93

Amenhotep

преди 14 години

92, виждал съм такива, които нямат кабелна телевизия ... всичките коптори около София са с Булсатком (сателитни чини).

92

Анонимен

преди 14 години

Апропо.видели ли сте *** да си влага парите в банка?! Да пътува като редовен пътник?! Да си изкарва прехраната САМО с честен труд?! Да не се огражда с ***?! Да не се размножава като плъховете?! Да се отнася към другите етноси с уважение?! Да ходи на опера?! Да няма кабелна телевизия?Да не се рзакарва с каруца или с раздрънкана кола, от която ехти чалгата?! Да говори френски или английски(освен ако не живее там)?! Всички малки изключения могат да се пренебрегнат като допустима 5% грешка.

91

Анонимен

преди 14 години

***

90

Amenhotep

преди 14 години

70, не ние, *** са расистите! Те (вие) мразите белите хора! А за стандарта ни на живот - да по-висок е, защото учим, работим и си чистим пред къщичките.Теб лично те подканвам да видиш БЛОК 20 в ЯМБОЛ ... дори ще се радвам ако отидеш лично да го видиш (най-добре след свечеряване).

89

преди 14 години

55, преди няколко години, видях как два джагала бяха нападнали (с цел грабеж) една пенсионерка (дърпаха и чантата, удряха я и я ритаха, единият размахваше нож)... е направих нещо - "поцинковах им кофите" ... да ама после к`во стана ... прибраха ме в РПУ за саморазправа, прибраха и *** ... седяха там 5 часа (нападение с нош с опит грабеж) и ги пуснаха, а аз откарах над 20 часа (за саморазправа).

88

видях

преди 14 години

Видях линка,публикуван от 69-за блока в Ямбол! Отвратих се,но не се учудих-това потвържадава убеждението ми,че *** нямат нищо общо с "хомо сапиенс",това не са хора!!!!

87

Анонимен

преди 14 години

*** са проказата на обществото и се въдят там, където държава липсва! Те са единствената популация у нас,която за последните десетилетия се е увеличила неколкократно.Познавам едно ***,което независимо от това,че живееше в апартамент и беше добре гледано от родителите си,независимо от опитите на държавата да го предотврати, роди на 13г.!!!!Те няма да се инегрират никога,но ще циганизират всичко и всички!!!!Аз също отказам да плащам като тях, пък нека да съм дискриминиран!!!

86

аз

преди 14 години

"Хората ми"? Този говори като типичен мафиотски бос!

85

Асенчо

преди 14 години

Таван няяяам - сат'лит имам, три сат'лита иам, койт канал кайш, него пускам !

84

Анонимен

преди 14 години

Да те питам, как 15 години 99% от българите работеха официално на 200-220 лева работна заплата, но вземаше 500+ лева под масата ? Или това не е същото ?

83

До 75

преди 14 години

А, всеки българин може да се засрами пред професионалиста ***, който знае най- добре как да живее върху гърба на др. като един истински ***. Също така може да се засрами обикновения селянин, който от изгрев до здрач превива гръб над нивичката си, обработвана с мотиката, молейки се ежедневно за хубаво време, за да дойде ромът и с един замах да лиши бедния човек от препитанието му.

82

ДО 81

преди 14 години

не е въпроса в плазмата , а в това 4е са на помощи...и си имат хубави жилища, но ТАКА ИМ ОТТЪРВА !! !И АКО ИМА ШАНС...СЪСТРАДАТЕКНИТЕ БЪЛГАРИ ДА ИМ ПОДАРЯТ ПО ЕДНО ЖИЛИЩЕ ..НОВО ???????????????

81

Анонимен

преди 14 години

За него може да е нормално плазмата да е най важното, за теб - да си развееш новите маратонки по гезмето. От определена гледна точка и двете неща са смешни.

80

Анонимен

преди 14 години

Съмнявам се, че могат дори името си да напишат правилно камо ли да пишат и то до европейската комисия! От *** само едно нещо може да се възпроизведе и това е ***! Доказано е преди 10-ти ноември 1989 г.

79

Анонимен

преди 14 години

Ako bqh kmet na grada shtqh da razrusha ne samo tova, no i vsichki ostanali geta. :-) No az mislq, che na vsqko edno romsko semeistvo trqbva da se razdadyt i bezplatni jilishta, v koito onezi hora da jiveqt.Tova syshto vse pak sa hora i e normalno, ako nqma da imat pokriv nad glavata da protestirat sreshtu tova. Drug e vyprosa , che dyrjavata predi godini razrushi taka nqkolko geta v stolicata. Po-kysno dade na *** jilishta , a te na svoi red gi prodadoha.Vseki moje sam da si napravi izvoda

78

Анонимен

преди 14 години

преди няколко години в Карлово имаше *** , които си плащаха наем да ровят в градското сметище / наема беше 600 лв . на месец и се плаща6е на фирмата арендатор , а не на общината/.Те живееха в същите коптори, но...имаха къщи в сливенско село.Веднъж единият от *** ми каза: батка, не ни гледай сега, а ела наесен у нас да видиш ??? Първото което ще си взема е "плазма" за 3 000 лв.а после ...квото си искат децата ??? А кажете ми ВИЕ , КОЛКО ОТ ВАС ИМАТ ПЛАЗМА ЗА 3000 ЛЕВА ???? А И ВСИЧКИТЕ БЯ

77

Анонимен

преди 14 години

Да псувате *** за нередностите в държавата ни е все едно някой да ви замери с *** и да препсувате ***, а не този който ви е замерил. Нещастна история...

76

Анонимен

преди 14 години

За това съответно не трябва да псуваш *** и да призоваващ към геноцид.

75

Анонимен

преди 14 години

Да не говорим за софийските бакшиши. Всеки средно напреднал в кражбите ***, може да се засрами пред професионалиста - български шофьор на такси. Да споменем и градския транспорт! Чалга, цигарен дим, миризма на немити от седмици българи и да не забравим коронния номер - как да се почувстваш като чувал с картофи, когато шофьор на автобуса е българин. Да не споменаваме езика му спрямо другите българи, имали нещастието да карат коли по същото шосе.

74

До 70

преди 14 години

Не съм расист, а и предполагам повечето тук. Ако си направиш труда да прочетеш по- внимателно коментарите, ще видиш, че повечето хората просто искат да имат равни права и задължения, НЕЗАВИСИМО ОТ РАСОВАТА И ЕТНИЧЕСКА ПРИНАДЛЕЖНОСТ, както е записано в Конституцията.