339

Анонимен

преди 14 години

Майтап да става бе :)

338

Анонимен

преди 14 години

По принцип тюрките са спасили Европа от монголизация,но ти няма от къде да го знаеш.Преселването на тюрките по тези земи,не е нищо друго освен бягство от монголите.В продължение на векове тюрките са воювали с монголите и са били бариера на пътя на Европа.Ако не бяхме ние,днес можеше да говориш на монголски.

337

БГ

преди 14 години

Заиграваш се на дребно, но в цялата световна наука турци и тюрки са различни понятия, дори и в турция.

336

The Knight

преди 14 години

Абе,аз не мога да разбера,-в статията се говори за турски ислямистки паметник.Какви МАКЕДОНЦИ,какви пет лева?Абе"макета"що пак си бутате гъзо между *** карабини и нашите български черешови топове!?

335

БГ

преди 14 години

Ти от къде знаеш, че не съм античен македонец? :)

334

Анонимен

преди 14 години

Такова понятие турчин има само в България.Разбира се,че не съм турчин,а тюрк.Питай който и да е тюрк в България,какъв е и ако не ти отговори тюрк ела ми кажи.Питай и "турците" в "Турция" и те ще ти отговорят тюрк.Ние сме тюрки,а държавата не е Турция,а Тюркия.Ние сме различни от тюрките в Тюркия,защото сме от Аспаруховите тюрки.

333

БГ

преди 14 години

А пък един дзруг твой прадяда е разбил арабите през 718 и е спасил Европа от ислямизация :)

332

obsidian cat

преди 14 години

Казал е "Тук ще бъде България" , а не е казал "тук ще бъдат продажни турски мекерета" . Затова спри да преиначаваш историята , да наричаш едни народи други и да ръсиш бисерииз нета. :) П.П: Траките са всичко друго , но не и гърци. ;)

331

Анонимен

преди 14 години

Не,в София,при д-р Захарова.Ако имаш мангиз и ти можеш да си направиш.А,ако нямаш,аз ще ти кажа какъв ще ти бъде резултата:Bulgaria [Bulgarian]Metapopulation Eurasian - European - South-Eastern European Haplotypes 122 Population ID YP000064

330

Анонимен

преди 14 години

Прапрадядо ми Аспарух е забил меча си в тази земя,къзъм,и нали знаеш какво е казал.

329

БГ

преди 14 години

Bulgaria [Turks] ? в македония ли си прави теста :)

328

до 319

преди 14 години

е,тук вече ме довърши,верно си много *** приятелю....и сега къв е извода,че народност македонци няма,има гърци или тракийци...за които в хрониките на римската империя се пише като за два отделни народа...и така сега македонците какви са?тракийци или гърци?а пък не е толкова важно какви са българите,единствено важно в случая е че БЪЛГАРИЯ я има вече 1300 години и ще я има винаги...а любимата ти макединия,съществува от 17 години и пак по волята на БЪЛГАРИЯ.

327

БГ

преди 14 години

Призна си значи, че не си турчин а българин. Обещах ти ракийка да почерпя. Само къжи къде. :)

326

obsidian cat

преди 14 години

Браво, тичай в Алтай да дишаш свеж въздух.

325

Анонимен

преди 14 години

Това ми е резултата:Bulgaria [Turks]Metapopulation Eurasian - Altaic Haplotypes 61 Population ID YP000066

324

?

преди 14 години

По кво позна?

323

Анонимен

преди 14 години

Направих си-алтаец съм.

322

:)

преди 14 години

Ти "македонска" история ли си чел? :)

321

Воеводата,

преди 14 години

Не искам да говоря за политика, (ВМРО бяха тези които удариха по масата и поставиха ултиматум), и колкото съм от тях, преди всичко съм българин и се радвам когато институциите без значение дали с Бойко, Трайчо или Каракачанов бързо си вършат работа, за което евала. Между другото ВМРО нямаше да падне толкова ниско че да влиза на човека в двора да рути камъни, но самия факт че всички българи изказаха позицията си, е достатъчен - пак повтарям, без значение от партия, българите си казахме думата

320

БГ

преди 14 години

Ти що не си направиш ДНК тест може китаец да излезеш :) Етногенезиса е едно нацията друго. Никъде по света няма народ който да си запазил гените от преди 30 века. Ти да не си нацист? Zig Heil :P ***