127

Валери

преди 14 години

Крайно време е съдебната система да се изчисти и до кокъл да се изрежат мутрите и рекетьорите в нея облечени във власт! Да се проверят действията на съдебен изпълнител Колапсъзова от Стара Загора, тя също е намесена в такива мутряшки изпълнения.

126

закриване

преди 14 години

всички заложни къщи трябва да бъдат закрити. Който иска да си продава старите вещи да се прави като в Англия. Там всяка седмица в събота или неделя се правят битаци на които всеки може да продава каквото си иска- книги, телевизора си, радиото си и т.н. В заложните къщи 99% от нещата са крадени и така кражбите в България се стимулират.

125

Еducated

преди 14 години

95 % от хората са алчни *** тарикати,целящи лесна печалба ,нормално е останалите 5 % по-малко *** и повече тарикати се възползват ...естествено развитие ....Всеки заслужава съдбата си...и лихварите и "измамените"

124

Анонимен

преди 14 години

HAIDE NA HOD E PROKURATURATA

123

валери

преди 14 години

Стара Загора е перфектен град за такива измами. Нека се направи проверка за действията на съдебните изпълнители, които са в комбина с тези заложни къщи и всякакви други взискатели, които за дребни суми търсят безбожни адвокатски хонорари и съдебните изпълнители ги признават! Правосъдната система е рекетьор за обикновените хора. Главният прокурор да се самосезира за тези неща, които се случват в Стара Загора и други градове и най-после съдебната система да се изчисти от мутри и рекетьори, облечен

122

Lettered

преди 14 години

Абе, кретеноид самомнителен, за каква алчност става дума???Значи, хората сами са си виновни, а????Я напиши къде живееш, лично да дойда да ти сваря топките с кисело зеле!!!!Ти ще си виновен, бъди сигурен!!!

121

Анонимен

преди 14 години

Човек почти винаги си плаща за глупавите постъпки...

120

Анонимен

преди 14 години

Това без съдействието на нотариуси ,съдии изпълнители .И всякаква друка *** от този род не може да стане

119

ху

преди 14 години

абсолютно. ако беше платил по-малко от 50 лева за консултация на някой нотариус или икономист щеше да си спести "измамата".изобща ганьовска работа - сключваш сделка със съмнителни хора за голяма сума пари и да не дадеш 20-30 лева за консултант, еми...................

118

до 116

преди 14 години

'Бате' ти Бойко на тебе точно нищо няма да ти каже...Ха, с ква увереност си го написал тва, като, че ли си върховен световен лидер.

117

jklkkjl

преди 14 години

darjavat ne misli za nikoy nay dobre veche d aigrae rakat trepesh i tolkova

116

измамен

преди 14 години

тия заложни къщи НАП защо не ги проверява какво чакат още бате Бойко да им каже а????

115

hfdgfdh

преди 14 години

v tazi shema sas sigurnost uchastvat i brokerkite kashti koito sahto sa izmamnici

114

Тошко

преди 14 години

Тоя мошенник веднага в кауша при колегата си от Бургас.Бандити.Ще си намерят господа,убиват и за 36 лв ,четете случая поместен днес.

113

Rosen

преди 14 години

Айде сега, след като си е чиста измама според НПК, нека първо върнат имотите на измамените, а после да осъдят виновните лица! Ще доживеем ли това да се случи поне веднъж ???

112

Еducated

преди 14 години

Първо никой не ги е закарал насила "измамените" ,а са отишли напълно доброволно и съзнателно,второ пише си че сделките са били перфектно изпипани,което значи -нотариуси...кадастри..АП съд и т.н. така че не би трябвало да имат никакви претенции,освен това са си абсилютно сами виновни за положението ...човешката алчност няма граници-искал да го продаде ПЕТТОРНО по скъпо ***...при положение че има два апартамента и магазин в центъра ламти за още-ВСЕКИМУ ЗАСЛУЖЕНОТО ...Край на Откровението!

111

Анонимен

преди 14 години

Не може да ме убедите в противното - ЗАЕМ СЕ ВЗЕМА ОТ БАНКА. Виждаш какви са условията - ако ти изнася вземаш заем, ако не - търсиш от приятели. Банките си имат определени условия и поне знаеш, че няма да те измамят. Тва "и те са същите мошенници"са пълни глупости в стил бай ганйовското "и едните и другите са маскари". За тва ще пищите ит от чейндж бюря и от лихвари - защото все си мислите, че ще минете по-тънко. Лихвар НЕ може да ти даде по-добри условия за заем от някоя сигурна банка.*** хора

110

ОТ СТАРОЗАГОРКА

преди 14 години

НАИСТИНА В ГРАДА ИМА ГОЛЯМА БЕЗРАБОТИЦА ,СЪСЕДИТЕ МИ ЗАЛАГАТ ТЕЛЕВИЗОРИ ,ХЛАДИЛНИЦИ И Т.Н ЗА ДА СИ ХРАНЯТ ДЕЦАТА

109

qpetkov

преди 14 години

tuk ve4e trqbva da igrae patrona spored men

108

s.

преди 14 години

Какво ще рече да е гледал бе!?То по тая логика ако те блъсне кола на пешеходна пътека и ти да си гледал!Дано да дойде ден и ти да паднеш в ръчичките на такива *** и да ти уври тъпата тиква!На един приятел майка му взе 300 кинта от такива и едва се оправи!Караха я да подписва документи чрез изнудване и заплахи!На по-малкия брат на приятеля ми пистолет му бяха опирали в главата за да подпише майка му!Жалби и в полицията и в прокуратурата и нищо!Дано да ти се случи и на тебе!***!