23

Анонимен

преди 14 години

po 10 lv na cnas da stane,,,,smotani seliani

22

Станислав

преди 14 години

Крайно време е тази престъпна организация, наречена Център за градска мобилност, да бъде заличена. Преди се наричаше незнайно защо "Паркинги и гаражи" - да не би да построиха един паркинг или гараж?! Само се хвалеха при поредната покупка на нов паяк. Не правят нищо съществено за облекчаване на трафика. Изобщо не е учудващо, че в това изнервено време, когато шофьорите се стрелят за едно засичане с кола, има пребити служители на тази фирма. И това ще зачестява

21

paparak

преди 14 години

За тези от паркинги и гаражи или бой или нищо :))Едно билетче за общината и 3 за него нормално е да полежи да си почине от мъкненето на парите :))

20

Васко

преди 14 години

Като никой за нищо не се наказва, нормално всеки да прави каквото си иска... и по-зле ще става, затова като много други си мисля как да се изселя от тази измислена държава

19

.......

преди 14 години

ti si otrepka ,nemoje dase sudi taka za horata !!! Takiva kato teb dori ne bih naplula

18

хихи

преди 14 години

Бакшиш и Контрол`ор скачат от еднаква височина. Кой ще оживее? ...На кой му пука...

17

Виктор

преди 14 години

Тея от градския транспорт са за тепане, ама нема нищо по противно от тва некой *** или ситно келешче без билетче тръгне да се прави на мъж пред некоя баба или женичка.

16

Bojo

преди 14 години

Na kriva raketa kosmosa i vinoven

15

bignal

преди 14 години

Щом се ползва нещо, трябва да се плаща.А "синя зона" дори да стане 5лв/час. Както и престой за коли в централната част за живущите да е поне 1000-2000 лв/година.

14

anna

преди 14 години

kato se karat bakshish i kontrolyor - nqma prav i dvete kasti sa pylni samo s otrepki

13

finchy

преди 14 години

Оф само като чета и така се нервя, че не е истина .. Кво е това просто.. В центъра на столицата, да кажеш да е в Сопот (примерно, нищо лично към града) донякъде по-приемливо.. Да не отварям дума за чужбина, че е банално (но и истина). Мамка му и *** селска държавица. Сега половината тука ще одобряват сигурно - така им се падало на гадните служителни на паркинги и гаражи..

12

Mozaka

преди 14 години

Абе и на мен не са ми любимци контролерите, но все пак представляват официалната власт -> все едно да нариташ полицай, трябва виновните строго да бъдат наказани!

11

Анонимен

преди 14 години

Има контрольори, които си го търсят и са доста арогантни, но все пак трябва да се плаща за "синя зона".

10

истината

преди 14 години

Този който е дръпнал чантата е 100% ***,а таксиджиятя е 100% селянин,който живее на квартира в Люлин да речем.Отново преди КОЛЕДА *** и селяните тормозят нормалните хора Софиянците.

9

До Желко

преди 14 години

Господине, столицата се напълни със селяни. Нека се спре с това, че като живееш 10 години в София, с местоживеене Левуново, си първо поколение софиянец. Софиянците сме на изчезване. А повечето таксиметрови шофьори са от селата. :))))

8

Анонимен

преди 14 години

Те да внимават другите контрольорчета - комплексарчетата от градския транспорт, че такъв бой ще ядат някой път!

7

?????

преди 14 години

ехх а тоя доковски иска да вдигне синята зона от 1лв. на 3лв. то тогава може и не само да ги бият ами и да ги .....

6

www

преди 14 години

Абе това е идиотщина. Но не по-малка идиотщина е за 2 минути просрочване да те закопчаят. Точно толкова бях закъснял веднъж :) Аз им отмъстих но по цивилизован начин без на наранявам никой :)

5

12

преди 14 години

ха-ха-ха

4

Recoil

преди 14 години

Леле, това няма как да се случи в бг! Тук има толкова горди потомци на Левски и Ботев, такива защитници на правдата, че ако е имало поне един свидетел - веднага да се е притекъл на помощ. Да не би да сте объркали града, или това е станало по време на излъчването на новините на турски, защото се оказва, че точно по това време всички са си вкъщи и никой друг канал не излъчва?