266

Вапцаров

преди 15 години

Категорично съм против използване на *** срещу ***. Много бързо умират , миришат и е скъпо. Предложете нещо бавно. Искам да се наслаждавам и да си го заснема на клипче. В 21 век сме все пак.

265

Анонимен

преди 15 години

да ги закарат в Турция, мамка им ***

264

do ЧЕНГЕНЕ ТУРК

преди 15 години

какъв алах бе ***, ти знаеш ли изобщо какво означава това, *** не вярвате в нищо защото не сте образовани в нищо, вярвате само в едно - НЯКОЙ ДА ВИ ДАВА НА ВАС! седи си в *** и си трай миризлив *** черен!

263

Fantomas

преди 15 години

Да им посрои законни техният лидер , нали той държал всичко в България(включае и моя ***).По каменоломните мамицата им недъгава.

262

Che

преди 15 години

През 1980 година използването на *** срещу мирно население е забранен с конвенция на съвета на ООН. САЩ не се присъединява към това решение

261

Makaveli

преди 15 години

Кво бъдеще искаш да имаш като си по зле и от *** бе? Виж се ве кратун, ти неможеш и да пишеш, за кое бъдеще ми говориш? Единственото нещо което може да стане и се надявам лично, е да изперка някой с власт и да в избие или тактически по законен начин да ви го набие отзад. Това е въпрос на време вярвай ми.

260

Cheguevara

преди 15 години

*** се използва в авиационни бомби, снаряди, в преносими или механизирани огнемети и запалителни патрони, за поражение на жива сила, техника и създаване на пожари. За първи път се използва от САЩ във Втората световна война от 1942 година, във войната против Корея 19501953, и особено широко се използва от САЩ във войната във Виетнам 19641973 година. Използван е и в Ирак през 2005.През 1980 година използването на *** срещу мирно население е забранен с конвенция на съвета на ООН. САЩ не

259

Вапцаров

преди 15 години

Най-красивият и изящен танц, който съм виждал - танцът на багерите. За целта са нужни 5 багера, разположени шахматно, които започват да се въртят като дервиши. Около тях тях кръжи цистрна с нафта и майчински им пълни резервоарите. По малките им братя - булдозерите заравняват след тях. Самолет от селскостопанската авиация разпръсква бяла вар за дезинфекция. От високоговорител звучи Вапцаров: Ти помниш ли морето и машините и трюмовете, пълни с лепкав мрак? ...

258

до256

преди 15 години

Ще ни критикуват от европа заради вредните емисии във въздуха.

257

до ром

преди 15 години

Ама вземете всички идете до ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ заедно ДПС и БСП с еднопосочен билет да си ви защитават правата там,само дето не ви щат защото сте гадна миризлива ***.

256

Анонимен

преди 15 години

*** и брикет еквивалентно ли е? ако е така-дайте да осигурим топливо за зимата. или пък то,горивото,няма да е екологично чисто,че ще е от смрадливи ***?

255

ЧЕНГЕНЕ ТУРК

преди 15 години

пиша до славяните-татари - вие сте в историята вече - бъудещето е на нас-турците и ромите тюрки. Няма я мама Руска да ви спаси пак - мамини убавици български.

254

до 246

преди 15 години

А като свършите с трамбоването ние ще минеме да асвалтираме , че знае ли човек какво ще поникне там дето са заровени *** мръсни.

253

Makaveli

преди 15 години

Ей *** май си си забравил бананите от дървото. Ти знайш ли за тия 10 години дето викаш, колко бой ще изядеш? Много повече от този дето си изял досега.

252

Бой по кратуната

преди 15 години

Ченгене (по)турк - след 10 години ще се ни завладяли, а след 10 години и 2 месеца ще се чудите какъв да го ядете, на какъв да се греете и темподобни битовизми, че сега е лесно - знае се кой плаща сметката, ама тогава?!?

251

rom

преди 15 години

Nie 6te sezirame HELZINSKIQ KOMITET na gruboto pogazvane na na6ite prava.DPS i BSP 6te ni podkrepqt sre6tu rasistkite deistviq na pravitelstvoto!

250

Анонимен

преди 15 години

Решението е свободно носене на оръжие, и когато *** реши да се движи из града или селото да го прави на зиг-заг,пълзешком бягайки.

249

Niko

преди 15 години

Е ся е момента бат Бойко да упраи нещата :)

248

Анонимен

преди 15 години

Хубавия *** е само умрелия ***. Затова палете всички багери и газете,газете,газете,докато се напълни с хубави ***.

247

А как

преди 15 години

Петам онова същество-ченгене турк,как ще управляват тази страна(като я завладеят),като са *** като налъми и неграмотни ***