31

I

преди 14 години

Чудя се на *** коментари, че глобално затопляне нямало. Това, че българите всичко знаем ми е повече от ясно, но има едни конкретни снимки - колко и как са се стопили ледниците на Антрактида. Ледници, които ги е имало винаги (или поне откакто има наука) - сега намаляват и изчезват, но големите "разбирачи" тука знаят повече... *** народ еееей!!!!

30

Анонимен

преди 14 години

може би подготвят енергиен преврат

29

Анонимен

преди 14 години

Бандата знае, че това е последния петролен век и сега се чуди как да се нагуши за последно. Не боте се след вереме, подобни на тия ще тръбят за глобално застудяване. Какви мерки и пари трябва де се хвърлят против него.

28

Анонимен

преди 14 години

Кой каквото и да ви говори помнете че винаги става въпрос за пари.Сега като започнат едни "научни" изследвания....... А и еколозите ще си намерят с какво да се занимават.

27

Дъртия

преди 14 години

Абе, някой знае ли отговора на гатанката: Жълти капчици с кафеви шапчици, що е то?

26

Анонимен

преди 14 години

abe teq *** kato yni6tojixa zemqta 4ak togava se setixa da q spasqvat bravo be

25

До XP

преди 14 години

Много си прос ве да не си я следил Земята в развитието и ти да не си извънземното на БАН че я имаш тая информация и смяташ че колите където са милиарди по света черупеститети организми ще ти усвоят CO2 голям разбирач си ве извънземно.

24

Заро

преди 14 години

Големи форумни учени изказват какви ли не "факти", CO2-то не съществува, то е плод на световната конспирация да откраднат на *** творчеството, хорица които не могат да погледнат 3 сантиметра над своите високи цели в живота и треперят да не им вземат нещо за това че човечеството е консуматор и рушител. Глобално затопляне "няма"! И деца няма смисъл да правите, вие сте достатъчни и предостатъчни на света!

23

XP до anarhist

преди 14 години

Поредната мистификация!Хора,четете повече!Информирайте се!В своето развитие Земята е имала периоди с огромни количества въглероден диоксид в атмосферата си без наличието на индустрия и автомобили.Знаете ли ,че основнана част от СО2 е била усвоявана от черупчестите организми и сега лежи на дъното на морета и океани?!Затова споко,будалкат ни отново!

22

Анонимен

преди 14 години

САЩ са супер нагли ***

21

истината

преди 14 години

Ей , Консуматори- А, не мислите ли че това зависи от всички нас , от всеки един човек на тази Земя ?Или очаквате някой вместо вас да решава ?

20

До 2+2 от Zidan

преди 14 години

Не се сещаш друго че никога в историята не е имало толкова много коли в света и толкова много заводи като изхвърлят толкова много отровни газове в атмосферата и че цели гори са изчезнали дано си жив(а) да осетиш катаклизмите и тогава да видим как ще вземеш друга песен да пееш и да се претисняваш за потомството си !

19

svetko

преди 14 години

lelelele ot 7 do 18 abe vie kakvo misli te be 4e tova 6te se reshi za 10setina dni !!!!

18

Анонимен

преди 14 години

Явно умишлено предизвиканата и подържана икономическа криза не върши работа.Каква ли е целта ..може би да се узакони робството

17

ха!

преди 14 години

А какво казава за това проф. Лъчезар Филипов от БАН?Надухте ми ушите с тези извънземни. Ама по проблеми в световем мащаб, нашите велики "професори" нямат мнение. Ха!

16

2+2

преди 14 години

новият комунизъм - неспиращ поток от лъжи, алчност и наглост - това е цялата история с лъжата за "глобалното затопляне, как то е причинено от човека и колко е вредно то." Винаги в историята, когато е имало покачване на температурите, каквото от 11 години насам няма, щото температурите падат, е имало разцвет в икономиката и хората са забогатявали. Нашитуе медии, за разлика от тези в свободните страни, представят само лъжите на мафията, стояща зад тази лъжа.

15

zigzag

преди 14 години

na koy mu dremi za sveta?vsi4ko e za pariprosto edin golqm biznes

14

лекия

преди 14 години

пак правят заговор срещу човечеството, или ще измислят нов данък или нещо пак за измъкване на пари от хората ще е, ама кога ще ни писне и да хванем лопатите и кирките...

13

lol

преди 14 години

драги невежинарича се планетни цикли. доказан факт е че земята излиза от ледников период. това го знаем от 60те години.ама като сте ***, плащайте такси; нали сте богати!

12

M.Jane

преди 14 години

откак свят светува политиците се опитват да убедят хората ,че ако не са те - край! - светът ще изчезне. просто в момента използват недоказаните аргументи на 'еколозите'.както и да е,всеки може да говори каквото си иска, но по-лошото е че има такива които им вярват