212

Анонимен

преди 14 години

Продължавайте да плюете по Бойко Борисов. За се насерете от яд!!!

211

Анонимен

преди 14 години

Защо обвинявате ББ за това не ми е ясно??? Винаги е имало и ще има "наши хора" дето ще правят каквото си искат. Но тоз тук ми се струва че е некъФ *** дето са му испаднали пари от някъде и се е направил на важен. Хванете се за някоя далавера на ББ и критикувайте... ама това е несериозно, щото ако беше човек на някой тоя, нямаше да кисне в ареста и час.

210

Анонимен

преди 14 години

Сад,как след 4 години,бе човек? Ние ще полудеем окончателно дотогава:) Царя изкяри,изкара си бейски:)

209

Kristina

преди 14 години

Чудесно! А ние може да продължаваме да чакаме полицията пак да се намеси, когато е нужно, след като от съда им се подиграват... Еми ще си въртят главата с мотото "нищо не видях". И аз да съм и аз няма да си мръдна пръста. Да се трепат, колят, бесят, да си паркират върху главите ако искат все едно..... Просто е безмислено куките да се занимават. *** работа, щом и да посегнеш на полицай струва някакви си 4000 лв. за кво говорим изобщо?!?

208

сад

преди 14 години

Бойко , виж си държавата , която оглавяваш. На теб харесва ли ти случилото се? Ако да след 4 години ще си като царя.

207

Анонимен

преди 14 години

Щото е премиер и не требе да си вре ръцете у гъзо!

206

Анонимен

преди 14 години

Сашо, и мен ме изтриха вчерак,като казах за ЦеДка,че била буца:) Ами като така са я хванали фотографите...:) К;во да правя,че ми прилича на такава:) Ама днес пак го казвам:) Щото е истина!

205

Калина

преди 14 години

Ти на проетарий ли се изживяваш? Лее се от теб остроумие! Защо питаш Бойко? Питай прокуратурата.

204

Анонимен

преди 14 години

Мухобойко циркаджията!

203

???

преди 14 години

TAQ KATO E TOLKOVA ZAGRIJENA I PRIMERNA MAIKA,KVI GI VAR6I PO NO6TITE,VMESTO DA SI GLEDA DETETO??P.S. Тази нощ към 4.50 часа автопатрул на МВР е проверявал неправилното паркирали автомобили в столицата пред нощни клубове и заведения.

202

Анонимен

преди 14 години

Не му слагайте минуси, а му отговорете на човека, мръсни гербери! Като данъкоплатец има право да знае!!!

201

петров

преди 14 години

Панчо,мутрите не излязоха сега, слад 27. юни. 2009 г. Мутри се родеят с ДС, БКП и, респективно, с БСП. Това, че сега се дава гластност на наглоста им не е слабост на сегашното правителство. Поршето е купено по време на мандата на БСП - ДПС - НДСВ. Задай си въпроса как, с чии пари, и с чии протекции.

200

Филип Тотю

преди 14 години

Никой в цялата история на България не е имал повече власт от Бойко Борисов в момента. И какво направи - не спира да залива овцете с празни приказки, да поритва на селското игрище в Бистрица, и да си топи *** на плажа пред хотела на червения олигарх Валентин Златев. А стадото блее ли блее, при това възторожено. Ех, съдба българска, робска ...

199

Анонимен

преди 14 години

абе за какво лично достойнство плещиш и какво общо има с некакъв заловен мутраген...

198

Въпрос

преди 14 години

Докога НАШИТЕ МОМЧЕТА няма да ги ловят законите. Докога в панделата ще червясват само кокошкарите. А Ваше Бостанско Превъзходителство г-н Бойко Борисов?

197

Теодор

преди 14 години

Бащата на въпросния "тузар" Иво Петков е стар колега на Бойко Борисов от Пожарната. Естестено че ще го пуснат. Бате Бойко е ларж и за свои хора няма проблеми. При тях законите на важат. Той сам си го каза в случая с доказания Агент-доносник от ДС - псевдоисторика Божидар Димитров. Бойко Тиквата отсече просто - Той ми е приятел и за него не се отнася - и стадото изръкопляска във възторг. Къде са приниципите, господа пожарникаро-милиционери-доносници ?

196

Анонимен

преди 14 години

Брато и аз не съм фен на Боце-***!!!

195

хгдхйгйа

преди 14 години

тоя не ми прили4а на пласьор4е, по скоро на потърпевш от пласьор, демек- наркоман

194

Не на цензурата !!!

преди 14 години

Добре де, господа, който не харесва Мутро-Пожарникаря, няма ли право да го каже и да се аргументира. Срамота.

193

Анонимен

преди 14 години

На тоя мухъл ще му отпорят дупарата в панделата!