52

Анонимен

преди 14 години

Надявам се нашите политици да проявят здрав разум и да откажат! Защо не си ги вземат в САЩ, а искат да ги набутат на нас, балъците, пак да ни използуват безплатно за най-мръсни, рисковани дела? То се видя какво може да очакваме от САЩ и НАТО _ принудително обезоръжаване,безплатно използвачество, въвличане в ненужни за нас конфликти, мръсни поръчки, излишни харчове от бедния, изнемогващ български народ??? Не е правилно за пореден път така да бъде използуван българския народ! Да не позволим пак и още повече да "сърбаме гадните попари", забъркани от американците!

51

Фатима

преди 14 години

Трябва да има РЕФЕРЕНДУМ за или ПРОТИВ приемането на затворниците от Гуантанамо!

50

До 43

преди 14 години

Аз приемам Кубинска затворничка, тира с ром, и пикап хавански пури.:)

49

Анонимен

преди 14 години

КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ!!!САЩ ни праща терористи от Гуантанамо

48

капо ди тути фрути

преди 14 години

Честит ви Боко Тиквата, ибрикчията на Обама! Повечето от тези затворници дори не са осъдени. Лежат, защото имат *** тен, значи няма как да не са терористи, а пък и гледат лошо... Да ги пуснат на свобода!

47

Анонимен

преди 14 години

a USA shte vzeme li nashite prestapnici ako i nie reshim da gi razkarame ot BG???shte vzeme- tranki !

46

Да или Не

преди 14 години

Аз също недоумявам - държавата с най-много затвори няма място за нищо и никакви си 200 човека ? Че в Европа да ги карат ? Че и унас ?Еврейчетата нещо някакви филми правят, но не може да се разбере засега сценарият им.

45

ЩЕШЕ МИ СЕ

преди 14 години

ВСИЧКО СЛУЧВАЩО СЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 2-3 МЕСЕЦА В БЪЛГАРИЯ ДА Е КОШМАРЕН СЪН......КОШМАРЕН Е, но не сън, а живота НИ !!!!Това с бившите американски затворници, ще да е поредната гавра към народа ни...че са ни малко наще престърници, ми още да ни харижат...или, ще кажат управниците - пари ше земем от това... цялото правителство - НА МАГИСТРАЛАТА!!! И от там се изкарват пари, но с потен труд и мазни ***, а не да ни ги пробутвате на нас, ай сиктир !!!

44

ВЪЗМУТИТЕЛНО

преди 14 години

БЛЮДОЛИЗЦИ!НЕКАДЪРНИЦИ!ОСТАВКА!

43

до 37

преди 14 години

аз също ще приема един кубиниски затворник в нас, но само при положение че дойде в комплект с един TIR кубински ром

42

уа

преди 14 години

ПРОДАЖНА ЗГАН СТЕ ОТ ГЕРБ! САМО ЗА ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО И ЕДНО БРАВО ОТ ЗАПАДА НА БУЛКА БОРИСОВА, Е ГОТОВ И МАЙКА СИ ОТ ГРОБА ДА ИЗВАДИ И ПРОДАДЕ!!! ЗАЩО НЕ ДОКАРАТ НЯКОЕ ПРОИЗВОДСТВО ОТ ЩАТИТЕ, А ЗАТВОРНИЦИ!?!?!?!? ТО КАТО ЖИТОТО И ЦАРЕВИЦАТА ДЕТО НИ ДАДОХА ПРЕДИ 15-20Г. (който е запознат, а кой не, да се поинтересе)

41

Да или Не

преди 14 години

Това не трябва да се случва, но както на всички ни е ясно, нямаме право на глас и отношение по въпроса. Имахме само един път - на изборите, сега ще си правят каквото си поискат ( и каквото им поискат :))) ). Дупедавци. Всичката Мара втасала .........Дано комисиите в парламента не одобрят това чудо.

40

anonim

преди 14 години

А защо вместо затворници не направят така ,че тук да идват умни и можещи хора? Защо трябва да идват затворници тук?

39

ляляк

преди 14 години

ако приемем 4е големите политици на прехода са поставени лица от едни и сащи крагове ако приемем 4е шефовете на агенции митници и про4ие също са такива то тез на по долните нива защо се сагласяват с геноцида над българския народ 20 годишен паклен план а 4енгетата и воените за трохи от масата подкрепят народните предатели софрата е готвена с кравта на България а са слепи 4е те изнасят милиарди 4е господа полицаи с тия 50 милиарда ако си бяха в БГ си4ки щяхме да имаме по 3000 лв заплата ПРЕДАТЕЛИ

38

не

преди 14 години

ТАКА И НИЕ ЩЕ СТАНЕМ МИШЕНА НА ТЕРОТИСТИТЕ.

37

varg1

преди 14 години

аз искам един затворник в нас да ми покаже как да си режа зелето за салата

36

Анонимен

преди 14 години

Какво не им достига на САЩ, че да си ги държат? Пустини ли си нямат? За какво са ни? То да са хора като хора, а то - главно престъпници. Имаме ли сили да се справяме с тях? Не проумявам защо на САЩ са затруднени с тези сто и няколко човека. Тук изтървавам тънката им мисъл. Евреи са. Еврейски номера въртят.

35

БЪЛГАРИН 1

преди 14 години

САЩ водели разговори с БЪЛГАРИЯ за приемане на затворници у нас .Извинявам се но с мен в качеството ми на БЪЛГАРИН 1 никой не е разговарял . Този с който е разговаряно да си води американските затворници у тях. РЕЗИЛ . СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН ТО БИВА БИВА АМА ТАКОВА ЧУДО ..........................

34

...

преди 14 години

Вземете тези шпиони !

33

НИКИ

преди 14 години

АМЕРИКА ЗАЩО НЕ СИ ГИ ЗАДЪРЖИ? ТЕ ИМАТ МНОГО И ПОДХОДЯЩИ МЕСТА - АМЕРИКАНСКИ БАЗИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. ИМАТ И КОЛОНИИ В КОИТО МОГАТ ДА ГИ ДЪРЖАТ - ГУАМ, СЕВЕРНИТЕ МАРИАНСКИ ОСТРОВИ, ПУЕРТО РИКО, ЧАСТ ОТ САМОА, АМЕРИКАНСКИ ВИРДЖИНСКИ ОСТРОВИ. КАКЪВ ТОЧНО ИМ Е ПРОБЛЕМА? ЗАЩО ИСКАТ ДА НИ ГИ ПРОБУТАТ? ТАКА И НИЕ ЩЕ СТАНЕМ МИШЕНА НА ТЕРОРИСТИТЕ