113

Анонимен

преди 14 години

Е какво толкова, ще е просто малко по-екстремно. :D

112

Andrey

преди 14 години

Сори, аз съм само на бира. Твърдака не ме кефи.

111

Andrey

преди 14 години

И ако вземе някой объркан с гребло да ме пресрещне .... Какво ще правя аз зимъска?

110

софиянеца

преди 14 години

ало Варна, елате на плаж в Lulin Beach :D :D тук снега все още не е натрупал. Ще ви черпим с колички за 5 лева и водки за 20кинта малката Цар Киро

109

Анонимен

преди 14 години

Аксаковските баири най-вероятно са затворени, така че яхвай шейната и надолу.

108

Andrey

преди 14 години

Къде във Варна може да се иде на ски и шейни?

107

kotarak

преди 14 години

Не знам колко хора имат проблем, но за децата сигурно е много весело. При това някъде са и в снежна ваканция. Шейните, ските и да е весело-о-о-о-о-о!

106

Анонимен

преди 14 години

КМЕТА ЙОРДАНОВ СЕ ЗАГУБИЛ В ПРЕСПИТЕ И МУ Е ПАДНАЛА БАТЕРИЯТА,СА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБАДИ НА *** ДА ЧИСТЯТ...

105

loz

преди 14 години

samo v pazardjik nema snqg nasqkade ima tuka nema

104

Andrey

преди 14 години

Конценсионерите ще си гъшнат парите и се молят по-скоро да духне южняка да им свърши работата. Сега обаче трябва бакшишитеда блокират града в знак на протест срещу безхаберието. Следващият кмет на Варна ще е от герб. Може да плюят по Фандъкова, но се вижда че снегопочистващите машини в София чакат по възловите места.

103

sn0wflake

преди 14 години

Я стига клишета!Кой и къде е казал, че снега е изненадал някого?От години никой не се изразява така, освен медиите, които търмъчат на едно място....Какво очаквате да вали януари - картофи ли?:))))Количеството е това, което изненадва - не валежите!Пфуууу - гледайте малко по-весело на нещата, бре хора!Иначе рискувате киселините в стомаха ви да ви докарат някоя язва....Щом има ток и вода - всичко е наред!Само да не спре някое от тях, че тогава става страшно!

102

Анонимен

преди 14 години

кмета на Варна Йорданов винаги почиства най-важната улица - пътя до вилата му.другите пътища после...

101

изненадан

преди 14 години

ЗИМАТА ПАК НИ ИЗНЕНАДА, АМИ НАЛИ СЕГА НЕ Е ЛЯТО???????

100

Andrey

преди 14 години

Варна бе изненадана от снега. Аз от 3 дни знам че ще вали. Просто гледах прогнозата на yahoo. Толкова ли е трудно к-н кмете?

99

не губете надежда

преди 14 години

Не губете надежда! Бат Бойко ще дойде и ще ви очисти, пардон, изчисти всичките.

98

от БУРГАС

преди 14 години

Тук е някакво бедствие.Сняг виждаме два пъти в годината и от почистването пак се оакаха чак сега видях един багер да чисти ,няма луга пръсната снега е 25-30 см в момента и вали....В сарафово на летището било 2-3 см. в Каблешково към 5.

97

Мен

преди 14 години

Драги, да не мислиш че само във Варна е така ? Във Лондон бях от 2000 до 2007 - за първи път там видях сняг 2004-та. При 5 см. сняг всички изпаднаха в паника и градът... блокира. Там е по-зле - не са свикнали да карат на сняг и лед и се въртяха като пумпали. Там има само гуми - няма зимни, няма летни - гуми. При 5 см. сняг 70% от работещите във фирмата не можаха да дойдат на работа. Така че - не е лесно да се чисти цял град, още повече като вали постоянно. Само метрото се движеше по разписание.

96

Гневчо

преди 14 години

каза най-големия селнин в България :DDDDDD

95

БТА

преди 14 години

майор Костов каза: безхаберните и оборудваните с *** шофьори да не се мотаят по пътищата, а да си стоят по дупките.

94

ДГД

преди 14 години

ТИ СИ ГОЛЯМ *** БЕ СТОЛИЧАНИНА КАКВО МИСЛИШ ,ЧЕ ЖИВЕЕШ В ГРАД ЛИ БЕ СРЪБСКА *** ХОРАТА СА ВИ ДАЛИ БЪЛГАРСКА РЕЧ ТОЙ ГОВОРИ НА СРЪБСКИ ДИАЛЕКТ ИЗЛЕЗ ДА ВИДИШ ДРУГ ПО РАЗЛИЧЕН ГРАД ОТ СОФИЯ НАПРИМЕР КОПЕНХАГЕН ДАЛИ ИМА КУЧЕШКИ *** ПО УЛИЦИТЕ И ХОРА ОБЛЕЧЕНИ В ЧЕРНИ ДРЕХИ ,ЧЕ ДЪРЖАТ ПОВЕЧЕ НА КИР АХ СЕЛСКО *** ТОЛКОВА СИ ОГРАНИЧЕН-ТИПИЧНО ЗА ШОП ГОВОРЕЩ СРЪБСКИ ДИАЛЕКТ...