43

капо ди тути фрути

преди 14 години

Абе маймуняк, *** по Родопите и после се изказвай. Знаеш ли какво свръхпроизводство на картофи има ? Знаеш ли каква им е цената? Искаш ли да те откарам в гората да ти покажа тютюн?

42

капо ди тути фрути

преди 14 години

Отивам, що да не ида...гледал съм тютюн 2 год., през началото на 90-те, когато животът беше...купони, режим на тока и глад. Може да се сравни само с концлагер.Ставане в 3.30 сутринта, бране до 10 часа докато изсъхне росата, че тогава става невъзможно заради катрана. "Миеш" си ръцете с пясък, за да не ти лепнат, ядеш горчилка, нижеш до 17:00 и заспиваш седнал с иглата в ръка. Накрая вониш като ***, къпеш се и лягаш скапан, че пак следва ставане в 3.30 и на откритата каросерия на камиона...И тука некви скапани студентчета и дечурлига, дето реват на майките им да им купят нови телефончета ще ми викат "ами садете краставици"...напомня ми малко ана Мария-Антоанета "като няма хляб, яжте пасти", ама после на кой му търкулнаха Тиквата?

41

Tina

преди 14 години

Никой не обижда труда на хората!Никой обаче не е и съгласен да се търси отговорност от човек, който тепърва е стъпил във властта и няма вина за това, че 20 години са гласували за човек, който системно ги лъже и краде!

40

Обективен

преди 14 години

Ти си маумник, ти виждал ли си тютюн на живо бе гений а ? В каква гора расте тютюна искам да те питам, и случайно да си чувал, че например картофите могат да виреят на същото място където вирее тютюна!! Колкото и да е кофти трябва да се приеме фактът, че този отрасъл няма бъдеще и ДПС трябваше да намери начин да накара тези хора да гледат други култури или да им осигури друг поминък, а не само да им говори лъжи и лъжи!

39

proizvoditel do jeko

преди 14 години

ama ti znaes li kato zavirsis dali ste si nameris rabota.i az sim zavirsila vis6e obrazovanie 5 godini,no pak si bera tutuna.kato nyama mesta po moyata spetsialnos,makar 4e sim u4itelka...

38

.

преди 14 години

Оп! Бойковците дойдоха. Да чакаме ли НСБОП? И това била 'мислещата част' от населението... лелеееее

37

Jelev

преди 14 години

Otma6tenieto na Dogan.

36

ПАВЕЛ

преди 14 години

Четох наскоро за злоупотребите във фонд тютюн - били за 180 000 000 лева!!! Тези, които са крали и надписвали да върнат откраднатото и ще има за протестиращите. Познайте от коя партия са шефовете на фонд тютюн, когато са вършени кражбите на средства.

35

Анонимен

преди 14 години

да отглеждат чесън,домати,краставици,картофи, ама там май парите са по-малко и няма субсидия,а ?хитри са тея турци,ама не чак толкова.

34

Анонимен

преди 14 години

"Протестиращите искат още днес 180 млн. лв. премии"Аз що да не си искам от шефа и 5000 лв премии ? Казуса не ми е познат ,но пари НЯМА така ,че викаите няма кои да ви чуе.Парите ги задигна ДПС ,купи си палати ,лимузини .., на тях се сърдете.

33

Калин

преди 14 години

И какво да отглеждат в старозагорско и пловдивско?Сред комунистическите ТЕЦОВЕ и на отровени поля .. пшеница ли да отглждат. Тези хора формират продукт, не лежат на далаверки като тебе най вероятно!Не са заплатаджии,към някоя партийна централа нито, към някое министерство. Хората си искат своето и няма нищо лошо в това да отглеждат тютюн. Това,че на комунисти като теб не им харесва е друго. В тази страна много преди появата ви червени пройдохи се е отглеждал тютюн и са работили фабриките.

32

.

преди 14 години

Хм, някой не се съгласи с теб. :D Но не само те, всички трябва да идем...

31

капо ди тути фрути

преди 14 години

Малоумниииик!Хахах...Краставици и домати в гората...хахах...ти що не отглеждаш портокали в София, бе ?

30

капо ди тути фрути

преди 14 години

Трябва да идат в София, да изкарат Пунта Мара от кабинета и да подпочнат със сопите!

29

.I.

преди 14 години

Аз и без това вече не пуша български цигари. Не мога да си го позволя. Хем са по-скъпи, хем са с по-ниско качество. А тези вместо да ми протестират да вземат да гледат нещо по-полезно - например домати и краставици, че ми омръзна от вносните гумени имитации.

28

.

преди 14 години

Я да го.... духате всички! Хората си искат парите. Не като вас, мърморани по сайтове. Браво! Айде, бойкозащитници, къде сте, бе-е-е-е-е-е-е-е! :D

27

капо ди тути фрути

преди 14 години

Амо гледай си учението и не се изказвай неподготвен.

26

Анонимен

преди 14 години

DPS sa si organizirali kupon shtoto te mai koleda ne praznivat ............tutuna da si go pushat ..shto en prosizvedat doamti krastazi kartofi .........shtoto tutuna e myrzeliva rabota nijesh lista i posle dyrjavata ckakash da ti dade pari ....are ako prizvajdate maslini akto gyrzite dali she vi e losho da *** i prostotitata posle pak DPS glasuvaite da vi lyjat s tutuna 10 godini

25

%

преди 14 години

Ти ми кажи в кой друг сектор има квоти?? Ако е на загуба защо се натискат да отглеждат тютюн? Едно е поминака на хората в Родопите, а друго е отглеждането на дебел чернозем в Стара загора и Пловдив.

24

аз

преди 14 години

Не проумявам как може да има толкова необосновано злобни коментари. ***, когато вие отидете да работите на полето и не ви платят, тогава ще ви питам. А що се отнася за Доган, до сега винаги се изплащаха премии, за първи път се гаврят с труда на производителите на тютюн, както и с пенсионери, социално слаби, майки с деца, студенти и т.н.