151

T

преди 14 години

Мисля, че когато българските мюсулмани се отрекът от ДПС тогава всичко е си дойде на мястото. Те са които ни разделят, те са които разпалват въглените. Не сме нито ние Българите, нито така наречените турци... Всички заедно за България и против ДПС!!!

150

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

Ако в Египет, Мароко и Тунис се пуснат мацките по УЛТРА КЬСИ поли(мини жуп),как мислиш ше реагират хората живеещи в тези дьржави???? Ще им направят "лекичка" забележчица,ньли?... Тук е ЕВРОПА,светски живот... Християнството преобладава... Няма смисьл да спорим заради ПОЛИТИЦИТЕ,които на гьрба на населението(Турско,Бьлгарско,Руско и прочее) трупат дивиденти

149

az

преди 14 години

Странно ми е как толкова обожествяваш САЩ, а не си осъзнал основното послание на тази държава до преди 20 г. Американската мечта беше нещо много просто, на целия сбириток прииждал десетилетия наред са се дали тия права, които ти оплюваш, като гаранция за всеки да се бори и да постигне личния си просперитет и личното си щастие. И за това целия тоя сбириток от англичани, шотланци, китайци, италианци и т.н се е превърнал в нация и всеки от тях казва, че е американец и допреди 10-15 г. се гордееше с това. А името на всичко това е много просто - равни права и толерантност.

148

Мулти

преди 14 години

Това са игрички на ДПС.

147

с.

преди 14 години

Ами именно защото законите се погазват брутално е време да се започне отнякъде нали!?А и станалото е послание!За някой елементи да си стоят на д-тата щото държавата може и да се откаже от бездействието си и да боли!А относно САЩ държавата си е ок отвсякъде!Не си прав!

146

BG

преди 14 години

всяко стадо си има ***.да не се караме заради някои откачалки и да си живеем задружно в БГ.Но..един е официалният език...

145

BG

преди 14 години

краино време беше

144

Amenhotep

преди 14 години

Уважаеми мюсюлмани, най-добре ще е вие сами да изметете разната му Юзеирово-Рибновска ***, която мъти водата в държавата ни. Тогава и ние - българските националисти, ще преосмислим отношението си към вас.

143

kurdokolenko

преди 14 години

Всички вече разбраха , че са прости провокатори тия двамата смешници и че някой им плаща да се правят на чучела ! Сега ако има държава на място ще ги осъдят ефективно за назидание и да се знае и от българи и от турци и от *** къде се тегли чертата в тия мероприятия ! Пред закона всички трябва да са равни , без значение от религиозна принадлежност или народност - в случая с ***-племе...

142

Анонимен

преди 14 години

Юзеировите изпълнения нямат нищо общо с българските мюсолмани. Юзеирови прибират тлъсти пачки от ислямски, турски и прочее фондации и гледат да си заслужат парите. А целта на тези фондации е именно да насаждат омраза сред народа ни.

141

az

преди 14 години

Прочетох го? Какво, на теб еталона ти е това ли, ама с обърнат знак? В арабските страни които аз съм бил Египет, Мароко и Тунис такъв проблем няма. Жена ми си е ходила както си иска и най-много някъде из разните храмове и т.п да и направят дискретна забележка да си наметне нещо. Аз предпочитам този вид страни.

140

Турчин с фес

преди 14 години

Значи аз тука не искам да споря с разни амсалаци и го казах вече ,българин съм от турски произход.Живях три години в Измир, там имам богати роднини и можех да живея като бей но не ми хареса.Просто нито ми харесаха порядките, нито начина на живот, на обличане, на хранене ако щете, това е за мен допотопна работа.На други може и да им се нрави но на мен и на жена ми не.Стегнахме куфарите и обратно в България защото това е родината ми, тук са приятелите ми и тук е моето Аз.

139

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

последно !!!!!!!!! 131 :D

138

az

преди 14 години

САЩ беше бяла и нормална държава до 11.09. Вече не е. А освен в Тексас и идниадците също се борят за правата си на собствено самоопределение. Или може би и те не са прави? А примитивността на разсъжденията ти се свеждат до тове, че в една държава, където законите тотално се погазват пляскаш с ръце от радост, че на база избирателен признак държавата се е направила на много стриктна и правова! Не са ти проблема турците, проблема е другаде, но да го разбереш се изка и малко акъл

137

СЛИВЕН мрази турци

преди 14 години

А тъй в България ще се говори само на български, който не ще на юг ви чакат с баклава и вазелин.Никакви права на тез дето се чувстват небългари.

136

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

исках да кажа 130 *

135

Amenhotep

преди 14 години

БРАВО!

134

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

Прочети отг. 131 ... А за магазините си прав(по селата с турско население)...

133

?

преди 14 години

ти прочети 120 може и да разбереш нещо

132

az

преди 14 години

Ти толкова ли си ***, че да не можеш дори да вденеш какво ти казвам? Явно. Както и да е, прочети пост 118 и белким ти светне за какво иде реч. А ако не значи при теб идиотизма няма да е до време, а до живот!