21

Винету

преди 14 години

джамиите в *** да си правят застраховки. На мен ако някой ми подпали къщата, държавата няма да ми отпусне и една стотинка. Ако имам застраховка ще ми платят, ако нямам ще пия една студена вода. Тоз *** Божидар Димитров нали уж беше министър без портфейл. Какви пари одобрява, това да не са негови пари, та ще решава? Това са наши пари, на данъкоплатците.

20

факла

преди 14 години

значи имат пари да си носят избирателите от турция имат да дават пари за купуване на гласове а нямат пари да си оправят кулибите.... дето не са желани от нас.. българите.Аз живея в малък пр.град и тук нашата църква я строят от 15 г. а джамията е голяма и масивна и е направена от 16 г. ей това ме дразни . някой от форума ако е ходил в румъния да види за какво става въпрос там как се строят църкви а не като тук джамии ...еййй ГЕрб събудете се

19

Анонимен

преди 14 години

Те турците и разните там мюсюлмански организации от чужбина сами ще си ги подпомогнат и нови ще построят. Правителството да даде пари за църкви- нови и стари, също паметници на културата, които се рушат из малките градове и села.

18

четете турски боклуц

преди 14 години

Според местния ходжа Гюрсел Мимишев той бил подпален умишлено през нощта. Имамът твърди, че зад палежа стои ДПС. Това било отмъщение, тъй като на предишните избори той агитирал за ГЕРБ. Мимишев подозира, че вандалството е дело на хора, които преди 5 години извършили неуспешен опит за покушение срещу него. Изстреляха пет куршума в гърба ми. Оцелях по чудо, разказа той. През 2002 г. в Никопол изгоряла друга джамия. Сега за близо 3000 мюсюлмани в крайдунавския град остана само един храм. Категорично твърдя, че християните нямат нищо общо с това, заяви Мимишев. Ние живеем в разбирателство помежду си, каза той. Ходжата разказа, че двама души разбили вратата миналата нощ. Преди това в храма имало молитва. Той лично заключил и изгасил осветлението. Извър не са правоверни мюсюлмани, въпреки че се представят за вярващи, каза още Гюрсел Мимишев. Те ядели свинско месо и пиели алкохол въпреки забраните, каза той.

17

Дуган

преди 14 години

Иххх, че се опарих със запалката докато давах атеша.

16

Tina

преди 14 години

Нормално е да дадат пари за възстановяването на един културен паметник! И това са 15 000 лв. Държите се така сякаш са спрели фондове за милиони евро.

15

malen4o

преди 14 години

otnosno tapacite podpalva4i i ne6tastni kopileta bi sledvalo i misiomanite da palqt cyrkvite no mai imat pove4e akyl !

14

Анонимен

преди 14 години

не не е нормално!!!! Можеше да купят лекарства за болни или да помогнат с операция на някое дете вместо да ги дават за да може ходжата да вие като койот и да трови нервите на нормалните хора

13

Анонимен

преди 14 години

да даде 25000 за гладните български деца,а за джамиите да дават *** като юзеирови,догани и тем подобни ***

12

Анонимен

преди 14 години

Основната част от населението са АТЕИСТИТЕ!!!! Сега са дали 25 000 за мюсулмански храмове, защото те са изгоряли, ако бяха изгоряли църкви за тях щяха да дадат!

11

Иво

преди 14 години

Хора българин съм обичам си българите не турците разберете щом са на българска територия държавата помага било за джамия или храм нормално е.

10

Knock

преди 14 години

Същите *** като червените *** ли ще излезете, бе? Спокойно можете да оте*ете подкрепата вече!

9

Анонимен

преди 14 години

Не е важно мюсулмански или български е този храм! Всички са равни пред закона и имат равни права!

8

ГРЕБЕЦА

преди 14 години

много ми е интересно каква стойност може да има некъв смръдлив ***

7

az

преди 14 години

*** коментари от 1 до 4 показват, че целта на активното мероприятие е постигната ;)))))))))))))))цунки, ДАНС ;)

6

гражданин

преди 14 години

Защо правителството не даде 25 000 за христианските храмове. Нали все пак тази държава е христианска. Защо се обръща внимание единствено на проблемите на мюсюлманското малцинство в страната, а не се обърне повече внимание на основната част от населението - християните.

5

az

преди 14 години

тва е най-важната новина за деня, днес-бг ;)поздрави на баткото в контражурната снимка, зодия Везнимуахахахахахахахахахахахахахаха

4

Анонимен

преди 14 години

скапаняци ще ми харчат данъците за тия развъдници на терористи! поредна черна точка за ГЕРБ

3

Иво

преди 14 години

Вместо да дадат тези пари за ДЕТСКИ ГРАДИНИ, УЧИЛИЩА и други такива БЪЛГАРСКИ належащи проблеми, ги дават на ***..........НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО!!!!!!!!!!!

2

232

преди 14 години

***