60

С

преди 14 години

Всичко е измама.......

59

Луд с тесла

преди 14 години

Няма какво да се лъжем - ние сме малък народ, но пък за това изключително ***.Само се замислете, че 70% от населението не ползва интернет и приема за истина всяка простотия изречена по ТВ-то или написана във вестниците. И воалла - намерихме пистолетите, сега е време да попищим за по високи заплати. Просто българския полицай е толкова ***, че даже не може да сътвори интересна лъжа.

58

Анонимен

преди 14 години

сигурно е убит от екоравновесие тая ***

57

Анонимен

преди 14 години

убиха кучето на пожарникара,сега кой ще лае вместо него

56

главен експерт

преди 14 години

според мен лично татко боко тиквата е гръмнал боби цанков, за да не говорят хората как селянката от самоков тотална се надриска при първия сериозен снеговалеж! след покушението се е оттеглил към МС!

55

Анонимен

преди 14 години

маргин върни се,че цецко ще плаче

54

Анонимен

преди 14 години

цецо полицая,кокинов и други репи дали наистина са много ПРОСТИ или само се правят,чета и на мога да проумея какви са ,че ние сме *** народ е ясно ама чак толкова,тея за мезе ни взеха

53

От ДАНС

преди 14 години

Маргин - идвай ,че кафето изстина!

52

ТТ

преди 14 години

и друго ... забележете ... в центъра на софия ... камери, хора ... а те са си се оттеглили спокооойно пеша ... изооообщо те си знаят че не могат да ги хванат ... и така и ще стане ... както всички показни убийства до сега ... както се казва ... всичко е по нотиии

51

Анонимен

преди 14 години

ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ СЕ РАЗИГРАВА ОТ СЛУЖБИТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, ПРАХ В ОЧИТЕ НА НАРОДА, НАЛИЦЕ Е ПЪЛНАТА ПОЛИЦЕЙСКА ИМПОТЕНТНОСТ.

50

tttt

преди 14 години

Трябва да си адски *** за да оставиш пистолетите и доказателствата на очйно място,така,че трябва да се намери истинският убиец,но дали ще стане????Както в повечето случай ни лук ял ни лук мирисал.......

49

Свиреп до 41

преди 14 години

Не бе пич, не съм черноглед, даже съм си супер позитивно настроен, ама се дразня като ме вземат за ***. То не бяха крокодили, не бяха нагли, не бе чудо на българския полицейски професионализъм. И едни приказки се творят - Шехередзада ряпа да яде. В най скоро време очаквам да заловят и Багдадския крадец.

48

ТТ

преди 14 години

от всички новини които гледах и четох по тази тема личи, че или нарочно се прикрива нещо с тези измишльотини или наистина толкова им е капацитета на разследващите ... ама май е второто ;)

47

ПФФ

преди 14 години

Е КОЛКО ТАКИВА ВЕЧЕ ЗАЛАВЯХА. И КАЖИ КАКВО СТАНА? НАЙ МНОГО ДА НАКИСНАТ НЕКОИ КИРТАК. ИНАЧЕ КОЛКОТО И ДА СИ ОПТИМИСТ ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ ДАНО ДА ГРЕША.

46

Анонимен

преди 14 години

Не е грамотно да използваш два пъти'' бе '' в едно изречение ''грамотний''

45

!

преди 14 години

Да бе ще си държат там пистолетите! Смях! Ако им ги подхвърлят, за да се разчисти територия за бат Бойко ок.

44

отвратена

преди 14 години

А защо Маргините, защото едно куче ако лае не хапе ли? Точно обратното. Кой ли е на небосклода като новоизгряваща звезда, засенчена от светлината на всеки знаещ - пълна луна? Т. е. луната са Маргините и тях всеки ги знае, а истинският убиец или поръчител /новоизгряващи/ никой не ги знае. И така, на Земята е грешната Темида с прозрачна превръзка на очите,но нека не забравяме че Бог е истина и той съди. Г-да съдии, къде ви е съвестта......?

43

ДО 32

преди 14 години

Абе скрий се бе ***!!!

42

tttt

преди 14 години

Защо всеки път каквото и да стане все Маргините обвиняват и все тях търсят????Защо не търсят други кой какво прави все тия хора са виновни....

41

Анонимен

преди 14 години

Свирепи и за теб се отнася 35 коментар