312

Тони

преди 14 години

При всички предишни правителства никога не се е стигало до подобен международен резил! Но тези дойдоха от гората, не че това ги оправдава

311

Народен поет

преди 14 години

Новият кандидат: в стил познат... От ГЕРБ ще бъде той. На Б. Б. свой!!!

310

факфак

преди 14 години

Ама тя пичка ли била? На мен ми приличаше повече на пич.

309

до г-н Борисов

преди 14 години

Срамота е това, г-н. Борисов. Вчера вечерта гледах по новините лично вие как обяснихте, че сте парафирал оставката на Желева САМО като еврокомисар, но остава външен министър. Днес сутринта вашият заместник, който вчера седеше до вас, обявява оставката на Желева. Това поражда два въпроса и един коментар: 1. Вие реално ли управлявате или сте параван? 2. Ако вие реално управлявате смятате ли за редно вашият вицепремиер да отменя вашите решения, които вчера обявихте публично? Коментарът: Намирам за изключително вреден фактът, че променяте решенията си за една нощ на 180 градуса без никаква аргументация. Това създава усещането, че не вие упрвалявате, а ви нареждат от някъде какво да правите и когато не харесат вашето решение най - безцеремонно го отменят със или без вашето съгласие. Ако това е така, то моля да ни усветлите кой ни управлява!

308

Nayk

преди 14 години

Товар че Р.Желева е "случаен" политик, най-накрая всички го разбраха.Но никой май не разбра, как един случаен човек в политиката може да се издигне до заместник-председател на Европейската Народна Партия.

307

оо7

преди 14 години

А сега да поговорим за А. Първанова, М. Кунева и Пръмова.

306

Въпрос

преди 14 години

Защо изявлението е направено от Цветан Цветанов, а не лично от Бойко Борисов. Да ни би все пак да се окаже, че мутро-пожарникарите могат да изпитват и чувство на срам. Интересно.

305

Sina na Jeleva

преди 14 години

mama e super pichka!Daje tancuva dobre!

304

Новинар

преди 14 години

ТЯ ТАНЦУВА САМО ЕДНО ЛЯТОFinacial times - Румяна Желева се отправя с танцова стъпка към изхода.

303

Евлоги

преди 14 години

Много станаха издънките на ББ - казва едно, после друго, после ги анулира и двете. Май трябва да се научи да си сдържа емоциите и езика най-вече за да не се налага да се поправя след това. Не съм максималист, всички бъркаме. Но на този пост мисля, че човек трябва да е по-премерен. А от друга страна такъв си го харесвам - емоционален и предвидим.

302

Анонимен

преди 14 години

Е хайде вече не е интересно да плюете.Какво искате от жената нали се оттегли и то по вина на БСП.Кво сте зачепкали вулгарни и агресивни злобари-скандалджии!Всичко каквото имаше да се казва се каза.Да не се разтягат повече локуми,за да се кефи античовешката партия бсп

301

Анонимен

преди 14 години

Щом не става доброволно, става доброзорно!

300

Пинокио

преди 14 години

Както обикновено-приемиерът първо говори, после мисли. Или му го измислят. Ако беше като мен, досега носът му да е стигнал до Адеснкия залив

299

факфак

преди 14 години

То е ясно че пилот няма от самото излитане, ама да видим с кацането как ще се справим.

298

до 286

преди 14 години

той определя курса ...?Блажени са верующите!Той е кукла на конци. Некомпетентен, самовлюбен и емоционален. Затова го оставят да се пъне по такива въпроси и да си прави цирковете докато кротко каручката България се бута в посоката желана от задкулисните му кукловоди.

297

и на мен ми писна

преди 14 години

Бойко днес прави референдум за новините на турски, утре го отменя.Днес не й приема оставката, утре я приема.*** държавата сме.Днес сваляме размера на осигуровките, утре няма да са осигуровките, ами ще е ДДС.

296

Една_от_БГ

преди 14 години

Има, но изумително прилича на Конникът без глава...

295

Вучйо ви

преди 14 години

Тази игра на "тука има тука нЕма" започна да изморява зрителите... Толкова протворечиви сигнали, та закономерно възниква въпроса "има ли пилот в самолета"?

294

Анонимен

преди 14 години

Boiko i negovata 4eta sa kuhi leiki

293

факфак

преди 14 години

Може да добавиш и "Аз плащам".