP

преди 14 години

Българея - страната на ограничените невъзможвости!

138

Морския

преди 14 години

Забележете, днес във Варна бе осъден на 3 г лишаване Евгени Николов на 37 г от Павликени който преди 6 год.еоткраднал дрелка на стойност 654 лв.Браво на магистратите.

137

mitko

преди 14 години

na tia triebva da im otnemat xotela i da gi slojat na toplo ta da vidat kak se krade ...NO zakonite sa takvi kato i Darjavata s k a p a n i .......

136

До 125

преди 14 години

Я си прочети отново НК. И ще видиш, че всичко си пише и предвидените наказания са си доста сериозни. И те не се влияят от съкратени производства! Съкратеното не е задължително, че трябва да се постанови условна присъда. Не е задължително и съдът да го приеме, така че. Точно на съдиите си е работа. А и...верно е, че затворите са пълни само с дребни риби и селяни, които повечето не знаят защо са там. Това е политика на държавата! Ако не сте разбрали до сега!

135

emigr

преди 14 години

GOLIAM REZIL !!! NIAMAT SRAM MIZERNICI PRODAJNI !!!

134

Анонимен

преди 14 години

Тва е все едно някой да ти открадне 50 овце и да го осъдят да ти върне една от тях. Баси кефа, а?

133

Митко

преди 14 години

За какво говориме ако не платиш фиш на кат за 50 лв без право на обжалване до месец стават 150 лв и съдия изпълнител принудителто ги събира оставаш без телевизор от тази година глобата е 100 лв . !Ако не плащаш здравни 3 месеца завишени от началото на годината от 10.4 на 16.8 за самоосигоряващи се в града глоба до 1000 при повторно 2000 и то при положение ,че е криза и няма работа ! Аз също вервах на ББ но уви всичките деиствия досеа на ГЕРБ са насочени срещу бедния народ .

132

bonev

преди 14 години

БЪЛГАРИА sranata neograni4enite vazmojnosti :)

131

Валери

преди 14 години

Даа, правосъдие! Наскоро осъдиха един друг мастит перач на далавери с ДДС! Осъдиха го с 25 000 лв глоба и го пуснаха да си харчи милионите, а той се бе потрудил добре и бе издалаверил 100 милиона!!! Това е държава и правосъдие! Хайде някой от вас да се опита да направи нещо такова да видим какво ще му се случи - ще го ошушкат съдиите и ще му вземат всичко! Щот няма с какво да им плати! А тези си плащат и няма страшно - хоп условно, хоп глобичка и върви си живей живота!

130

Мани бегай

преди 14 години

Човек да се чуди - да се смее ли , да плаче ли ... такова порно няма и по XXL .