156

Анонимен

преди 14 години

А кога ше гласувате закона за Финасова полиция, както е в другите държави?

155

Ventilator

преди 14 години

Престанете с глупостити най-после! Не разбрахте ли, че няма да има пари за всички и всичко. Не може страна с толкова много пенсионери, инвалиди и кво ли още не да има икономика! Няма пари няма да има и това е. По-умните бизнесмени не плащат данъци и си вземат ддс-то,а останалото е като в древен Рим, след гласуване на сената - да построим блокове за бедните или палати за богатите - и накрая да го духат бедните и това е. Спете спокойно

154

Анонимен

преди 14 години

Koj e Rumen?

153

despinida

преди 14 години

Хубостта на който и де е бюджет, се оценява не по вида му при приемане, а при отчитане на изпълнението му.

152

анонимен

преди 14 години

Господин министър, стига размахва тази пица напред назад. Дай ни детските.

151

Цирк...

преди 14 години

Върнахме се 20 гофдини назад - гласува се в редица по ред на номерата .... Това ако са ми представителите то добре от моста на НДК с главата напред ...Не сме смешни а направо патетични овце в БГ

150

xa

преди 14 години

zemi ti da izcheznesh

149

...

преди 14 години

A imash li idea kolko si prost?

148

Гъбарко

преди 14 години

Happy Birthday, Mr. Премиер, пее чалга Сашка. Кажете кое не е хубаво в буджета приглася Дан. На мен ми звучи еднакво. От един бюджет по време на криза се очаква да има мерки за подпомагане на бизнеса, по точно малкия и средния, т.е подпомагане на средната класа. Това означава намиране на начин за евтини кредити, подобряване на отношенията със страни потенциални пазари, ограничаване на внос от трети страни. Акцизът върху цигарите е вода в мелницата на престъпните групировки.

147

Въпрос

преди 14 години

Та той Бойко Борисов "си шикалкави" от самото начало. И само с приказки ако се вършеше работа, не само "Бюджетът ни щеше да е най-добрия в ЕС", ами щяхме да сме цъфнали и вързали. Ама не е така. Всички сме уморени от празни приказки, за това, честно казано лекинко дразниш. Бъди сигурен, че не се съмнявам, че си държиш на думата.

146

Dan до Въпрос

преди 14 години

Не знам колко дават ГЕРБ правя го безкористно защото ми харесва, че някой иска да вкара бандитите от предишното управление в затвора и си чеша езика за кеф! И понеже не обичам недоизказаните неща и неточностите отговарям на всяко предизвикателство отправео към мен! И се дразня от безсмисленни коментари от сорта на Боко тиквата или пожарникаря и т.н. защото това са думи без тежест, ако Бойко започне да шикалкави ще плювам и по него бъди сигурен сега обаче мисля че си държи на думата!

145

132

преди 14 години

Ако очакваш да защитавам БСП не си познал. Това което виждам в бюджета, че приход от "останалото от икономиката" не се очаква и не се предвижда да се направи нещо по въпроса (доколкото за МС и НС пари ще има). Който е съсипал икономиката не е за съд а дирекно за бесило! Аз искам в бюджета да видя не "пари няма и това ще е", а поне някакъв стимул, просто идея икономиката да генерира ДДС - а не "дай да оглозгаме крайния потребител" (с акцизи и такси) та да има пари поне за нас.

144

Компетентен

преди 14 години

Знаетели защо имаше световна финансова криза? Защото "Министър Дянков в последните 10 години е консултирал над 40 правителства".

143

Въпрос

преди 14 години

Колко дава ГЕРБ на дума или си почасово. От тебе никой не може да вземе думата. Такъв апологет се извъди.

142

Dan до Гъбарко

преди 14 години

И това положение е от 3-4 месеца ли или е така от време оно, та виниш сегашните управляващи??? Дали съм ти симпатичен не ме интересува интересува ме да си комуникирам, с интересни хора който казват нещо конкретно от който мога да науча нещо, за това и задавам такива въпроси, ето сега чакам анонимен 132 да ме просветли какво мисли по въпроса дза икономиката и току виж ми каже нещо интересно!

141

zhka

преди 14 години

Менда Стоянова - от екипа за изготвяне на Бюджета - "Обвинения всякакви могат да се направят. Всяко семейство, както и нашата държавата, се протестира според чергата си." Да бе, нали хората зависят от Държавата, в която живеят. И какво разбрах - значи, ние може да си останем и без едно чердженце с този "НАЙ-ДОБЪР БЮДЖЕТ В ЕС", след като цените, а не заплатите са като в ЕС!

140

К

преди 14 години

Пич, то и затова на Запад се плащат заплати под минимума за съответната страна - 'щото има едни хора, доволни да работят за такива пари - сещай се сам кои са тези хора.

139

Dan до анонимен 132

преди 14 години

Слагайте си никове по лесно се комуникира бе хора! Както и да е ти си конкретизирал недоволството си - евала искам обаче да те попитам за каква икономика говориш, Кремиковци който благодарение на БСП управлението работят само скрап, или завода в Ловеч който Нора Ананиева приватизира и хората чат пат получават заплати в краен случай готова продукция??? Ние реално нямаме икономика, икономиката ни се движи от китайско карго, турски македонски зеленчуци, цигари и алкохол, ето за това акциза гони ДДС

138

Гъбарко

преди 14 години

илиционерските фирми крадат технологиите и не плащат за тях. Не се цени интелектуалния труд. аз не съм отдавна в науката и бизнеса в който работя има нужда от много наука. НЕ Е ПО СИЛИТЕ НА МАЛКИТЕ И СРЕДНИ ФИРМИ ДА ПОДДЪРЖАТ ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ЗВЕНА. аКО В БЮДЖЕТА НЯМА ПАРИ ЗА ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА СА УЧЕНИ, МАЛКИТЕ И СРЕДНИ ФИРМИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ БЕЗУМНИ ПАРИ НАВЪН ЗА ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА.ТИ СЪЩО НЕ СИ МИ ИНТЕРЕСЕН, НО МЕ ДРАЗНИШ.

137

бЪЛГАРИН

преди 14 години

Г-н Министъра не страда от липса на самочуствие.А и е доста скромен.Ограничава се само за ЕС.