236

bu

преди 14 години

istoriqta ne e takava kakvoto q iskaraha .. rijite i cqlata im grupa sa rabotili za nego i toi gi e izvikal da se sreshtnat i sa se skarali ... inache koi normalen chovek she se razkarva sus palka i pistolet ? eto tova ne mi e qsno imat neshto obshno ne moje ei takaa izvednaj ... ne e chista cqlata taq istoriq , no ako qvno ako se kaje istinata lisichkov i 3-mata she sa na toplo v zatvora ....

235

Анонимен

преди 14 години

Цветанов,Борисов..ако трябва лично се заемете със случая...иначе оставате на ново Станишев!!!Важно е, точно сега и в този момент!!!

234

Анонимен

преди 14 години

тънкият момент е ,по каква причина е било оръжието у стрелеца,аз също имам ,но не си го нося с мен постоянно,ако е бил нейде охрана добре,но да не излезе че наистинаможе да са имали неуредени отношения,оръжието не се носи просто така ,да ти тежи или да мусе радваш, ако нещата са непредизвикано нападение и съответна адекваакта реакция,не му е мястото в ареста,а може дори да се каже ,че е спасил и нечий друг живот,като е учистил обществото от един ***

233

Ваньо

преди 14 години

Най-накрая да си намери майстора! Такива като него и убиването им е малко. Имам приятел, който беше наръган 2 пъти от брата на тоя мутраген - "малката рижа" и какво стана? Нищо не му направиха... всички куки в Бургас го познават и знаят к'ви идиотщини върши и въпреки всичко нищо не му правят. Аман!

232

д-р Хаос

преди 14 години

Мъча се да ви обясня от два дни,че ако Цветанов издири и предложи работа на напуснали МВР през периода 90-93г.(с чисти досиета,като Лисичков),ситуацията по улиците коренно ще се промени.Попитайте,ако познавате такива командоси,защо напуснаха тогава системата.А тези малачета поединично са толкова хрисими-бате,батка,туй,онуй...Глутница ли са-само" респект".

231

Yonex

преди 14 години

...и дума не може да става за превишаване на пределите на неизбежната самоотбрана...За да го предположиш, трябва да си или безмозъчен или корумпиран. И от двата вида ги има по много в родната съдебна система - затова се притеснявам.

230

Yonex

преди 14 години

Лисичков е свършил работата на неработещите полиция, прокуратура и съд. Браво на човека, но като си помисля какви проблеми го чакат. Трябва да се направи всичко възможно, за да бъде защитен. От този форум разбирам, че общество и обществено съзнание има. Да видим сега дали има държава.

229

калина

преди 14 години

Като има опасност от саморазправа на групата на тия катили ли са ,рижи ли.Да ги задържат.Сега Бургазлии трябва да подкрепят Лесичков,и не само те.Защото той е истинския герой тези дни.Някои ,които подкрепяте Рижия ,какво искате още ли майки да разплаче.Гадно е ,но какво да се прави.В нашата хубава родина ,за да живееш се налага понякога да убиеш.

228

доп Красимирова

преди 14 години

Ами ако бяха нападнали твоето дете . Имай го напредвит да не се случи на някой твой близък и тогава не знам какво ще предприемете. Или знам .Ако сте като Г-н Цветков Окръжен прокурор на гр. Перник ще ги пуснете защото ще вземете парички както ще прочетете утре предполагам как във Пернике пребит полицай от БОП от мутри . Протежета на Фьодор или Федката който е купил цял Перник. И Цветков ги освобождава койтое кум на Стоян Драгановски.

227

Анонимен

преди 14 години

доде ,не стане ясно от какво разстояние са произведени истрелите,чешим си бадеваезиците,ако е гърмяно от 5-10 метра ,с основание езадържан ,все пак не сеговори за истрели във въздуха,но ако е от 1-2 метра май са го прибрали по негово желание или с намерение да го овърдяят от вендета,но аз оправдавам това действие даотнемещ чужд живот ,защитгавайкисвоя,все пак 4 срущуедин не е многодобро съотношение, и сега пак щяхмеда пишем можеби за убит,илипонеза здраво пребит потършеш

226

Анонимен

преди 14 години

Мутрите са недосегаеми дори и при управлението на Бойко.Само излъга хората,че можел да се справи с престъпността.

225

slan4eva

преди 14 години

При подобна ситуация един *** ни нападна на светофар Изкърти дръжката на вратата добре че, трудно се отваря. В яростта си че сме му отнели предимство счупи стъклото но шофьорската врата и започна саморазправа. Истински късмет че, нямаше оръжие за нищо щеше да ни изпозастреля ! Естествено всички гледаха безучастно ,а *** избяга през зелените площи . Затова правилно е постъпил бившото ченге ще се защити няма да се остави да го направят на решето някакви надрусани мутри!

224

ppancho

преди 14 години

Знам,че мутрите в Бургас и по морето-Несебър итн.са невероятно агресивни...Бог да е напомощ на всеки,който е "на неподходящо място...итн".Може би са постоянно дрогирани...на Димитър Желязков очите му са на психопат или на дрогиран....Вижда се склерата под и над ириса-тва е бясно куче: (((тези 4етиримата са бесни кучета ,също...Лошо е да се разхождат така-живи и здрави...много е приятно,когато такива *** сбъркат човека: )))Ей този трябва да бъде избран за шериф на Бургас ...и поедин така във...

223

Хайдутин

преди 14 години

yambolll-Тоя е явно някой *** от Ямбол(ями бол) с изкривено съзнание!!!

222

Хайдутин

преди 14 години

Наистина е трябвало да ги разтреля и четиримата!!! Да видим сега - пак ли стана така? Хората ги знаят , МВР не. Искам да питам дирекно бат Бойко, а може и Цветанов, с когото днес се ръкувах лично в центъра на Велико Търново, до паметника "Майка Бъгария" - от утре какво ще работят тези останалите трима от бандата на рижия? Ако те не рабатотят - значи МВР(ГДБОП) трябва да поработи над тях! Хайде, всички, които гласувахме за ГЕРБ чакаме да видим кога ще им дойде времето???

221

Анонимен

преди 14 години

spored men prekalena samootbrana 6te6e da e ako gi beshe utrepal si4kite ... ama sme v balgariq :)

220

Mickey

преди 14 години

216 ГЛОГ-45 кал. Не се и смнявам го искате ченгета! Ако можете да застреляте и ИСТИНАТА и нея ще застреляте! Безмозъчни комунистически ДС слуги!

219

Хайдутин

преди 14 години

Да 208 - съгласен съм с теб!Добър е коментара!!! Ако неможе да задели пари за патлак - поне вазелин да си купи, за да е подготвен.

218

Mickey

преди 14 години

Рижия и другите пишлемета са работили за Лисичков, но той ги е прецакал нещо! А те не са си затраяли! Такива като Лисичков създаватат Рижи, мижи и т.н.! От снощи "медиите" му промениха и името! Гнусссссс! А кой е Лисичков и кой стои зад него прочетете тук!

217

Иво

преди 14 години

Какво значи прекалена самоотбрана,да изчака да го намушкат пък след това да стреля ли?