579

gg

преди 14 години

gospoda tova li vie problema blaze vi da vi imam problema

578

народ

преди 14 години

така ли решите проблемите с обиди

577

БГГГГГГг

преди 14 години

Ей фесове, я по-полека с езика, още повече, че не го владеете много-много. Как може да говорите против България, а живеете тук. Защо не си отидете в Турция? Колко българи има в Турция - почти няма такива. А колко турци има в България - много. Замислете се малко коя е причината. Значи хем тук ви харесва повече, хем обичате Турция, а не България. Ми да ви кажа за мен вие сте *** ***, щом не можете да проумеете такива елементарни неща. Неблагодарни, необразовани, нецивилизовани ***.

576

Анонимен

преди 14 години

КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ.ПРЪДНАХТЕ ЛИ НА ШВЕЙЦАРЦИТЕ НА ОНАЯ РАБОТА??? ПРЪДНАХТЕ ИМ,В БГ ИДВАТ НОВИ ВРЕМЕНА,НА НАЦИОНАЛИЗЪМ И НА ПАТРИОТИЗЪМ И НА ВСИЧКИ *** КОИТО ТОВА НЕ ИМ ХАРЕСВА ЩЕ ДУХАТЕ СУПАТА,ЗАЩОТО КОЛЕЛОТО НА СЪДБАТА ВЕЧЕ СЕ ЗАВЪРТЯ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ,СЕГА Е НАШ РЕД ДА ПЪРЦАМЕ А ВИЕ СЕ НАВЕЖДАЙТЕ ИЛИ СИ СЛАГАЙТЕ ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА ПРЕД НАС КАКТО ПРЕЗ КОМУНИЗМА НЕЩАСТНИЦИ

575

****

преди 14 години

До демократ: А не искаш ли референдум да те скопя,сигурно ти идва на ума какъв ще е резултата,че кой си ти бе *** до поставяш условия в наща страна какви референдуми да се правят,бъди благодарен на този народ,че са те оставили да живееш тук,и не са ти резнали зелката, което и заслужавате всички от твоя етнос.Търпим ви защото сме добри,но не забравяйте ,че всичко си има граници.

574

Българин

преди 14 години

БОЙКО Е ВЕЛИК!

573

Демократ

преди 14 години

Много скоро ще се духа, независимо от това, дали ще се спрат новините на турски... Но се съмнявам че ще съм аз... Историята е свидетел на това, кой се навежда, кляка и духа най-много ...

572

Анонимен

преди 14 години

A az iskam 24 4asova programa na turski ezik.

571

Анонимен

преди 14 години

ДУХАЙТЕ СУПАТА :) СЛЕД СЕДМИЦА КАТО ГИ МАХНАТ ЩЕ СЕ КЕФЯ МНОГО,ЗАЩОТО ТОВА Е ПОБЕДА ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД А ВИЕ ДУХАЙТЕ СУПАТА

570

до 564

преди 14 години

Много правилно , но цялата истина е че примиерът им се извини публично за това и зверствата, които са правили със своя си народ

569

българка

преди 14 години

Искам само да кажа,че така наречените турци в България,не гледат турските новини,понеже си имат сателити дори и най-бедните.Така че тези новини са ненужни.

568

Анонимен

преди 14 години

Браво обективен,ей на това се вика правилно мислене и изказване.много правилно,всички останали са *** и мръсни твари

567

Nobody

преди 14 години

На мене лично новините на турски не ми пречат толкова, колкото ми пречи Асан от Факултето, дето не си плаща тока и се издържа от моите данъци. Ама новините на турски са ПиАр и носят бонуси, а поведението на Асан от Факултето и гетото искат бач и са неблагодарна работа.

566

Демократ

преди 14 години

Предлагам да се направи референдум в Кърджалийска област за автономия или за осваване на нова държава , същото да се направи и във лудогорието - :) нека демокрацичта да възтържествува :)) !!! Ккаво са 100 000 лв от данакоплатците..!? Следвам логиката на нчколко лумпели... ;) Свободен си да мислиш всичко 565- аз съм турчин и ще живея и там и тук и където си поискам импотентен нерез комплексар!!!Боко още ще клекне още и Болния ще млъкне!!

565

bai drago

преди 14 години

Ги Верхофщад - гледаи си твоите турчяля в твоята държава и не се меси в нашата.

564

****

преди 14 години

До Горан,ами яви се на избори като толкова искаш власт,но явно не ти стига акъла за това,и ако случайно я получиш,каши какво ще направиш за да те поткрепят хората,или само си го мислиш на ум какво ще направиш,напиши какво си постигнал в живота и тогава давай оценка на другите,и да ти кажа,власт не се дава а се взема,но за това трябва мозък, но май при тебе това липсва.

563

Обективен

преди 14 години

Всеки мюсюлманин в България, който се определя за "турчин" за мен е ***. На подобни индивиди не просто не трябва да им се дават допълнителни привилегии, но най-заслужено трябва да бъдат репресирани със силата на цялата държавна машина! България е толерантна и светска, отворена към всякакви религии и етноси, НО щом еди кой си (независимо от името му) живее в България той е българин, НЕ ТУРЧИН. ТУРЦИТЕ СА В ТУРЦИЯ, КОЙТО ХАРЕСВА ТУРЦИЯ И СЕ САМООПРЕДЕЛЯ КАТО ТУРЧИН ДА ВЪРВИ ТАМ - ПУМЯР!

562

Анонимен

преди 14 години

Не разбирам - България на българите ли е, или на турците?България православнохристиянска ли е, или не? Ако България е на българите и официалната религия е православното християнство, то нека стане като в Австралия - министъра на отбраната им каза официално : - Ние сме хриситянска нация, тук няма да се проповядва вашата религия (мюсюлманство), няма да се строят вашите джамии и ако не ви харесва - тогава си идете. В Швейцария са забранени джамиите.Какви са тези преговори?! Ясно и твърдо..

561

горан

преди 14 години

Тука само *** ли пишат. Големи сте патриоти ама само пред компютъра.Ех що нямам малко власт?

560

****

преди 14 години

до 540 има малцинсктва в други държави,включително и в нашата страна защото са ви позволили да останете и да живеете тук,и не са ви изклали,както са правели онизи *** карабини за което вие се имате за наследници,което е грешка на нашите деди,но това никога не е късно да стане,господ забавя но не забравя,да го имате в предвид,за това християнството трябва да обяви воина на мисюлманите и да ви затрие от света,защото вие робувате на религията.