70

валяк

преди 14 години

В началото си казах, че никога не бих гласувал против Жоро, защото ако останеш на финал срещу него все едно си спечелил. Ива си изигра правилно козовете и остана на финал. Само не прецени че ще бъде съдена, от същитите хора срещу който бълва злост. Вотът беше абсолютно наказателен. Но реално в живота точно такива хора успяват защото няма кой да ги съди. Не съм религиозен, но концепцията за бог поне в този смисъл е добра: Ако си убеден че накрая има кой да те съди дали ще дейсваш по същия начин?

69

Анонимен

преди 14 години

yspeh w jivota pich ^^

68

Кирил Софийски

преди 14 години

В Българската действителност не само в игрите но и в живота е така! Каруцата е пред коня!Вижте във всички области начело по- някакъв странен начин се оказват аутсайдерите на обществото!

67

Анонимен

преди 14 години

"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва" - конфуций"Многото думи малко тежат" - Лао Дзъ

66

remont

преди 14 години

tova e sarvaivara na smotanqcite.

65

Анонимен

преди 14 години

Това, че е по затворен и не обича много да говори не значи ,че нещо не му е наред .Много добре си изигра картите. Радвам се много за него. Да е жив и здрав

64

Ben

преди 14 години

Абе хора, които така силно защитавате идеята, че сървайвър трябва да се печели от силни хора? Кое по-точно е проява на сила в това да измамиш участници, от които после зависи това, дали печелиш или не парите? Кое е логичното в това? Това не е ли глупост? Не е ли наивност? Да лъжеш хора които обявяват многократно че са хора на честта и да очакваш да ти дадат глас след това. Да оцелееш значи да си съобразителен. Най вече това. Успех в живота на всички :)

63

Анонимен

преди 14 години

Направи ли ви впечатление ,когато ги питаха в едно от последните предавания - "Целта оправдава ли средствата "?? - ЖЕНИТЕ тъй като са прости за да знаят ,че това е девиза на йезуитите и по-късно на нацистите , - казаха ,че ДА -така е . На нежния пол не и мигна окото и не трепнаха кто се присъединиха към този ужасен девиз. Сякаш казаха "нищо не би ни спряло " , а мъжете притеснено се чудеха -възможно ли е това ??? Добре ,че безскруполността поне тоя път беше наказана .

62

nameless

преди 14 години

Сървайвър не е нито конкурс по красота, нито по интелект, нито по мускули... Това е социален експеримент и който може да си направи изводи ги прави. Да не би успелите в живота да са най-умни или най-красиви?? Други неща са важни...

61

dich from the beach

преди 14 години

Хората имат силни и слаби страни, но обикновено надценяват възможностите си. Жоро не се хабеше когато прецени, че не би могъл да победи и в същото време беше много концентриран в най-важните моменти. Поздравления! Колкото до Ива Пранджева; силен физически играч, но организирайки изгонването на останалите физически силни играчи, не прояви далновидност и подцени безпорно най-слиния играч.

60

до 58

преди 14 години

Това, че ти не си доловил някакъв смисъл, явно си е твой проблем. Все пак ти си си ти, Жоро си е Жоро.На него надали му пука за теб, нито пък за които и да е негативни изказвания по негов адрес, щото е може за вас да е ***, но според мен е повече мъдър от всеки който плюе тука.Успех в живота!

59

Анонимен

преди 14 години

Глупав или умен, селянин или гражданин, да е живо и здраво момчето и със здраве да си ги харчи.

58

до Мила

преди 14 години

1.По излъчването още си личи ,че му има нещо.2.Несмятам че нормален човек ,би ровил из кофите за ***.3.Защо несе е прибрал; в България след като не е успял да си намери работа там,тои явно неможе да работи нищо освен да отцелява някакси.4.По начина по които разговаря с хората,нищо смисленно неуспя да каже,може би се е притеснил незнам.

57

Ъ

преди 14 години

За какви правила и ценноства система говори И. Пранжева?!?! Лишена ЗАВИНАГИ от състезателни права! Заради опит за измама, постигане на предимство с непозволени средства! Шоуто е за оцеляване. И това джереме от Добринище го показа как става. И в реалния живот, и в спектакъла. Айде, Жоро, со здраве да ги харчиш!

56

канар

преди 14 години

Пълен селски мишок,на който в устата му беше "успех в живота".Финалът трябваше да е игра.Да е жив и здрав все пак,тва е просто игра.Хора,не обиждайте Ива,тя е БЪЛГАРКА,спортистка,с не малко сериозни успехи в кариерата си и никога не се е състезавала за друга страна по финансови причини.Не съдете за един човек само по една игра.

55

tonystif

преди 14 години

Много се радвам,че Жорката спечели парите.От самото начало бях за него и вярвах,че ще стигне до финала и ще спечели.Не знам защо мислите,че не е наред с главата,просто има по беден речник може би и е по затворен,но като цяло за мен бе най-достойният и съм изключително доволен,че победи.

54

Мила

преди 14 години

Защо хората си мислят, че Жоро не е наред с главата ? Ами живота му е бил такъв, не е много общителен, затворен човек е, но показа, че не би наранил съотборниците си, за да стигне до победата, предполагам, че така ще е и в живота. И много по-хубаво хора като него, които мислят преди да действат и говорят, отколкото като Ива, която се каеше за постъпките си и плачеше след всеки съвет, а после пак повтаряше същата грешка.

53

Ангел

преди 14 години

Няма спор,че Жорката нещо не е наред с главата но въпреки това беше най-достойният от всички да спечели.Пожелавам му да намери някои можещ които да му управлява парите.Късмет в живота жоре

52

сървйвър

преди 14 години

Явно Жоро е достоен, не е нарушил правилата /както казваше Ива П./ и имайки предвид че по-голяма част от журито гласува за него, явно са счели че е най достоен от финалистите...глас народен глас Божи, а за това че ценостната систем на Ива П. и отряза клона на който седеше и се *** пред всички...'играейки по правилата' и пързулвайки всички с които се сближаваше..../които се оказаха и жури след това.....и как да гласува за нея...за това 2 думи няма. Успех в живота Жоре !

51

.

преди 14 години

лелее как може толкова хора да следят тая простотия бе. ужас!