105

Анонимен

преди 14 години

Мазни,мазни...Явно ги е ударило шубето Догановите пауни.Ама българското овчарско куче ще им разкаже играта...

104

Мира39

преди 14 години

Утре имам среща с Стефчо студента в апартамента който аз му наех с заплатата на мъжа ми.Мажа ми много ме обича и имаме две любящи големи деца.Имам си спирала и не се притеснявам от доставянето на взаимно удоволствия с млади потентно момчета

103

sas

преди 14 години

дискусията стана скучна. Няма ли да се появи Малък на 17?

102

Незабравка

преди 14 години

ДПС-то пак прави опит да се присламчи към управляващите! Дето ДПС е стъпило, там партия не остана!Нека да го имат впредвид!

101

sas

преди 14 години

Това не е истинската Мира. Истинската има друг стил. Тя не би пропуснала Стефчо студента. Ха-ха!!!!

100

Анонимен

преди 14 години

а със Стефчо студента какво стана?

99

Мира39

преди 14 години

Днес бях при Гошко музиканта, с който се запознахме в чата.Прекрасно умно мило вазпитано дете.Дадох му 200 лева от заплатата на мъжа ми ще го излъжа че съм ги използвала за парфюм.Гошко е много добро момче и ме напълни 10 пъти

98

sas

преди 14 години

А на бас, че ще разрушат чешмата!!!!!

97

Гошо Тъпото

преди 14 години

До номер 92: Бля,бля,бля......"силният"Доган,държал с нещо .....Бойко.Този червен пиар,това можа да......измисли.

96

до 94

преди 14 години

а СИ-Банк не обслужва ли точно мафията ?

95

Ей резаци

преди 14 години

Да пишеш на български с маймунски букви е все едно пишеш на стената с ***-чете се,но не е приятно

94

Gaskoing

преди 14 години

за жалост ДПС подкрепяха, мафията, банките и фирмите си!!!! ние народа сме нищо за тях!

93

Анонимен

преди 14 години

Ostavete Boiko na mira ....reportaga e za onzi sas maznoto lize na snimkata....

92

до 87

преди 14 години

Станишев е за отклоняване на вниманието, защото е безобиден. А Доган е опасен, затова и Бойко не се занимава с него, след като "спечели властта". Истината е че Доган е недосегаем и продължава да командва, макар и сянка. Още повече че държи сериозни компромати срещу Бойко Борисов от мутренските му години, включително и за убийство, което ако излезе на бял свят, митът за Героя-Премиер, който "ще унищожи БСП" веднага ще се срине. Бойко знае добре това и ВНИМАВА МНОГО С ДОГАН!

91

leonmessi

преди 14 години

ZA GALOST DAMI I GOSPODA VSICHKI STE EDNI I SASHTI KRADCI I DOKATO TAZI DARGAVA NE SE ZASPADNE TOTALNO DO TOGAVA SHTE KRADETE MISLITE SI CHE KATO STE SE NABLASKALI V SOFIA I KARATE STRAHOTNI LEKI KOLI NJAKOI SHTE VI SPASI A PO SELATA A PO MALKITE GRADOVE GLEDKI TAGNI I NENAVIGDASHTI NE KUMONIZAM NE SOCIALIZAM NE NISHTO

90

Дражко

преди 14 години

И слушайте Сашо Роман.Музиката му идеално си пасва на настоящите събития в Чалгария.

89

Гошо Тъпото

преди 14 години

До Писмото....:Не питай "Бате Бойче",ами питай главният прокурор,какво става с Мургинаи другите от.......списъка.

88

Дражко

преди 14 години

Брей,този турчин много подъл и мазен.Ако Борисов се изплюе върху Атака ще бъде поредният предател.Това е първият опит за рушене на отношенията между политическите партньори.Става много интересно.Доста гот ще е ДПС да изхвърлят Доган.Дано не е за сметка на Волен!Абе кефете се на БГ театъра!!!

87

Писмо до Бате

преди 14 години

Бойче, да те питам бате, кво стана с едно момче, Ахмед Доган се казваш май. Ти много го плюваше преди изборите, пък сега - тишина и мълчина. А и друго бате Бойче, исках да те питам. Имаше една девойка - Мургина се именуваше. Кво стана с тая мома, бате Бойче. И за нея не разбрах, а ти говореше, заканваше се Бате, ама то пак беше преди Изборите.

86

до 80

преди 14 години

Българският народ дълги години бе управляван от един нискоинтелигентен и направо *** човек, именуващ се Тодор Живков. Ще го наречем ОВЧАРЯ. После ОВЧАРЯ се пенсионира и си нае ПЪДАР да го пази. Пъдарят носеше името Бойко Борисов - никому неизвестна мутра. По-късно ОВЧАРЯТ се спомина поради напредналата си възраст, а още по-късно българският народ си избра ПЪДАРЯТ на ОВЧАРЯ да го управлява.