593

Sinan

преди 14 години

До 584. Това предполагам е въпрос свързан с неразривната връзка ДПС-турско малцинство.Нямам намерение да отричам каквото и да било. Явлението Доган и ДПС ни беше натрапено и развито от омразата и несигурността, която както сам се убеждаваш използва всеки повод за изява. Поради преобладаващия си етнически състав тя се яви естествен защитник на правата турското малцинство. Няма да отрека, че партийните и функционери осребриха гласуваното им доверие.

592

The Knight

преди 14 години

Нищо не можеш да ми обясниш!Аз и Hospitaliero сме от тези,които вече ще обясняват!Ти само ще слушаш!Защото първо показваме,после наказваме!Разбра ли?Ако не си разбрал ще го разбереш!И ще го усетиш!:D

591

Анонимен

преди 14 години

Turchin Бъди така добър и не опитвай да разбереш колко висок е прага на търпимостта на домакина! Защото ние българите не сме като сърбите ! Това с което ни плашите - Косово е глупаво, по скоро ще се случи друго! Българина е търпеливо ***, но когато изригне, майка ви жална нещастна!

590

Анонимен

преди 14 години

Turchin Смятам, ще е хубаво да се научиш, че си на гости в тази държава. Когато си на гости, съобразяваш се с правилата на домакина или си ходиш. Ако домакина е казал: в тази къща/държава официалния език е българския, трябва да си ужасно нагъл гостенин за да му говориш на турски. Обикновено такива гости любезно биват изхвърлени от къщата на домакина в най добрия случай. Гостенин, който ми обяснява какво да правя в собствената си къща е на прага на търпимостта ми!

589

зоро

преди 14 години

до нещастникаще ти се обясни всичко

588

The Knight

преди 14 години

Ти пък къде видя при мен въпрос бе Зоро?И какъв Зоро можеш да си ти?На кои онеправдани ще помагаш?Или си Зоро от много"зор"!Да нямаш запек нещо,а?:D

587

Анонимен

преди 14 години

Партията ще работи за прилагането на всички международни договорености, ратифицирани от страната ни и насочени към гарантиране на човешките и малцинствените права.+++Изглежда малцинствата смятат, че не са хора и затова се разграничават като искане за права спрямо човешките такива. Колко странно.

586

зоро

преди 14 години

Тоз *** 582 сам си пита и си отговаря Що не скочиш от някой мост

585

80890

преди 14 години

От колко време мечтаят турците да ислямизират Родопите? 100, 200, 400, 600 години? Още не са успели, защото само религията им е различна, няма как да си променят ислямизираните българи песните, езика, традициите... А как само им трябват Родопите!!! Не е истина от кога драпат турците за тези "чукари"..

584

Do sinan

преди 14 години

Доган неможеш да го отречеш.... това е като да вижда ,че идва цунами и да слушаш правителството (Абе няма нищо не се безпокойте)

583

Sinan

преди 14 години

Хайде пак повод за избиване на комплекси. Поробителите отдавна са ви напуснали но не и робството. То още битува във психиката на българина или поне в съзнанието на повечето пишещи. Но разбира се никога няма да се замислят за това.

582

The Knight

преди 14 години

Относно"високопланинските джентълмени"!Краищата на България в които те живеят не се наричат Помакистан,защото звучи грубо и сепаратистко,а за тях се използва поетичното,романтично и еротично название"Долините на розовите ***"!:D

581

sas

преди 14 години

на тези двете от снимката няма ли кой да им даде да разглобяват мини за отпадъци?

580

The Knight

преди 14 години

А пък Доган щял да регистрира още една партия-АХМАК-Щото язък при толкова сплотен електорат- ***,загуби изборите и сега ще го почнат-От барбекюто,та до летящата чиния!:)))

579

Hospitaliero

преди 14 години

Еееееее,Анонимник 574,направо цепиш мрака с това изказване!Ти на какъв се изживяваш би,на келт,или на викинг?

578

Валентин

преди 14 години

Аз регистрирах партия ЧЕТАК. Целта е да четем списния на различни теми. Може да се запишете на утре в четалнята.

577

Гневен

преди 14 години

Тая партия директно трябва да я забранят , иначе Косово 2 ни е 100% гарантирано.Колкото и да не ми се иска ....натам клонят нещата.

576

Hospitaliero

преди 14 години

Обръщам се към господата Админи на сайта!Ако обичате избягвайте да триете мои и на колегата The Knight мнения!И двамата,хем сме членове на ГЕРБ,хем сме от Банкя!Значи дубъл,разбрахте мисля!Да не вземе някой по сериозни мерки с тоя сайт!Че нещо много антиправителствен идва,а настъпват сложни времена!Благодарим за разбирането!:)))

575

Hospitaliero

преди 14 години

ПЪРВО: Не се казва "***",защото било обидно,а -"високопланински джентълмен"!ВТОРО:Важна стъпка към евроинтеграцията на този етнос е да проумее най-накрая,че КРАСТАВИЦИТЕ СЕ ЯДАТ ЗЕЛЕНИ,а не се чакат да узреят и да станат ЖЪЛТИ и ЧЕРВЕНИ! И ТРЕТО:Помпите имат две предимства пред турците:Едното е,че хем са българи,хем са *** карабини(това ги издига в очите на българските каки!),и другото е,че винаги,когато им писне от ходжи и имами отново могат да приемат християнската вяра!

574

Анонимен

преди 14 години

България е държава на абсурдите и това важи за всички хора в нея и най-вече за т.нар малцинства, всички са *** и *** и турци и помаци и българи. СМЪРТ за всички