137

До 130

преди 14 години

Наври си нещо там за където пишеш.Ами Гърция е до нас и като нас е в ЕС.С кой да се сравняваме тъпчо-със Саудитска Арабия ли

136

анонимно

преди 14 години

Доколкото знам сметната палата заверяват отчета за бюджета за всяка година. Къде са били като са заверявали за 2008г. Оттук си направете следващия извод какви контролни органи имаме - най-малкото поръчкови.

135

dulovo

преди 14 години

Stani6ev i Dogan za besene ste ve hora.6to pik govorite o6te gluposti i vie samite nesi vqrvate i o6te govorite 4este angel4eta

134

Анонимен

преди 14 години

Твоето наблюдение е частен случай. Аз ти цитирам официални данни.

133

Добавка за 126

преди 14 години

По мое наблюдение емигрантите пращат по 200 евро на роднините си не за инвестиции ,а да си платят сметките и данъците и за лечение.Като чета написаното от теб излиза ,че хората са отишли в чужбина за да станат милионери и близките им тук просто се чудят какво да правят парите ,които им изпращат и купуват каквото им падне.Да не живеем в различни страни аз и ти

132

ivan petrov

преди 14 години

ало пич, и кво като са нарушили закона за бюджета? знаеш ли какво е наказанието? азписано е в последните редове на закон за държ. фин. инспекция - 200лв. ***. почети малко и тогава говори. съд хахахах а тия от сметната палата - бивши ревизорчета да не се правят на много компетентни, защото и тях ги знаем. ако се направи проверкка ще се установи, че родата на одиторите работи в организациите, които са им подконтролни-проверявят

131

grubiQn

преди 14 години

130 недей пиши такива работи по обяд, че до вечерта ще имам мускулна треска от смях

130

Анонимен

преди 14 години

Да те попитам по просто, що 'в ***' са две думи а 'вкъщи' една ? Кво общо има Гърция с България, освен малко обща граница ?

129

grubiQn

преди 14 години

Не ме интересува изнесаната информация, интересува ме последствия ще има ли; а осъдени за тежко финансово умишлено престъпление по длъжност?

128

До 126

преди 14 години

Да попитам просто -защо в Гърция като не бяха на власт комунисти ,а дясна партия имат около 30 милиарда дефицит и защо там избраха сега отново комунисти на власт.По-просто не мага да попитам

127

Анонимен

преди 14 години

BSP adi de kajete pak ne6to lijat kijete nee vqrno kajete Stani6ev dvamata s Dogan ste za besene ikak govorite o6te tva nemoga dasigo vizpriemam mainatavi

126

Анонимен

преди 14 години

Това което искам да кажа е, че БСП нямат нищо общо с това - полученият излишък в хазната. Този излишък всъщност е ВЪПРЕКИ БСП. Тези пари са дошли в България не благодарение на БСП и политиката им. Ще ме извиниш за спекулацията, но ако консервативна партия беше на власт, излишъка щеше да бъде МНООГО по голям.

125

Анонимен

преди 14 години

da poglednem realnostta v o4ite dragi balgari.. kolko pari sa izxar4ili predi6nite 4ERVENI upravnici??? , to ne biaxa skapi mli s koito sa si oborudvali kabinet4etata( masi4ki ot masivno darvo, kristalni pepelnici , i t.n.), to ne biaxa neznam kolko lv za novi koli , to ne biaxa milioni poxar4eni za koledni karti4ki ( razmeniat si xorata karti4ki ot ministerstvo na ministerstvo s NA6I pari)super luksozen samolet na lizing za sre6tata ni v ES i t.n t.n, i vie mi xvalite teia KOMUNISTI..

124

Анонимен

преди 14 години

Колкото за строителството, половината от фирмите за строителство са пред/или в/ фалит. 80% от брокерите просто фалираха и изчезнаха. Общинските данъци свързани с продажбата на апартаменти рязко намялаха в пъти ! От там, инфраструктурни /например/ общински проекти отидоха по дояволите. нататък ще го схванеш и сам, нали ?

123

Анонимен

преди 14 години

Тези пари влизат директно в оборот, облагат се с данъци - общински,ддс и от там пълнят хазната с излишък. По просто не мога да ти го кажа.

122

До 119

преди 14 години

Тези пари от емигрантите не се калкулират в Бюджета тъй като никой не ги декларира и не плаща данъци за тях.За размера им няма да споря но те нямат нищо общо нито с резерва нито с бюджета.Така ,че не разбирам какво искаш да кажеш.А колкото до строителството и сега всеки може да си строи и продава

121

Fulham

преди 14 години

В статията пише, че са били изхарчени допълнителни пари, въпреки че на практика са събрани по-малко от очакваното - няма нищо нередно в това, това е точно каквото се очаква от една социална партия. Затова пенсионерите са им фенове, но и затова народа избира консервативна пария по време на финансова криза. Както казах, няма нищо нередно в това - такъв е света от много време насам. Нередното е, че са излъгали хората за "успешната" 2008 година. Нередното е, че са лъжци и не мислят за България.

120

Dino

преди 14 години

Без коментар!?!Нарушителите на ЗАКОНА за бюджета,трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност,както всеки закононарушител.Бюджета на една държава е най-важния закон за една държава, в течение на една година.От неговото изпълнение или неизпълнение,зависи не само икономическото и общественото развитие на държавата,но и нейната сигурност.В този аспект,управляващите са създали угроза за държавата,граничеща с национално предателство и измяна.СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ!!!

119

Анонимен

преди 14 години

Потърси в гугъл колко квадратни метра площ е построено за 2007/2008 ! Ще ти падне шапката от числата. Официалната статистика за 2008 е , че емигрантите са докарали около 2.5 милиарда евра. Като също така официално се казва, че тази цифра е ниска, поради липса на достатъчно пълна информация.

118

Анонимен

преди 14 години

раздели 5 милиарда на средна цена от 130 хиляди евро. Спомням си няколко предавания в които руснаци обясняваха как си продават комуналката в москва и си купуват великолепни къщи за по 250 хиляди евра всяка - на замазка ! Да не коментираме разходите впоследствие по довършителните работи и обзавеждане. В София апартаментите ситгаха до 3к евро квадрата ! Във Варна скачаха и над тези цени. Слънчев бряг беше е 50% частна собственост на англичани/чужденци и представлява малък град към момента.