90

5555

преди 14 години

абе тук много *** народ има само като чета *** комнтари, но има един по открояващ се на 853211, той явно е главатаря на простаците

89

Иван

преди 14 години

интересна ми е реакцията на съфорумците, все едно че това е първият такъв случай. Ами, драги вече 20-години България е известна в чужбина именно с това, което е и причината за честите катастрофи на нейна територия, защото просто чужденците-шофьори ги е страх да спират и се опитват да преминат от граница до граница без почивка

88

.

преди 14 години

новината да се публикува в германската преса за да четат турците и да не се боят вече да преминават през България, а мястото на убития ще се попълни от друг полицай. Браво и на митничарите като работят организирано с чети или групи за магистрални грабежи............................***.

87

rrrttt

преди 14 години

Ето това се вика успешна операция да има и убит престъпник и жертвата да е спасена . И вече така да бранят и българските граждани където си плащат данъците на тая държава а не само чужденците.

86

до 83

преди 14 години

всички знаят, че във всяко престъпление (не само отвличанията) има и полицейско участие, така че - моля, моля ... не казвам че всички полицаи са бокл.ци, но 95% са такива, дано да си от останалите 5%

85

до 80

преди 14 години

да и мен ме е през фара, че един полицай застрелял друг и без това са много повече от необходимото и не вършат нищо освен да рекитират гражданите - "и ся, ко шъ праим", всеки шофьор е чувал този досаден въпрос, когато го спрат с мазна усмивка, противните катаджии

84

Анонимен

преди 14 години

Заради въоръжени грабежи над чужденци в страните от Европейския съюз бяха напечатани карти на България с черепи и кости. На тези материали пишеше "Не пътувайте през България, ще ви оберат. Кого защитават форумците, нападайки полицаите, които очевидно в този случай са действали професионално?

83

СЕЛЯНИН

преди 14 години

Аз предлагам да се разсрелят/"случайно"/ съдебните органи, които са ги изкарали невинни при предишното им задържане на тия престъпници.Да се разстрелят, понеже нама друг начин, няма досега осъден съдещ.

82

кукиш

преди 14 години

*** си ти и тва си е!!! Как може да не правиш разлика между полицай и бандит ? В случая полицията си е свършила работата и е видяла сметката на един ***, който е имал намерение да убива. Като не си запознат със случая по добре не прави неуместни коментари !

81

явер

преди 14 години

абе този 853211 защо не го блокирате, ами той само глупости дрънка

80

?

преди 14 години

За Фантастико не е ясно още що така стана ама за трезора - Как може да оставят двама пенсионери да го пазят:) Иначе според мене поне единият от тях е в играта. Истината е, че полицаите нямат реален начин да вкарат обиграните престъпници в затвора. Без подкрепа от съда и завишаване на наказанията това ще продължава.

79

Милиционерщината

преди 14 години

всяко хлапе знае, че когато на са на работа, полицаите работят като престъпници. Така че новината би трябвало да изглежда така - ПОЛИЦАЙ, КОЙТО Е НА РАБОТА, УБИ СВОЙ КОЛЕГА, КОЙТО ПОЧИВАЛ И ЗАРАБОТВАЛ ДОПЪЛНИТЕЛНО

78

Една от народа

преди 14 години

Не е нормално това, което става в държавата...А спецекипировката в колата на бандитите от къде се взе? В кварталния маркет ли продават бойни снаряжения, бронежилетки и оръжия? Като си помисля вече и петгодишните знаят, че нищо в държавата не става без интереси между добрите и лошите. Кой кой е всъщност?Едно време децата мечтаеха да станат ПОЛИЦАИ , а сега мечтаят да бъдат БАНДИТИ. Защо държавата толерира МОШЕННИЦИТЕ? ЗАЩО?

77

ШОП

преди 14 години

СЪД ЗА ПОЛИЦАИТЕ!ТОВА Е ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ.

76

Стоянов

преди 14 години

за мен между полицай и престъпник няма разлика, така че колкото повече се избиват и намаляват, толкова по-добре за така наречения български народ

75

Българан

преди 14 години

Браво на ченгетата! Дано ранения полицай да се оправи. Що се отнася до убития, едни "наблюдаван" по - малко!

74

Анонимен

преди 14 години

Полицията сега дали си е свършила работата? Или са виновни, щото са застреляли някакъв прстъпник, който отдавна е трябвало да бъде в затвора? А съдията тогава, когато е трябвало да вкара престъпника в затвора, дали си е свършил работата? Изобщо интересна тема ли е когато полицията е действала професионално или е по-интересно да се говори за някакви разпечатки?

73

Голямо Браво

преди 14 години

преди 2 дни обран ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРЕЗОР на ул.Дондуков, снощи обран оборота на ФАНТАСТИКО. Браво български милиционери, браво български орли, юнаци на Цецко Пуделчето и на Бойко Тиквата. Знаех си че сте некадърници, които за нищо не стават (освен да пушат по градинки и да хленчат за по-високи заплатки), но сега го доказахте за пореден път.

72

Анонимен

преди 14 години

Това е обществена тайна за митниците ...за информация...но някои се правт на глухи и слепи

71

853211

преди 14 години

Това не е първата и единствена престрелка и акция срещу магистрални банди! През последните 10-ина години са 5 или 6 - просто ви е къса паметта! И гражданската и журналистическата!