26

do БАЙ ОНЗИ

преди 14 години

skrii si chervenia pampers, che se vijda

25

БАЙ ОНЗИ

преди 14 години

и на Герб не може да се вярва вече всеки идва от някъде за министър за два бона смех Смехх смешни сте ГЕРБ/ ВСИЧКО Е ДАЛАВЕРА КОЯТО СЕ КРИЕ ОТ НАРОДА

24

хи хи

преди 14 години

а ти по български език!

23

Жорко

преди 14 години

аз като по-*** да попитам. След като този господин ще държи Борисов в час с икономиката, къв тогава го дървия Министъра на икономиката - Трайчо ***?

22

и

преди 14 години

и прииждат ли прииждат,Панкин не става за директор на театъра муьикален,и става съветник на Вежди Рашидов,КВО става в тази страна,да се намира работа на некадърни но вярни минетчии на влаСТА АЙ СИКТИР,ОТИВАМ НА БАРИКАДИТЕ ПО ГРАНИЦАТА-ЩЕ СТАВАМ ГРЪК.

21

dobre

преди 14 години

izglejda umen i razumen? dano nalee malko akul na dqnkovama spored men oniq (dqnkov) se misli za N1 i neizbejno shte se stigne do naprejenie mejdu dvamata

20

Невярващ

преди 14 години

Ти пък,да бачкат за Бг,за някакви кирливи 2 бона заплата,Ти вярваш ли?А и ако са толкова ценни и добри специалисти мислите ли че работодателят им няма да ги примами някак си?Или са тук с МИСИЯ,анадън му?

19

Анонимен

преди 14 години

За МъДянков вече сме сигурни какъв професионалист е! На него не би следвало да му се повери счетоводството на "плод-зеленчук", а ние го оставихме да оправя макроикономиката и финансите на държавата! Защо ли си мисля, че Илиян е поредният "мислител", който ще клати джуча по цял ден, ще съсипва държавата с безумни решения и ще дере здрави комисионни?!

18

НФБ

преди 14 години

и аз му желая успех, но да работи за България!Стига сме изнасяли капитали зад граница!Инвестирайте в България!Създайте средна класа от доктори, адвокати..инженери..учени...Как е там на Запад или в САЩ..Има ли държава в света където министър да получава по-ниска заплата от чистачка на летището!В чистотата шофьор с по 1200лв!Корупцията е горе!Изпращаш посланник със заплата 4-5000евро и той снася ежемесечно ...не на мен и вас...ненормално е президент с 2500лв заплата!И в турция го няма този феномен

17

do 9

преди 14 години

az puk ste se uchudia , ako niakoiakoga nie balgarite zapochnem da mislim pozitivno

16

НФБ

преди 14 години

че е икономист няма съмнение! Че е икономист и финансист Дянков също няма съмнение! Съмняваме се обаче дали работят за България или са дошли да обслужват интересите на задокеанските си господари и да продължат с износа на капитали, създаване на нови работни местта там вместо у нас!Ей за туй и в ДАНС трябва да има икономисти и да се следи висшата администрация за злоупотреби в особено голями размери, нанасяни от министри!Инвестирайте тук а не на майната си!

15

xaxa

преди 14 години

Da si naemat o4itel po angliiski i geografia

14

62

преди 14 години

това е целта

13

Анонимен

преди 14 години

абе този що не е на фокус бре, уж вчера пих, пък гледам, гледам снимката - все някак размазана ми стои!

12

Анонимен

преди 14 години

От толкоз много вицепремиери да не се събудим някой ден без премиер.

11

Анонимен

преди 14 години

Успех му желая на Михов и да си има едно на ум, че ТУК е БЪЛГАРИЯ , А НЕ ФРАНЦИЯ и за да не прави неадекватни и несъпоставими със стандарта ни (ако може да се нарече и стандарт) промени.

10

Eти

преди 14 години

Тоя човек май умора няма/ББ/ докато уж съкръщаваше министерства и дър.администрация сега изведнъж взе пък наново да я разширява.Малко като лудите - неуморим е завалията!И що не покани някой съветник от третия свят-той ще е по близо до проблемите ни, а не все да търси хора от държави дето всичко им е наред и да нямат хал хабер от нашите проблеми!!!ОТВРАТЕНА СЪМ ВЕЧЕ ОТ ИГРИ!!!

9

СВЕТ

преди 14 години

Няма да се учудя ако ГЕРБ преднамерено тласнат държавата към икономически дисбаланс с идеята след няколко месеца да бъдат изтеглени пари от МВФ, за която цел имам съмнения че е вербуван вожда Борисов !

8

Анонимен

преди 14 години

6, за да се вдигне твоят кредитен рейтинг, първо трябва да се вдигне този на държавата

7

Хохо

преди 14 години

Илиян Михов - Баровеца?