71

Гъбарко

преди 14 години

ПП. към ърр. Екологията е много скъпо нещо иу е свързана с развитието на индустрията, науката, образованието и демографията. Не е възможно разработването на мащабен проект без подкрепата на финансовите институции.

70

Гъбарко

преди 14 години

Само за сввдение. Световната банка е финансирала до сега няколко мащабни проекта в България свързани с околната среда - изгарянето на органичните отпадъци в Свищов, Разлог, Стамболийски, всеки за около 10 млн.$. Закриването на няколко рудника и възстановяване на околната среда. Госпожа Георгиева е работила с подобни проекти и е специалист по макроикономика. Закриването или финансирането развитието на даден отрасъл е част от макроикономиката вероятно. Казвам само факти.

69

Калин

преди 14 години

koi s komunistite ma.. imam syvest.

68

възмутена

преди 14 години

Аааа Калине; ти нали беше с комунистит

67

ърр

преди 14 години

И какво изучава макроикономиката на околната среда?

66

Гъбарко

преди 14 години

Каква измислена специалност. Студентите в УНСС учат Макроикономика от неин учебник. Как пък да не е добър избора. На фона на ЖГелева тази е гений.

65

Анонимен

преди 14 години

Надеждата умира последна

64

Бухал Славеев

преди 14 години

Надявам се случаят с г-жа Георгиева да бъде удар в десетката! Това трябва на България сега! Да няма лутане! Трябва да играем с най-силните играчи, с титулярите! Резервите също трябва да са пробвани и силни. Бойко следва да гледа по нашироко и да направи списъка на първите и резервите в национален мащаб, без провалилите се лъжци и крадци от БСП, ДПС и НДСВ. Те трябва да останат в опозиция дълго време и даже никога да не идват на власт, защото са доказани престъпници, от преди повече от половин

63

sas

преди 14 години

Бързо схващаш. :))

62

Бай ганьо

преди 14 години

Ааааааааа ТУК СИ СЕ СЪБРАХТЕ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ДА СИ НИЩИТЕ ТЕМИТЕ НИЩЕТЕ СИ ГИ ПРИ ВАШАТА *** НИНОВА

61

1о1

преди 14 години

Деде, тя не е в БГ. От Вашингтон ни я пращат. Директно от Световната банка. Моля, моля...

60

Анонимен

преди 14 години

28 вицета в СБ, 2 ордена от Путин ,защото като отг за Русия в СБ е набутала 2 млрд долара на Татарстан, Киргизстан, Ингушетия, лява по убеждения, а работи за лихварите

59

Баба Пръч

преди 14 години

За 5 мин. могат само да ти наредят, заповядат (не ББ, естествено, той е само заекрана).

58

дедо пич

преди 14 години

*** мухло какво може една секретакка?да носи пици като дянков и да лъска бастуни,но като те гледам се сещам защо си у БГ!може би защото вече за нищо не ставаш!че кой уважаващ себе си "работодател"освобождава кадърен кадър за 5 минути?тя тази банка от нашите милиционерски мутри ли се управлява?

57

заплатите в СБ

преди 14 години

Прав си, пълно е с вицета там. Но никой от тях не менажирал кризисни ситуации явно. Била носила жената бронежилетка веднъж даже.Световна Банка -> Екология -> Кризисни ситуации... този профил не ми се връзва много, ама нейсе... да я приемат там за комисарка и да ръкопляскат този път.

56

заплатите в СБ

преди 14 години

"Заплатата и от лихвите ли иде? Колко гладуващи африканчета са я отгладували?"----Виж човек, некоректен е този въпрос поставен така. За г-жа Георгиева още нищо аз не мога да кажа, не я познавам. Не ме вдъхнови на пресконференцията която даде, но...Съгласен съм че лихварството и морала не вървят ръка за ръка. Ама така е устроен светът. Ако ти е интересно гледай Lord of War с Николас Кейдж. Темата е друга, но има съществени прилики.

55

ър

преди 14 години

Абе няма да спорим. Става жената за лоялна секретарка. По добре от Желева макар и същият тип кариеристка с измислена специалност. Между другото вицетата са около 30 броя.

54

Анонимен

преди 14 години

ченге та дрънка , евала на такива кадри , виждаме колко са умни и могъщи службите, само че защо не използват този потенциал за благото на хората в българия

53

заплатите в СБ

преди 14 години

Да не спорим за глупости. Мързи ме да пиша толкова. Не е секретарка. Вице е. Представяш ли си сега на препитването в ЕУ парламента да стане пак някоя българка евродепутат и да размаха докумет че всъщност тя е секретарка на отдела за екология! Е такава излагация ако ни стигне пак, казвам ви отивам да емигрирам в Куба!

52

Калин

преди 14 години

хахах тая твърде на сериозно се взема.