376

Анонимен

преди 14 години

Не Османска , а Туранска Империя ще бъде създадена. Но преди това тъпите ислямисти и предатели на Ердоган, сред които и тоя Ахмет Давутоглу, ще увиснат на бесилото.

375

Анонимен

преди 14 години

По-хубаво да се върне Византиската империя с център Константинопол.

374

Анонимен

преди 14 години

"Иска ли турският външен министър нова Османска империя" - ми иска, що да не иска, въпроса е кой ще му я даде? Ама от друга страна така се прави политика - искай, натискай, създавай интриги, за да си винаги в центъра на вниманието. Лоша реклама няма са казала хората.

373

чочко

преди 14 години

мехмед паша соколович е щял да бъде "обикновен селянин", само дето брат му макарий е патриарх на ипекската (печката) патриаршия... толкова и разбира господин давутоглу от история.

372

Българин

преди 14 години

Браво skinhead, точно така, дано повече хора да са като нас с теб.България над всичко.

371

SKINHEAD

преди 14 години

България над всичко, турците вън.Вашта мама, и вашто време ще дойде и тогава ще го вземете отзад, големия български.България за българите...

370

Просветителя

преди 14 години

Вместо да се карате помежду си и да водите безсмислени спорове, по-добре потърсете във vbox.com 50-те серии на "The Arrivals" !Тогава ще се убедите, че мюсюлманите не са врагове на християните и обратно ...Ще разберете също кой е общия ни враг и каква е опасността за всички ни ...

369

зъбатия

преди 14 години

Тоя на снимката много ми прилича на един *** бръснар при който ходехме да се подстригваме като ученици.Той пиеше бира в малките паузи, докато клиентите се сменят, потеше се и уригаше гадно.Иначе се пишеше за интелигентен *** - нали е бръснар и носеше очила с тънки рамки, като субекта горе.Приликата е поразителна и съвсем искрено се чудя, дали тоя амсалак на снимката не му е син!!

368

Анонимен

преди 14 години

Напълно съм съгласен с 366. Тая държава, която се поддържа изкуствено от САЩ единствено за да поддържа напрежение в региона няа място в Европа. Тя е чужда по култура, по религия, различна е във всяко едно нещо. Проблемът е че някои кръгове я лансират. Държави като България и Армения и изтрадалият Кюрдски народ трябва да имат еднинна политика спрямо Турция и тази политика трябва да е тотално ликвидиране на тази държава по един или друг начин, било то чрез дестабилизация.

367

Анонимен

преди 14 години

И ПАК ЩЕ ГИ ДЕРЕМЕ,МРЪСНИТЕ ФЕСОВЕ

366

Анонимен

преди 14 години

Турците нямат място в Европа трябва да им се отнеме европейската територия.

365

lqlq

преди 14 години

6matki .... koqto balgark ae bila iznasilvana e pometvala ako ne se e samoubila predi tui tai 4e tuk turski gen mn nqma ako ne govorite za pomacite razbira se .... oniq det sa gi zavli4li momi i deca sa direktna doza bg gen v sarceto na tur4ina .... rusi i svetlooki turci nqma ....

364

Анонимен

преди 14 години

Ако се направи подобно изследване в Турция, ще се окаже, че имат много български гени.

363

Анонимен

преди 14 години

То и ти нямаш акъл или поне ене го ползваш, да не говорим, че очевидно ти липсват и куп други работи. За теб имам контрапредложение. Турция става провинция на България и ДПС я управлява.

362

Бай Колю

преди 14 години

У българите има много тракийски ген, има изследвания. Ако се направи наистина подобно изследване, вероятно ще се окаже, че у българите има много повече турски гени! :)))))

361

Митака

преди 14 години

(тхъмб ап):)))

360

БГ

преди 14 години

Айде газ към "македонската" статия тука стана скучно :)

359

jiko

преди 14 години

golemi gluposti :))) ot druga strana katop vlezat v EC ste sa chast ot goliamata imperia, samo deto niama da e turska, ama karai...imperia vse pak

358

Ужас!

преди 14 години

Автора е очевадно бездарен като поет. Като идея добре, но като стихове - ужас!

357

Toranaga

преди 14 години

Има само един начин да спасим България и Балканите! Да предложим на японците да се заселят в България! От там нататък всичко ще се оправи!