15

AL Fonsito

преди 14 години

Ти ли нямаш незаконна дейност бе.Ей всички момчета от борбата и бокса вербувате още докато са малки и след като завършат училище ви стават верните копои.Вместо да имаме спортни успехи имаме един куп мутризирани спортисти *** такъв.Радвай се че имате още пари да си плащате,ам и те ще свършат като не сте във власта тогава касим ага ще се превърнете в гладни ***.

14

До Лечо

преди 14 години

Мили Лечо...какво ще кажеш да да се изнесеш на Арабският полуостров и на воля да си учиш корана, тук ние ще си четем библията. И мили Лечо първо прочети ти корана, там никъде не пише за кражби, убийства, лъжи и измами. Нали знаеш според корана и хората които изповядват тази вяра как се наказват крадците и мошениците...ОБЕСВАНЕ или прибиване с камък...

13

куку

преди 14 години

Давам и аз 200 хиляди каймета - дайте ми телефона на Красьо.То се е видяло,че друг начин да станеш големец няма. Пък после кьорав да ходя ако не ги избия! Вервайте ми!

12

Анонимен

преди 14 години

Колко е наглостта в "държавата" ни.Така спокойно и с усмивка даже нашите "добри" политици признават, че са приятели с престъпници.Единия покрай няква чалга ***, другия на лов били.Докога ще тръпим това, всеки дне се обеждавам, че държава и мафия в Адсурданистан са едно и също понятие!

11

Данко

преди 14 години

"Моите впечатления са от един млад човек, който е мой приятел и аз няма от какво да се притеснявам", ето това бе отговора на Касим Дал. когато репортерката го помоли да опише какъв човек е Красъо. Всички примери от литературата бледнеят пред това съвършенно описание на същността на един бандит описван от друг такъв. Нямам думи..........................

10

лечо

преди 14 години

мили български братя,какво ще кажете до почнем наизустяването на корана

9

EvaB

преди 14 години

Що за безумна наглост да кажеш ей така усмихнато, че си приятел с човек, доказано компроментиран?... И онова стадо пак ще иде на следващите избори да гласува за тях... Никак не очаквам този дебелоок човек или който и да е от ДПС да си подаде оставката и да се оттегли, каквито и мръсни ризи да им изкарат. То за това все пак трябва да имаш някакво възпитание и цивилизованост...

8

wood

преди 14 години

Не само ограбиха държавата ...ами даже са и нагли фесове. За наше нещастие и за негово щастие живеем в България и няма да има последствия и за този скандал...."Българче да се наричам, първа радост е за мен"...започвам да се замислям вече за този стих.

7

GOSHO

преди 14 години

КАСИМ ДАЛ-КРАСИ ВЗЕЛ.КРАСИ ВЗЕЛ - НА КАСИМ СЪДИЯ ОБЕЩАЛ )))

6

Jolly Roger

преди 14 години

Сега остава да сте ходили и на лов с Гоце, съберете се всички главни ловджии на държавата ние ще се съберем тия дето ни е писнало от вас, и ще си устроим един пейнтбол с бренекета.

5

GOSHO

преди 14 години

Казва истината човека.Краси черния не може ли да има приятели.А всеки иска да има приятели като този депутат.Това е гордост !!Какво незаконно има )))))

4

Един Луд

преди 14 години

Като истински политик :) Дали може да се закълне в Корана като казва, че "Аз никога не съм участвал в незаконни неща" ? Прекалено гръмко изказване за политик :D

3

x51

преди 14 години

Брей, как така тоя Красю има все едни такива интересни приятелства и те, видите ли, не били това, което си мислим

2

латерна

преди 14 години

Браво! Така се прави! Нагло и безочливо!

1

...

преди 14 години

Присъда: Смърт.