7

xph

преди 15 години

californian, стои си в Калифорния и не умувай много! Много вероятно е надписа да се сменя през определено време

6

lollypop

преди 15 години

Днес за първи път се возих от Обеля до Университета-наистина е много бързо-за 15 мин.Не вярвах,че ще доживея.Браво на ББ-наистина си спази обещанието за пусковия срок.Честито метро на всички софианци!!! :)))

5

Estrella

преди 15 години

Чудех се аз каква радост ме е обзела тая сутрин, а то било заради метрото :) И възможността в 6.20 да съм си вкъщи след работа, а не някъде в задръстването до мола! Някой употреби ли вече новата отсечка?

4

Незнайко

преди 15 години

Е как как MnaДocT 1 ще си го чете. както си чете и пектопахта (ресторант прочетен на латиница) :DКакто казва един мой чуждестранен приятел: Навсякъде по света ресторант си е restaurant само у вас е пектопахт :D:D:D

3

LachKo

преди 15 години

Към 2. Тъпите хейтъри започнаха да коментират. За твое сведение, приятелю, предполагам не си се возил на въпросното влакче, всички надписи относно маршрута и разписанието на метрото в София са написани на латиница и кирилица. Като изключим въпросния надпис отпред на мотрисата. Още повече, че линията е само една и трябва да си не неграмотен, а *** за да се объркаш. ;)

2

Californian

преди 15 години

Всички държави се научиха - и в Австрия, Унгария, Франция, и всички, че надписите са поне на 2 езика - официалния на страната и Английски. Как някой турист от Испания примерно ще разбере този надпис като буквичките са му напълно непознати.......

1

А3

преди 15 години

Браво !