385

Анонимен

преди 14 години

kolko ste prosti , tova samo balgari mojem da go napravim, momicheto e ubito a via si govorite za gramatika deeba i tapacite !

384

Животнофоб

преди 14 години

Изход - Закон за:1. 100 лева за убито бездомно куче.2. 1000 лева годишна такса на собственик на куче - за покриване на евентуални щети над трети лица.3. Среден пръст на ЕС по въпроса.

383

haha

преди 14 години

Нали е подлог в случая, бре, поганецо ( :

382

до ха ха с пръста

преди 14 години

*** в университет и учи български ! успех !

381

haha

преди 14 години

Я сложи някакъв линк да покажеш къде го пише, примерно, че тва правило май си си го изсмукал от пръстите...

380

.....

преди 14 години

когато думата глагол изразява гл. време, а не същ.име - не се членува с пълен член!!!

379

д.

преди 14 години

До 374! Големи граматици сте всички! Как да не се членува "глаголът"?! Аман от неграмотни хора, ама иначе с мнение и самочувствие! Пази Боже!

378

Мани

преди 14 години

ДЕТЕ Е УБИТО ОТ ПЕСОВЕ...Нямаме час по български език...спрете да злобеете...момичето искаше да се извини..

377

до габол

преди 14 години

ами какво да кажа освен че ти пожелавам същата съдба

376

Габол

преди 14 години

Голема работа! Някво тъпо *** е нахапано и сте тръгнали да се оплаквате на арменския поп. Виждал съм как такива гадни малки изчадия тормозят и понякога убиват улични котки и кучета. За това какво ще кажете, а?

375

сушево

преди 14 години

преди малко разбрах,че това не е единичен случай.преди около месец тези песове нападнали и друго дете от махалата и едвам са успели тогава да го спасят,цялото било нахапано.били са уведомени общинскити власти но...жената на която са кучетата се казва Л.Манева и децата и са в София по министерства и парламент,така че надали нещо ще се случи освен да ги разкарат от селото тези ***...

374

Хи,

преди 14 години

Не е вярна забележката....Думата глагол не се членува. И знаеш ли защо?поздрав

373

Анджелина Джоли

преди 14 години

До 371.Пише се: "ГлаголЪТ е 'коригирам' ", тъй като изречението изисква пълен член.Научи българската граматика, за да "коригираш" правилно!

372

pesho

преди 14 години

РЕШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕМА Е 22 КАЛИБЪР,БЕЗ ДА ИМА ТО Е НАШЕТО,НЕ НАПАДА НИКОЙ,УТРЕ ЩЕ МУ КУПИМ КАИШКА И РЕД ДРУГИ ПОМИИ-САМО В ГЛАВАТА,И ПРОБЛЕМА СЕ РЕШАВА КАРДИНАЛНО,КАКТО СЕ ПРОЦЕДИРАШЕ ЕДНО ВРЕМЕ.

371

Анонимен

преди 14 години

До ягодка: думата 'корегират' е неграмотно написана в- 369 !!!Глагола е коригирам. Спрягай глаголи и посети курс за ликвидиране на неграмотността. довиждане и успех!

370

Анонимен

преди 14 години

Шоколадът Милка, има по-наситен лилав цвят.

369

ягодка

преди 14 години

Вече писах и до редакция,защо не се корегират данните в профила,не е моя вина,исках да изкажа съчувствие само,не мога да махна аватара.

368

ягодка

преди 14 години

щом не те интересува пиши си по тема,не съм нагрубила никой.

367

Анонимен

преди 14 години

Кой те съди за лепналата снимка? Но че си арогантен човек, се определя от желанието ти да покажеш, че уж не си арогантна, но всъщност си. може би не го забелязваш. защото снимката с ягодката беше израз на цинизъм.губиш на всички времето. довиждане.

366

"защитници"

преди 14 години

Е тая кучкарка, любителска на бесни песове, да ходи да лежи двайсе години в сливенския затвор белким им доде акълъ и на другите откачени любители на ***. Мярката за всичко е отдавна изтървана в Абсурдистан и се върви по акъла на ненормалници.