166

Младен

преди 14 години

Ако Бойко Борисов наистина застрашаваше интересите на *** и не беше тяхна марионетка досега да са го гръмнали 100 пъти. Колко по-велики и по-страшни от него хора се споминаха преждевременно, при това без да бъде разкрито нито едно от 152-те поръчкови убийства. Иначе за народа не е лошо да има и малко Тетаро. То пък не може само бачкане, кредити и грижи.

165

марта

преди 14 години

Нямам идея ,аз не съм докопала ничий апартамент.Софиянките не ви ли гепят апартаментите?Защо слагаш хората под общ знаменател?

164

вече време да замлък

преди 14 години

Ами то не е ли вече време да замлъкне въобще за радост на народа....

163

Анонимен

преди 14 години

Отива сутринта ББ на работа и пита секретарката: Марче, имаме ли днес нещо за откриване ?- Няма шефе, отвръща тя.ББ към шофьора: Я карай тогава в бТВ при Бареков

162

Стохи до Марта

преди 14 години

А понеже виждам че си доста отворена, да те попитам. Защо всички провинциалистки които идват в София гледат да докопат някой софиянец с апартамент, който след това да му го гепят. Доста приятели са си изпатили вече. Аз затова ненавжидам провинциалистките. Имам си лични причини така да се каже.

161

марта

преди 14 години

Ми и лятото стойте и си плюйте в София,защо идвате във варненските кръчми

160

martony

преди 14 години

Най-после Бойко да намери област, в която да е силен. Оставете го да се порадва малко поне.

159

Люлинец

преди 14 години

според мен в провицията повече се натряскват в кръчмата от софиянци - едно че имат по-малко работа, друго че пиенето е по-евтино

158

Анонимен

преди 14 години

Всеки, който живее в София е по-добър от теб. А ако имам собствен апартамент съм много по-добър от всеки друг. Точка. Софиянци сме велики, селяните са ***. Точка. Велик съм!!!!! ***, селяни! Сега отивам да се изплюя през терасата, за да отбележа своето величие като софиянец. Довечера пък ще се натряскаме с колегите в някое кръчме, яко. Вие в провинцията не го правите това!

157

до 134

преди 14 години

прав си,мн. е интересно как репресирания боко влиза в мвр школа,става офицер-като това означава задължително членство в бкп,после преподавател-означава задължително членство в дс,и сега е пръв борец за свобода,ами то и бачо тошо по тия нормативи отговаря на пръв дисидент на българия

156

марта

преди 14 години

Аз лично не помня да съм казвала ,че си лош.Ти сам се изтъкна,че живееш като бял човек за разлика от селяните-мишки и смешници.

155

Анонимен

преди 14 години

До 120Шш-ш--ш-т бе ! Ти не знаеш ли ,че бате ти Бойко е забранил думичката "ако" ?По-добре да кажеш ,че вече ги е опандизил червените ми другарчета, турските ми приятелчета и жълтите смешковци. Нищо , че не е вярно . Ха някой се е обадил , ха му е лъснал червения *** . ..

154

pfu

преди 14 години

offfff aman ot ***, mnogo gi hvana shubeto ot bat boiko vsi4ki,qvno oktopoda ima mnooogo mnoogo pipala

153

до 149

преди 14 години

Много си прав. Аз дори предлагам срещу този Георги Лозанов да бъде повдигнато обвинение в опит за непредумишлено убийство. Това е косвен начин да умориш Бат Бойко - като го посъветваш да мълчи 100 дни.

152

Тодор до Марта

преди 14 години

Ами не съм казал, че съм по-добър, свят голям - народ всякакъв. Ама ти пък защо непременно реши че съм лош, само заради това че съм от София.

151

faian

преди 14 години

Георги Лозанов, като е толкова голям медиен експерт,нека ми каже защо медиите не си наложат 20 часа медийно мълчание, без да занимават ББ с въпросите си ЕЙ ама много сме ПРОСТИ.АЗ казах

150

марта

преди 14 години

Аз пак ще питам какво като си от София и живееш в собствен апартамен ?????С какво си по-добър от останалите?

149

Баро

преди 14 години

Явно някой иска да умори Бат Бойко!Той ако си наложи 100 дни мълчание на 101 - вия ден е умрял. Говори Бойко,говори! В това е спасението на България.Ако млъкнеш току виж сме помислили, че наистина си мъдрец от световна величина.

148

до Дан

преди 14 години

а има ли и от другите ТУРИПАЛЧЕТА, които да слагата зелени палчета за всичко, което хвали Бате Бойто и червени надолу за другите, които казват истината

147

до 145

преди 14 години

Ами откъде да зная за баба ми. Тя първо не е между живите, лека й пръст, пък и аз не я познавам.