46

yaponche

преди 14 години

dnes.bg, molya vi da sprete da si izsmukvate *** veche ot prystite! Tova v deistvitelnost a edna golyama choveshka tragediya i ne vizhdam zashto prez nyakolko minuti tryabva da izskachate s psevdo-novosti okolo neya.

45

....

преди 14 години

Благодаря! Има и нормални хора!

44

....

преди 14 години

Ок,радвам се,че отговори,но само не мога да разбера защо тази омраза се излива навсякъде? Защо щом мразите бащата,трябва да мразите и момчето,малко субективно ми се струва.Румбата е едно от малкото свестни и наистина добри момчета,които познавам,така че тази злоба разяжда само вас, помислете как да се промените...

43

Анонимен

преди 14 години

Вероятно е отивал да си облече костюма, за да го снимат официално и да ви го представят

42

до 36

преди 14 години

ти да не си тая дето грозника от снимката й е бъркал с малкия пръст някъде. Няма го вече Румката, ще трябва да си намериш някое друго богаташко синче да го смучеш.

41

Анонимен

преди 14 години

Според мен си напълно прав.

40

Пешо Келешо - до 39

преди 14 години

не позна - аз съм намерен, край кофите за смет, но затова пък с късмет

39

....

преди 14 години

А ти защо си толкова загубен????

38

до 36

преди 14 години

Отговарям ти веднага - според мен хората в България са толкова злобни, не за друго, а защото имено други хора, пак българи, като бащата на въпросния хубавец дето ни гледа от снимката, направиха милиони, заграбвайки или купувайки на безценица, създаванато от онези първите хора, също българи, в продължение на десетилетия. Там търсете корените на омразата. Мисля че са основателни.

37

Пешо Келешо

преди 14 години

убаво момче, ама що гледа кото изтървано или като ухапано от комар

36

....

преди 14 години

Не знам защо хората в България толкова злобеят,имам чувството,че целия свят ви е виновен,че сте такива мизерници и нищо не можете да постигнете,ее, няма и да постигнете...А мога само да ви кажа,че това момче е супер добро и интелигентно,не може да му устъпите на малкия пръст,така че замълчете с гнусните си коментарии и се огледайте добре в огледалото,за да видите кооолко сте жалки!!

35

до 34

преди 14 години

и на мене

34

до 31-32

преди 14 години

тоя от снимката по-скоро ми прилача на пациент на мозъчен хирург

33

Анонимен

преди 14 години

една малка подробност, ти не знам на какво правиш път, но когато съм живял в западна Европа, ламборджини, ферари и сие лайнарий спираха и без да има пешеходна пътека. Въпрос на манталитет.

32

---->

преди 14 години

като инжнер реализирал се в западна европа мога да ви кажа че дори тука 20 годишен *** с мазерати не би останал незабелязан.Тука мазерати ше кара когато стане мозъчен хирург с толкова спасени животи колкото години тоя *** е *** на тая земя. На такива коли път им правя тука защото имат лепенка +

31

---->

преди 14 години

като реализирал се инженер живеещ в западна европа мога да ви кажа че дори тука 20 годишен ако кара мазерати няма да остане незабелязан :Dмазерати ше кара ако е станал мозъчен хирург с толкова операции зад гърба си и спасени животи колкото години тоя *** е *** по тая земя :D На такива коли път им правя тука

30

Анонимен

преди 14 години

Пуснете момчето бе, мишки! Като искате пари от баща му идете при него и му го кажете директно. Дано като ви хванат да ви разстрелят на място.

29

до 24

преди 14 години

Ало, несмотаната - а според теб Дейвид Бекъм какъв е?

28

Умно момче е

преди 14 години

да, определено скоро не бях виждал такава интелигентна физиономия, тя говори сама за себе си

27

до 25

преди 14 години

ами то е едно и също