24

Аз

преди 14 години

Не ти правя забежелки, може да говориш каквото си искаш. Друг е въпроса, че като няма какво да кажеш, по - добре да не се излагаш! Смешно е.

23

Бг Полицай

преди 14 години

Аве вие знаете ли кой съм аз беееее, недоносеници. Ще ви убия беееее. Като ви казвам ще мълчите бееееее. Знаете ли кой съм аз бееееееее !!!п.п. Всяка прилика с действителен служител на МВР е неслучайна :-)))

22

ДО ВСИТЕ ТЪПИ ШАПКИ

преди 14 години

Ей ушевци, вие сте доста жалки типажи обаче. Като видите некой с пари или положение само дето *** не му правите. Седите и треперите като ученичка пред директора. Е за тва ви плюем, щото сте *** и страхливци.

21

Безработен

преди 14 години

Хайде преди да ми правиш забележки, научи колегите ти как да напишат един акт поне, без правописни грешки :-)Пък за управленските решения, които взема торбата с празен поглед, екскюзе моа :-))) Едни управленци са в полицията - само стой та гледай :-)))

20

Ачо

преди 14 години

При положение че стотици хиляди работници и служители в България не са си получавали заплатите т август,малко цинично звучи искането на протестиращите за 13-а и 14-а заплата.как така с парите на данъкоплатци които не си получават заплатите да се изплащат допълнителни възнаграждения на други.Кризата не е ли еднаква за всички.Засрамете се малко господа полицаи.И ако искате нещо в тази държава да се промени започнете да служите на народа който ви издържа,а не на мутрите които ви управляват и нарежд

19

Анонимен

преди 14 години

бе не знам кой е ушев и не ми дреме на патката ,но токива киртаци като теб с лопата да ги ринеш и освен да си го местят от единия крачол в другия ,да гледат в чужда паница и да завиждат -за друго не стават -типичен българин ,*** и завистник

18

Аз

преди 14 години

Ти си толкова ***, че даже пишеш " имам начални познания по юридическо право"?!, каквото и да означи това! Полицаите протестират точно заради хората като тебе, които незнайно как са попаднали в тази система ивземат управленски решения, каквито би взел и ти! Слава богу, че не са те взели да работиш в МВР и дано никога да не те вземат!

17

Счетоводител

преди 14 години

Освен, че чисто вземат по около 800 кинта, полицаите получават още сума кинти за храна, облекло, извънредни и т.н. Няма полицай който да не взема 1000 лева.Но им били малко казват. Чудя се, като да им малко, що седят в полицията ?

16

kapitana

преди 14 години

пушили тревата лично внесена от тях

15

Анонимен

преди 14 години

може ли да ми цунете палката -милиционерската ,може и кожената-*** коплексари и форумни мишки -хората поне са оргонизирани и си отстояват правата -вие и пет човека на кръст не можете да се организирате -селяци такива

14

Гоце

преди 14 години

Е колко да им ги вдигат тия заплати? Ми да им дадат по 2000лв- пак ще са им малко!Те знаят ли колко е минималната заплата а -240лв. ако незнаят !е те по 1000 и нагоре искат! Имайте малко срам бе ! Ако наистина средната заплата на полцията е 960 без удръжки = около 800лв "чиста пара" направо да се замислят какви по-високи заплати искат!Освен това 70% от полицаите си докарват и по още една заплата отгоре (сещате се откъде) а някои и повече !Така че много да не скачат!

13

Безработен до 12

преди 14 години

Аууу, то пък едни кадърни полицаи имаме :-) И грамотни. И нито един не е от село. И не говорят на диалект :-))) Усещаш ли се как ставаш за смях ушев ? :-)))

12

Анонимен

преди 14 години

безработен си щото си некадърник -компютърната си грамотност споделяй с прасетата на село

11

Безработен

преди 14 години

Лелее, за полицейска заплата ще мятам крачоли по улиците денонощно. Ни кола ми трябва, нито бензин. Хайде бе, тези не искат да работят за тези пари - АЗ ИСКАМ. Уволнявайте ги и казвайте кога да съм на работа ? Грамотен съм, с отлична диплома, компютърно грамотен, имам начални познания в юрдическото право, здрав съм, не пуша. Има още 10 000 като мен. Уволнявайте сегашните торби !!!

10

``````````

преди 14 години

Преди няколко дена в градския слушам двама полицаи и един цивилен - 30 минути си говориха само и единствено за пиене. Оня ден кво изпили, па преди тва колко се напили, па вчера как не можели да вървят. После на едната шапка му звънна телефона (апропо iPhone - нали и той треба да е пич) и за десктоп бе турил една гола мацка, та за около 5 минути тя стана темата на разговора, и след това си дойдоха отново на приказката. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, бах ги у полицайте. Как да уважаваш такива простаци?????

9

Анонимен

преди 14 години

А така бе разпуснете ги, бандитите ще си стоят по затворите защото се чустват виновни. Тия в цялата система на МВР са единствените които си вършат работата горе долу. Имам приятел надзирател, това е една изключително опасна и неблагодарна работа.

8

Маринчо

преди 14 години

Искам и аз кът порасна милиционер да стана. Чичо Бойко да ми даде пистолет и да стрелям, да стрелям ... по сватби и кръщенета

7

Хрантутниците

преди 14 години

ами то от тия така и така няма полза, предлагам да ги разпуснем, пък на Цецо, Бате БоБо ще му намери някое друго министерство

6

Гражданин

преди 14 години

Стига изнудвахте гадни полицаи !!! Стига ! Не се издържа вече на искането ви ! Отново искате пари от мен, за огромните ви заплати, за пенсиите ви, за безплатните ви дрехи, транспорт и храна. СТИГА !!! Обществото не ви понася, сочи ви с пръст като най простата и мързелива прослойка, но вие сте арогантни и продължавате САМО ДА ИСКАТЕ. Махайте се ! НАПУСКАЙТЕ !!! Има хора които с вашите заплати ще работят !!!

5

Ебем Етем

преди 14 години

А кой варди бандюгите докато са се събирали на моабет и папироски бе ? :)