255

бона

преди 14 години

да си свиват качаци от царевица..... могат да изкарат и някоя кинта - в Тайланд за долар сядат срещу тебе, завират си една цигара в гъ... или в трътката и я пушат с гъ... си. Добра идея- на нашата българска *** много ще им хареса !

254

Анонимен

преди 14 години

Бай Тошо къдеееееее сиииииииииии?

253

Фелшера

преди 14 години

`Да им шибнат и тройни здравни вноски на тия мърлячи` А така ! И още тези които употребяват сол - хипертонията от там идва.10-торни здравни вноски и за тези които имат автомобил. Ако се придвижваш с кон или магаре - да те освобождават.Ако пък носиш дреха от изкуствена материя - пак яка здравна вноска. За живеещите в блокове - също.Ако живееш в пещера или екологична дупка в земята - да те освобождават от здравна осигуровка.

252

Кюмбе

преди 14 години

Най са ми противни войнстващите трезвеници - ей такива плебеи като тебе. Защото практически им липсва социален живот, си осмислят дните като се чудят кой им е виновен за скапания живот. Някой насила ли те влачи в заведение бе *** ?!За какво си му на собственика на заведение ти ?! Да гледаш с поглед на кастрирана мъжка крава ли /че не се сещам как се казваше добитъка/ ?!

251

Кюмбе

преди 14 години

Дянков, глас мъжествен, ум неземен, що само акциза на цигарите бре ?! Я колко въздух отива нахалост всеки ден !!! Дишат гадовете, дишат безплатно !!! Я едно акцизче на въздуха - по една стотинка на вдишване, а от догодина по един евроцент. И до тоалетна годят безплатно дрисльовците ! Всеки да си събира отходните продукти и да се задължи всяка седмица да ти ги носи лично за претегляне и начисляване на акциз !!!

250

I

преди 14 години

Хлябът ни е евтин, бензинът - без пари подмивам се със сестра си веднъж на две-на три

249

Анонимен

преди 14 години

БСП - баси яките *** - *** селяни

248

aAaAa

преди 14 години

я ходи се застреляй бе - никой не те кара да ходиш по кръчми пъки да ходиш напрво се чудя кво правиш там - седиш на 1 кола нали ?

247

Изчезващ вид

преди 14 години

Това юпи е следващото презряно от нормалните хора "дупи" след двете дупита на царя Велчев и Василев.Докога бе хора,ще ни натрапват такива службогонци,сухи,изсъхнали,алчни зубрачи,завършили "елитни" говназии да ни разплакват мамата?!Той не тръгва да шкартира истински излишната фекална маса от всевъзможни агенции,служби,раздути щатове по общини и всякакви учреждения,да повиши чрез драконовски мерки събираемостта на резонните данъци,а удря по джоба нещастните със своя навик пушачи...Презрян да бъде

246

Анонимен

преди 14 години

СЪГЛАСЕН СЪМ, НО ДА СЕ ВДИГАТ ЦЕНИТЕ ЗАЕДНО СЪС ЗАПЛАТИТЕ...;) ЗАЩО НИ БЕШЕ ИНАЧЕ ТОЗИ ЕС... а де... ЗАЩО?!?!?

245

антон

преди 14 години

И аз съм съгласен, че трябва да се вдигнат цените на цигарите. В България всеки втори започва да пуши от гъзария и накрая не спира. За японците, че са на едно от първите места по пушене разбирам там живота им е напрегнат, стреса от ежедневието е голям, разпускат си хората с цигари. Българите си нямат оправдание. Т'ва е един от начините да се подобри статистиката на пушачите, а и общественото здраве. Ще видим как ще като се забрани пушенето на обществени места.

244

Steliyan

преди 14 години

Не 5 , а 10 лв трябва да стане цената.Който иска да инвестира в цигарите , напук на здравето си - нека плаща.Никой друг не е длъжен да му гълта дима и да се трови. Не сопи, а с пушки до стената всички,които не спазват забраната за пушене в заведениея и обществени места.Глоби по 5000-6000 Евро за заведенията,неспазващи забраната за пушене - само така българското рогато *** може да се вкара в някакви законови релси.Иначе всички закони се заобикалят и потъпкват по на-безцеремонен начин.

243

nameless

преди 14 години

Да им шибнат и тройни здравни вноски на тия мърлячи...

242

Българин

преди 14 години

Пак гласувайте за Герб, *** с *** !!!

241

Анонимен

преди 14 години

ОК-държавна политика е да се увеличава акциза, всяка година е така, но по-непрофесионално изказване на лицето , което настоява за тази мярка е е имало. Елементарно, е дасе положат усилия да се попрочете малко и след това да се изказват становища "професионално"по телефона .

240

онбре

преди 14 години

Тука в нашата мижава държавица требе единствено със сопата!Ама не само да вдигат акцизите ,ами и да се(само):)) изловят всички контрабандисти и по затворите............изобщо всичко тук е опорочено, защото не става хем да искаме да се оправиме хем да тарикатееме и да толерираме контрабандата и престъпленията въобще.Затова всичко става по трудния начин в Бг.

239

пушльо

преди 14 години

боли ме фаса ако ще и с 5 лв да ги вдигнат

238

drug

преди 14 години

Не вземайте единственото което остана на българина- ракията и цигарите!За съжаление!

237

я пак

преди 14 години

С колко стека пускат от Сърбия?Румъния ше грее само който е от Русе.

236

Masshack

преди 14 години

И като ги дигнат какво?Хората ще почнат по-често да отскачат до румъния,Сърбия и гърция-където кутия цигари върви по 70-80 ЕвроЦента.ХаХаХаХа.Министър Дянков,само ще закопа Българските тютюнопроизводители.