16

Анонимен

преди 14 години

та това,че Вируса е изкуствено създаден се знаеше още в началото,за да се печелят пари на гърба на човешкото нещастие...само дето медиите в България за пореден път показаха,че нямат собствена гледна точка и се поддават на евтини сензации..минаха няколко месеца и сега се сетиха да пишат ...те парите вече са дадени,каква полза от тази статия..

15

Капитал

преди 14 години

Такава е концепцията на частния бизнес- хората са роби и опитни зайчета. Всичко се тества направи върху потенциалните купувачи и ако се прецака работата, загубите пак за хората, а корпорациите излизат сухи от цялата работа.

14

Анонимен

преди 14 години

Къде са сега тия дето врещяха, колко голяма е опасноста от масов мор, питаха къде може да се намери Тамифлу и ходеха с маски? От цялата работа само фармацевтичните компании и журналята се подсмихват доволно. Стадото се пита какво стана?

13

Анонимен

преди 14 години

Най много се печели от производство и търговия с оръжия.На второ място е фармацефтичната промишленост,която изпреварва търговията с наркотици и трафика на хора.Преди звестно време се наложи да ползвам услугите на лекари-хомеопати,тъй като общоприетата медицина е безсилна във въпросния случай.Поинтересувах се що е това хомеопатия и с изненада открих,че съществува от векове, лечението е много евтино и предвидливо са я изтикали в ъгъла,за да я смятаме за нещо екзотично.

12

M

преди 14 години

Според мен заглавието трябва да е " ОГРОМНИТЕ ПЕЧАЛБИ НА ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАНИИ СЛЕД МАСОВА ЗАБЛУДА ЗА ПАНДЕМИЯ"А най гадното е че тея си правиха експерименти с тея ваксини и ги пробваха на хората, без да са наясно за реалното действие на препаратите.

11

гуньо

преди 14 години

Странно какви финансисте се извъдиха от журналистическата гилдия.А ако все пак най-лошото се беше случило пак ли щяха да правят сметка на загубите???

10

Хардкор женица

преди 14 години

Аз пък си седя в къщи по цици и гледам порно в очакване гаджето ми да се прибере. Затова нямам проблеми с никакви грипове.

9

бай Йух

преди 14 години

Големите фармацевтични гиганти сами си разработват щамовете и сами си ги пускат. Също така и сами разпространяват и чрез медиите всяват масова психоза, като всичко това генерира за тях огромни печалби под формата на ваксини, създадени от тях. Друг е въпроса, че съвсем наскоро излезе статия в която някакви учени се съмняваха изобщо в ефекта на "Тамифлу". Излиза, че на който организма се пребори сам, той оцелява и си създава антитела. Има и друго, ако приемаш ваксината профилактично, без да си болен рискуваш организма ти да стане резистентен към вируса и когато наистина се разболееш да хапнеш дръвцето :)) Аз затова никога не приемам никакви ваксини под каквато и да е форма. И антибиотици също никога не пия и ей на, жив и здрав съм. Да не говорим, че всички тези буламачи вредят на черният дроб, а той ми трябва най-много :)))

8

ss

преди 14 години

Пандемията свински грип или т.е. гъша ня!!!!!!!Пациентът в Зимбабве: Докторе, падат ми ушите.Лекарят в Зимбабве: Абе това е някаква ня! А какво сте правили?Пациентът: *** гъски.Докторът: Значи имате гъша ня!Пациентът: Благодаря, докторе! (умира)Докторът (записва в протокола): Пациентът умря от гъша ня.Пресслужбата на Министерството на здравеопазването на Зимбабве: За изминалата седмица в Зимбабве умряха 2500 души от глад, 5400 от отравяне с изгнили банани и един човек от гъша ня.Журналист (записва си): Гъшата ня попада в списъка на трите главни причини за смъртност в Зимбабве.Новинарска агенция: В Зимбабве зачестиха случаите на заболяване от неизлечима гъша ня.ТВ канал: Неизвестно досега заболяване на име "гъша ня" покосява населението на Зимбабве.Министерството на здравеопазването на Зимбабве призовава населението да не изпада в паника.Научно светило А: Да, гъшата ня не е известна на науката - и в това е основната й заплаха.Авиокомпания Congo Air: Прекратяваме всички полети до Зимбабве до приключването на епидемията от гъша ня.Научно светило Б: Властите крият реалните мащаби на катастрофата! Всъщност гъшата ня вече е проникнала в Европа - в Амстердам е бил видян кихащ *** с гъска под мишница.Пресата (публикува снимки на гъски): Врякащите убийци са около нас!Политик: За справяне с обхваналата света епидемия на гъша ня е абсолютно необходимо да бъдат изтребени всички гъски.Полицията (козирува): Тъй вярно, ще бъде изпълнено.Собствениците на ферми за гъски: Вие кво, да не сте обезумели? (Красиво се бият с полицията под щракането на светкавиците на пресата)Пресата: Заговор на собствениците на ферми за гъски застрашава националната сигурност!Министърът на здравеопазването на Монголия: За спасение на страната от епидемията на гъша ня, която вече е достигнала до нашите граници, е абсолютно необходимо да отделим сто милиона долара за оборудване на лаборатории за борба с гъшата ня.

7

gendoff

преди 14 години

СЗО е поредната паразитна организация, смучеща реални пари и бореща се основно с виртуални заплахи, само и само да оправдае съществуването си. Поредното доказателство е пред вас. Между другото, в момента има вълна от тежко протичащи пневмонии с характеристиката на тези, които предизвикаха смъртта на хора преди няколко седмици. Но за това вече не се говори - ваксините, Тамифлу и Реленца вече са продадени! Както и свободното слово!

6

Свински

преди 14 години

Свински грип не съществува. Всичко е рекламна кампания от типа на тези, които се правят за празниците. В тоя ред на мисли, вие ваксинирахте ли се? Дадохте ли своя дан на световните фарамцевтични концерни или още се стискате за някакви си 70 лв. на човек?

5

Анонимен

преди 14 години

Aми вие журналистчета с плашещите заглавия, къде останахте? "трета жертва", "пета жертва на свински грип в България" написано гръмко най-отгоре. И тук в днес.бг, колко такива сме виждали... Какво правите сега? Чудите се за какво да пишете, а?

4

Emi...

преди 14 години

Хубава статия, макар и доста закъсняла - балона се пукна още ноември. Остава въпроса кой и дали ще понесе последствията за абсолютната си безкомпетентност.

3

Анонимен

преди 14 години

Еми аз от пролетта си пея ,че всичкото гюрултия бе за да бъдат похарчени стотици милиони евро и некой да си запълни поотънялия джоб

2

Анчо

преди 14 години

Ами имали пари - дали! Още миналата година хората написаха, че свинския грип е фалшификация на Хофманла Рош, за да си продават Тамифлуто. :)))

1

Анонимен

преди 14 години

ваксините са продадени работата е свършена. още в началото се разбра че вируса е създаден в изкуствена среда.. хората си направиха изводите и занапред вместо да тичат в аптеките ще ходят при баба цоцка на пазара за някоплко глави чесън.. ех мечтии