151

До: Косев

преди 14 години

Косев, защо не вземеш да го завършиш между другото, за развлечение, ако мислиш, че се изкарва толкова лесно там.

150

Косев

преди 14 години

Абе в Свищов приемат със задачи за 7 клас, после не били прости студентите!

149

del piero

преди 14 години

изяж се, академия е!

148

Анонимен

преди 14 години

Не е университет пич :)селско училище е

147

Роси

преди 14 години

До 138.Не давай оценки за СА.Дай боже и на другите учебни заведения толкова добри преподаватели и студенти.Във всеки ВУЗ има посредствени и отлични студенти.Що се отнася до този ректор -може да има вина,но вие не се превръщайте в прокурори.

146

Анонимен

преди 14 години

ЕСТЕСТВЕНО Е , ЧЕ ДА ТИ ПРЕПОДАВА ПРОФЕСОР ОТ ХОРА ЗАВЪРШИЛИ ЗА УЧИТЕЛИ Е ПО ДОБРЕ! ТОВА Е УНИВЕРСИТЕТ ВСЕ ПАК! Това е академия! А академията е по-стара като научна институция. тук изобщо не става въпрос за за универститет, ха ха..запознати ле лей!

145

Анонимен

преди 14 години

ЕСТЕСТВЕНО Е , ЧЕ ДА ТИ ПРЕПОДАВА ПРОФЕСОР ОТ ХОРА ЗАВЪРШИЛИ ЗА УЧИТЕЛИ Е ПО ДОБРЕ! ТОВА Е УНИВЕРСИТЕТ ВСЕ ПАК!

144

Анонимен

преди 14 години

140 ей лъжец, кой те знае какъв *** си и си завършил там, защото никъде не са те приели, хич се хаби да лъжеш, това е една селска корумпирана организация, не е висше учебно заведение, такова е СУ!

143

del piero

преди 14 години

Вчера беше изнесена информация, че по малко от 10% от всички преподаватели в тази прословута академия са професори! Е за каква наука можем да говорим? за какво висше образование?а половин България има дипломи от там, аз лично познавам 8 човека завършили там и се бият в гърдите, че били мн умни и способни, а някой от тях са доста прости МАЛОУМЩИНА...!!! зАЩО СИ МИСЛИш, ЧЕ ТИЯ ДЕТО СА ПРОФЕСОРИ са по-КАДЪРНИ????? Титлите пред името ли ги правят добри. Такива глупци има..

142

Анонимен

преди 14 години

НОВИНАТА Е ОТ - 26 ноември 2009 | 14:28 | Агенция "Фокус"

141

Анонимен

преди 14 години

АГЕНЦИЯ ФОКУС!!!!!!!!!!!!!!!!!!Свищов. Под 10 % от хабилитираните преподаватели в академичния състав на Стопанска Академия Димитър Апостолов Ценов имат научна степен професор и това според заместник-ректора на свищовското висше училище доц. д-р Андрей Захариев, не е добре.

140

do 138

преди 14 години

qsno mi e ti kolko si prost...informaciqta be6e 4e 10% ot prepodavatelite v AKADEMIQTA imat titla pod profesor!!!koeto 6te re4e 4e 90% ot prepodavatelite sa s titla ot profesor nagore!

139

Asparuh

преди 14 години

който мига толкова често, лъже, има нещо мръсно

138

Анонимен

преди 14 години

Вчера беше изнесена информация, че по малко от 10% от всички преподаватели в тази прословута академия са професори! Е за каква наука можем да говорим? за какво висше образование?а половин България има дипломи от там, аз лично познавам 8 човека завършили там и се бият в гърдите, че били мн умни и способни, а някой от тях са доста прости

137

Анонимен

преди 14 години

Едно време, всичките ми съученици които кандидатстваха, получиха двойки на приемните изпити във ВТУ и влязаха със 6ци в Свищов, което много ме очуди,после завършиха по две специалности, а аз ми беше трудно с една, сега си обяснявам някой неща

136

суев

преди 14 години

Величко Адамов е типичен корумпиран ,алчен тип от времето на прехода.Време е да иде в преходна килия в затвора.Има вид на селянче от Сицилия...

135

Роси

преди 14 години

Момчета и момичета ,искам да ви попитам нещо.Защо го корумпирахте този човек?Защо като е толкова голяма нула/както казвате вие/му платихте за изпитите си?Защо не се потрудихте повече за да се справитесами,а допуснахте и вие да сте в схемата.Защото в корупционната схема има две страни -даващ и вземащ?

134

Ценов

преди 14 години

Изпит. Величко Адамов обикаля около банките. Вниманието му привлича една студентка, която вече пише трети лист. - Колежке, кой ще се занимава да чете всичкото това според вас? Следва двойка.

133

СЛУХ

преди 14 години

ЧУВАЛ СЪМ, ЧЕ ЕДНО ВРЕМЕ ФУТБОЛИСТИТЕ ВЗИМАЛИ ДИПЛОМИ ОТ ТАМ, АМА ДАЛИ Е ИСТИНА?!

132

Бисери на Адамов

преди 14 години

Колежке, вие нощем, като си легнете, мислите ли си за мен? Аз като поднасям букет цветя на някоя жена, винаги слагам отстрани едно златно пръстенче. Времето е пари, парите са жени, а жените - загубено време.