163

Евгени

преди 14 години

Хей 157 анонимна турска *** ела да търкам аз на майчицата ти в гюта дебел, а ти haha лапай и се потапяй,България няма нужда както от фесове така и от "българи" като теб-фурнаджийски лопати... БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО,КОЯТО ЩЕ БРАНИМ С КРЪВ И ЧЕСТ......

162

Анонимен

преди 14 години

След инициативата за разрешаване на кюрдския проблем турското правителство подготвя и инициатива за решаване на проблемите на турските роми, предаде БТА."За тази цел през месец декември се предвижда да бъде организирана специална конференция", каза турският държавен министър Фарук Челик на форум на управляващата Партия на справедливостта и развитието в курорта Къзълджахамам.По думите на Фарук Челик през май 2010 година правителството ще предложи и конкретни мерки по този проблем.В изказване пред парламентарната група на Партията на справедливостта и развитието тази седмица премиерът Реджеп Тайип Ердоган акцентира на проблемите на различните малцинствени общности. Той посочи, че и ромите в Турция имат проблеми, които чакат разрешение.87 ромски организации обсъдиха тази седмица на среща в Анкара проблеми, чието решаване ще поискат от правителството. БТАСподели в :

161

Ястреба

преди 14 години

Мюсюлмандемократичен съюз, май са се объркали парцаливите тикви от нисшата раса. Може ли нещо мюсюлманско да е демократично. Ако са демократи, защо не споделят сестрите си с нас, за да им оправим уродливия генофонд. Май съюзът им е МАНАФОДЕСПОТИЧЕН. Сланина, наркотици и рокендрол ще оправят кривите им глави.

160

до Евгени

преди 14 години

не се излагай ***...не можеш две изречения на български да напишеш...и недей обижда Левски, Ботев и другите с неграмотното си писане...ако си българин, трябва да се засрамиш от граматическите грешки които допускаш...

159

haha

преди 14 години

Разбираш и ти, Евгени, поредната овца си.

158

kk

преди 14 години

Това деление , на българи и други винаги ще има в България. Същите въроси , които си ги задал и аз мога да те попитам. Между другото , аз не одобрявам нито паметника , нито братя Юзеирови, нито тяхната партия. Смятам че българските партии, трябва да инвестират по- вече в смесените райони, за да може българските турци да не виждат като гарант само ДПС. Не трябва да ги е страх , че ако ДПС не спечели в даден район , че ще останат без работа. Друго решщение не виждам, ако имаш друга идея , кажи!

157

Анонимен

преди 14 години

абе мухал ще ти го потаркам на устата

156

Евгени

преди 14 години

Муахахаха,нормално да пиша на грешен *** език,и все пак нито съм псевдо *** нито скапан пумак..Прости ми че не зная скапаният ти език...Но разбирам езикът на борбата...ЛЕВСКИ,БОТЕВ И ВАПЦАРОВ. АНАДЪМО ДЖАНЪМ;)

155

haha

преди 14 години

Ей, оляха се с тоя паметник. Да бяха поне паметник на мюсюлманския воин - айде, *** дойди, сигурно е имало мюсюлмани в българската войска, загинали във войните. Ама за турския воин... абсолютни тикви са тия Юзеирови и нищо друго.

154

Анонимен

преди 14 години

ДУХАИТЕ СУПАША

153

Евгени

преди 14 години

Бай *** скрийсе нейде там из Анадола-та,да не ръжнат БЪЛГАРСКИТЕ ЮМРУЦИ В СМРЪДЛИВАТА ТИ *** ДОЛЕН ФЕС. Боят настана, тупкат сърца ни,ето ги близо наште душмани.Кураж, дружина, вярна сговорна, ний не сме вече рая покорна!Нека пред света да се покажем,нека му гордо, братя, докажем,че сме строшили мръсни окови,че сме свободни, а не робове!Дружно, братя българи, в боя да вървим!Дружно, братя българи, враг да победим!О, майко моя, Родино мила,ний не сме вече рая покорна!С гняв и дързост днес ще издигнем глас,времето няма все да чака нас.Нека във битка славна влезем ний,нашта десница Бог ще подкрепи!

152

Туркиня

преди 14 години

Евгени, доста чуждици използваш. Бих те разбрала и без турски думи (па макар и с грешки изписани).

151

ЧОВЕКА-ПЪРЖОЛА

преди 14 години

ДОРИ МОХАМЕД НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ВРАТНАТА ПЪРЖОЛА

150

Анонимен

преди 14 години

19-годишната Сениха Шукри от хасковското село Гарваново се е простреляла в корема със законно притежаван газов пистолет по невнимание, докато била в тоалетната на двора на къщата. Засегнато е дебелото черво на момичето, но няма опасност за живота й. Шукри е живеела на семейни начала с 35-годишен *** , имали седеммесечно бебе.

149

до мангалотурците

преди 14 години

абеСМРЪДЛИВЦИ някой от вас ходил ли е в турция

148

niko

преди 14 години

Проблема е там,че трябва да спрете вие такива като тези братя Юзеирови и там най различни Догановци,тогава аз ви обещавам,че няма да има никакви проблеми както и не е имало до преди няколко години.Трябва да се спре тази постоянна провокация на БЪлгарското населиние от към страната на такива като Доган и Юзеирови РАЗБЕРЕТЕ ГО ТОВА

147

ЧОВЕКА-ПЪРЖОЛА

преди 14 години

БРАТЯ МЮСЮЛМАНИ,ЯЖТЕ СИ СВИНСКОТО,ПИЙТЕ СИ ЧЕРВЕНОТО ВИНЦЕ И РАКИЯТА И УВАЖАВАЙТЕ И ПОЧИТАЙТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПРАЗНИЦИ И ТРАДИЦИИ,НЯМЯ НИЩО ПО ГОЛЯМО ОТ ВРАТНАТА ПЪРЖОЛА

146

Toprealizator

преди 14 години

go HOMEP 135Prizovavam vsi4ki truci, koito jiveqt v BG i vsi4ki bylgari, nai-posle da sprem naistina s tazi omraza. Zashtoto na vseki bi trqbvalo ve4e da mu e naprivlo vpe4atlenie, 4e tazi omraza se nasajda izkustveno (est. s golqma pomosht i na mediite). A interes ot tova razdelqne na bylgari i turci, imat nai-ve4e nqkoi politi4eski partii. Mislq 4e vsi4ki znaem , koq e tazi partiq!

145

до 135

преди 14 години

ама ти турчин ли си бе *** СМРЪДЛИВ

144

Туркиня

преди 14 години

За пореден път се убеждавам, че повечето пишещи тук са ниско интелигентни, ограничено мислещи и неграмотни българи- "националисти", неспособни да пишат правилно на собствения си език. Срамота!