123

kyky

преди 14 години

хахаха :) сапата ептен издиве, почна да пуска празни постове и простотии само и само да може да си нацъка минусчетата....сапа, признай батка, фидосиева на цъкнато минусче ли плаща, или на написан пост :))

122

до 119

преди 14 години

ще я вързваш ли кво ?

121

Анонимен

преди 14 години

kyky - The Artist Formerly Known As Азер Маликов

120

до Анонимен

преди 14 години

Докажи го

119

... ..

преди 14 години

Тая пърцуца е хитра и ще мегне прокуратурата. Тряба да и се надене чувал на тиквата!

118

Анонимен

преди 14 години

AMI MAJA I ZA TEZ MARIZA IZTOK NJAKOLKO MILIONA EVRO.

117

kyky

преди 14 години

сапата като издъхне интелектуално набляга на минусите, като не пропуска да обвинява всички други че му ги слагат...ТОВА се казва `аргументиран спор` по класификацията на безмозъчните герберчета.....

116

КОЙ СЪМ АЗ

преди 14 години

АМИ СЕГА?

115

Адвокат

преди 14 години

Яко цъка минуси SAPATA, че нещо не му хареса моята теза. Аз едва ли ще си цъкам сам минуси

114

Малее

преди 14 години

Яко цъкаш минуси. Май те жегнаха лекичко, а?

113

Адвокат

преди 14 години

Слушай SAPATA, ти като си специалист по всичко, я ми обясни, кой въведе пожизнеността за магистратите, кой си ги избра и ги награди с несменяемост? И защо му беше на ББ да вади тъпата постановка с Красьо от Перник, дето и в детската градина могат да измислят по-читаво мероприятие? И какво - пак евала на Костов. Що ами проста работа, щото съда е НЕГОВ. Прокуратурата? - и тя. Главния прокурор? я се замисли?

112

Адвокат

преди 14 години

Много си навътре с материала за далаверките с обществените поръчки. Действаш на Принципа "Крадеца вика дръжте крадеца", а? Докато се занимават с другите, теб няма да те закачат, правилно те разбрах, нали?

111

kyky

преди 14 години

ти сериодно ли, драги сапата, не правиш разлика между донос, съпроводен със запушване на устата на обвинения, и съдебно дело, където и едната и другата страна ДОКАЗВАТ тезите си?

110

Анонимен

преди 14 години

БОЙКО КАКВО СТАНА С ПОВИШАВАНЕТО НА СТАНДАРТА НА БЪЛГАРИТЕ????? ЗАЩО ВДИГАШ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА,ХРАНИТЕ,АЛКОХОЛА,ЦИГАРИТЕ???? НИМА ЗАРАДИ ТОВА ГЛАСУВАХМЕ ЗА ТЕБ???? КАКВО СТАНА СЪС ЗАПЛАТИТЕ БОЙЧЕ??? В АНГЛИЯ ИМАТ СЪЩИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВА,ХРАНИ,ПРОМИШЛЕНИ И ТЕКСТИЛНИ СТОКИ А ЗАПЛАТИТЕ ИМА СА ОТ 10 ДО 20 ПЪТИ ПО ВИСОКИ. КВО СТАНА БЕ БОЙЧЕ

109

kyky

преди 14 години

ами че донос е :)това, че се използват срества на държавата, за да се разправя с политически противник не го прави по-малксо донос :))пак ти казвам - ако е престъпление да го дадат на прокуратура.да се публикува в пресата означава едно - ясно ни е че това като доказателство е гола вода и за нищо не става, затова да го пуснем да се поговори за него и толкова......е? пак се изнесе на подскоци....странна представа имате за това, как се води диалог, нещо все на монолог ви избива...

108

SAPATA

преди 14 години

Е, не... стига вече. Сайта на Соц. министерство броиш за донос... Край с тебе, като противник. Не си достоен.

107

kyky

преди 14 години

и още нещо ми прави впечатление, сапата.винаги като те хвана в лъжа, неграмотност, незнание, обявяваш че спора с мен не си струва и изчезваш....защо?

106

kyky

преди 14 години

какво да чета :))))ти пак нещо изперкваш. за какво ми е да чета доноси, пък били и те публикувани в сайта на някакво министерство?ако има престъпление - ей я прокоратурата, ей го съда.прокоратурата казва - няма престъпление - сори, тия дето разпространяват лъжата са клеветници. ако прокоратурата каже - има престъпление - съд, присъда, наказание или оправдаване....ама само по донос да казваш че някой е виновен е малко много по сталински, нали?

105

SAPATA

преди 14 години

Справка в Сайта на соц. министерство за обществени поръчки. Прочети си сам.

104

Анонимен

преди 14 години

СРАМ И ПОЗОР ЗА НАШАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА, БЪЛГАРИЯ НЯМА СЪД НЯМА СЪД НЯМА СЪД НЯМА СЪД НЯМА СЪД НЯМА ПРАВОСЪДИЕ