35

алекс

преди 14 години

Що за коментар? Резултатите на неговия кандидат кмет не говорят ли достатъчно?!?!?

34

Tina

преди 14 години

Мълчете, г-н Янев! Именно с лозунги срещу демокрацията, която обвинявахте в бездействие и за ислямизацията в Рибново и др.места, влязохте в парламента. Не ставайте лицемер!

33

хаха

преди 14 години

Селския хитрец с неговите 10 депутатчета почна да дава акъл.... Чудя се този човек няма ли най-накрая да го попитат от къде има тия папки дето ги размахва? Осветлява работата на ДАНС... комунистичска *** е. Помнете ми думите. След 1 година ще застане смело зад БСП и ще надупи управляващите. РЗС е продукт на ГОЦЕ, който иска да сменим управлението на президентска република и да управлява още 20 години. Наздраве за българския Уго Чавес

32

aaaa

преди 14 години

абе "електорат ", то и без /вся власть советом/ сме за оплакване ,стига с тия стари лозунги бе, все с това се извиняваме с дядовите времена ,а че сега нямаме един управник със опит , че ставаме по големи овце от *** и африканците?

31

Анонимен

преди 14 години

Eх, балкански нрави!

30

Дедо поп

преди 14 години

Яне е комунистически продукт и няма начин да не се присъедини в едн момент, към БСП и да се обърне против ГЕРБ.Той е *** и на следващите избори няма да има и 20 гласа за РЗС.

29

Анонимен

преди 14 години

Е, скачате,ама наужким:) Яжте си постните пици:)

28

Анонимен

преди 14 години

Много готино определение прочетох някъде преди време за този човек "Народният трибюн", много му пасва

27

Анонимен

преди 14 години

Янето се чуди какво да прави,защото докладите загубени от Станишеф ще се намерят у него.

26

Анонимен

преди 14 години

Янев, смешен си! От къде вземаш тези папки? Не си ли чувал че незаконно придобито доказателство не може да се използва в съда? Ако аз съм застрелял някои и доказателството е пищова с моите отпечатъци но е взет от къщи без заповед за обиск и протокол - мерси пич и във ФБР да го занесеш - отървал си ме.. Тези папки дето ги предаваш и казваш на всеослушание какво има вътре - ми изглежда повече като сигнал към определени хора къде да "почистят"....

25

Песоглавец

преди 14 години

Яне Янев, който всеки Божи ден нарушава Закона за движение по пътищата, правейки обратен завой с депутатския си "Мерцедес" на двойната непрекъсната линия на ул. "Раковски" пред централата на смешната си измислена партия, няма право да говори за ред, законност и спрведливост. Той самия бе ги спазва.

24

ДП

преди 14 години

Чудех се колко време ще мине докато го гръмнат, май толкова иочаквах...Питам се дали публиката след толкова години евтини театри все ощее масово неспособна да прочете надписа "ченге" на челото му....Толкова едро е написан та чак не му скрива физиономията.

23

trifon

преди 14 години

Този Марин няма акъл. Как Яне да е човек на БСП бе хора!!. Яне е креатура на СДС. син си е и в кръвта. Ако си спомняте през 2004г. беше пуснал димка по време на конференция на СДС. После сините го съжалиха и го прибраха н тяхната коалиция :))

22

психиатър

преди 14 години

КУРИЛООООООООООООООООООООО

21

Електорат

преди 14 години

Вся власть советом!...И после глад,данъци и наказания всякакви!

20

Sturmfuhrer

преди 14 години

Как американците ще имат само две партии? Зоро не се излагай!

19

Анонимен

преди 14 години

Клонингите на БСП и ДС се напъват.....

18

zorro

преди 14 години

Как се справят братята американци като си имат само две партии, как успяват да си уредят родата на службички, тука имаме 200 партии и пак са малко, очаквах да има само една дясна партия и да громи червените, ама не става алчността и простотияния ни идва в повече, от това си патим, а и Янето се изявява като велик демократ и какво поредният препъни камък по пътя към демокрацията, поставен от ДС и червените.

17

марин

преди 14 години

Стана ясно ,че Яне Янев е филиал на БСП.Той беше проектиран уж срещу БСП , за да отнеме гласове от ГЕРБ на изборите.Прекалено много информация имаше този клоннинг , за да му се вярва.неговото изказване и това на Станишев бяха идентични.Идваха от една централа.Не може да му се има доверие на този човек.Очаквал е Бойко да му даде министерства , за да го шпионира и злепоставя.Номера от селски вечеринки.БСП има вече стратегия как да подкопава ГЕРБ . Започва с РЗС, ще мине през АТАКА , и накрая Кост

16

do 11

преди 14 години

Qnev nqma da se omarsi kato podkrepi sega6noto vidimo bezotgovorno pravitelstvo.Mnogo umen hod posle nqma kak da go obvinqt 4e e sau4astnik v prestupleniqta na GERB